La empresa ha respondido
Brian har været rigtig god at snakke med og er meget imødekommende. Han har guidet os hele vejen igennem hussalget og fundet gode løsninger på, hvordan tingene kunne skrives. Han har åbent og ærligt b... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har har haft en helt utrolig god oplevelse hos boligpapirer.dk i forbindelse med vores huskøb. Brian var altid nem at komme i kontakt med, gav letforståelig råd og vejledning og har performet lang... Ver más
La empresa ha respondido
boligpapirer.dk beskæftiger sig med de fleste opgaver indenfor handel med fast ejendom. Her får du professionel rådgivning, når du har købt bolig, sommerhus, andelsbolig eller ejerlejlighd gennem ejendomsmægler. Sælger du din bolig privat, f.eks. gennem Facebook eller anden selvsalgs-hjemmeside, og mangler en rådgiver til at klare papirgangen med købsaftale og skøde, kan boligpapirer.dk klarer opgaven. Skal du have klaret en familieoverdragelse, f.eks. af sommerhus eller ejerlejlighed, så kontakt boligpapirer.dk for at høre, hvordan det kan klares. I samme forbindelse kan der også laves gældsbreve, f.eks. i forbindelse med overdragelse som gave. Er du og din partner gået fra hinanden, og skal den ene af jer overtage den tidligere fælles bolig, så kan boligpapirer.dk også hjælpe, så det hele klares så nemt og hurtigt som muligt. Har du købt en grund - privat eller kommunalt - kan boligpapirer.dk hjælpe med udarbejdelse/gennemgang af købsaftale og efterfølgende tinglysning af skødet. Tinglysning af skifteretsattest klares også hurtigt og nemt. Uanset opgaven kender du prisen på forhånd. Her er ingen skujlte gebyrer eller honorarer. Til gengæld får du altid professionel rådgivning af uddannet ejendomsmægler, som har arbejdet med fast ejendom siden 2005. Du er altid velkommen til, ganske uforpligtende, at kontakte boligpapirer.dk for at høre, hvad boligpapirer.dk kan gøre for dig.
Gøgeurten 34, 7500, Holstebro, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg blev anbefalet Brian i gennem mit netværk. Jeg er førstegangskøbende til en lejlighed i Aarhus og der har ikke været en finger at sætte på forløbet hos Brian. Han rådgiver og er grundig i sit arbejde og har været tilgængelig hele tiden med meget korte svar tider. Kæmpe anbefaling herfra.

Respuesta de boligpapirer.dk
Det er 3 gang jeg benytter Boligpapirer.dk, og som de 2 andre gange, lever de fuldstændigt op til mine forventninger, hurtig, nem og sikker sagsgang, vedrørende alt hvad en bolighandel indebærer, en fornøjelse at man ved, at der er styr på tingene.

Respuesta de boligpapirer.dk
Fantastisk service. Vil klart anbefale til andre. Kommer til at bruge Brian en anden gang.

Respuesta de boligpapirer.dk
Professionel, dygtig, venlig, fik den bedste behandling/vejledning jeg kunne tænke mig..Så roser og anbefalinger til Brian herfra...

Respuesta de boligpapirer.dk
Rigtig fin service, altid hjælpsom, hurtig med svar, så kun stor tilfredshed herfra ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Respuesta de boligpapirer.dk
Vi oplevede hurtig respons og kvalificeret rådgivning, så vi vil trygt anbefale Brian, Boligpapirer

Respuesta de boligpapirer.dk
Super kvik service v hushandel.. kan kun anbefales.. tak for god service.. 😊

Respuesta de boligpapirer.dk
Kvik ekspedition, rigtig god vejledning og information, et meget alvidende firma
Med go kemi til kunderne 😎😎

Respuesta de boligpapirer.dk
Jeg har været meget tilfreds med kommunikationen, og især det ordvalg der er blevet brugt, det har været forståelig.
Jeg har været tryg ved Brian, og har til enhver tid henvende mig til ham, og fået en god forklaring.
Jeg vil anbefale Brian ( Boligpapirer. Dk.
Jette Jørgensen.

Respuesta de boligpapirer.dk
Vi har følt os trykke hele vejen gennem processen.
Brian har øje for selv den mindste detalje, så der ikke er noget der glipper.

Respuesta de boligpapirer.dk
Meget god service. Hurtig svar på spørgsmål. En rigtig god hjælp og have ved huskøb, pga de mange juridiske og tekniske ting man kommer igennem.
Helt klart anbefales.

Respuesta de boligpapirer.dk
Behalig at snakke med kan klart anbefale brian fra boligpriser.dk

Respuesta de boligpapirer.dk
Brian var altid nem at komme i kontakt med, gav letforståelig råd og vejledning og har performet langt ud over hvad vi forventede selv når sælger var helt træls 😊

Respuesta de boligpapirer.dk
Hurtig og kompetent behandling af vores sag vedr. skøde og tinglysning.

Respuesta de boligpapirer.dk
Meget professionel og ordentlig. Hurtig kontakt og svar.y

Respuesta de boligpapirer.dk
Gjorde processen med at købe og forstå papirerne super nem og så kostede det ikke en bondegård

Respuesta de boligpapirer.dk
Har brugt boligpapirer flere gange, altid dybt professionelt arbejde, virkelig dygtig mand.

Respuesta de boligpapirer.dk
Brian fra boligpapirer.dk har været yderst professionel, og en fornøjelse at samarbejde med. Skal vi en dag købe endnu et hus, vil jeg helt sikkert kontakte Brian igen.
Stor anbefaling herfra.