Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We are very impressed and pleased with the effective way Bo is cleaning the windows. The result is always great, and it is impressive how Bo can clean the windows (even on the third floor) from outsid... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft æren af at få vores vinduer pudset af Bo Polering i fredags, og hold da op en dejlig oplevelse. Bo Polering er professionel til fingerspidserne, og rådgav os meget grundigt om vores vin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik pudset meget trængende vinduer af BO Polering, som gik til opgaven med ildhu. Burhan er meget professionel, har stor viden om sit fag og var utrolig fair ift. pris og den tid han brugte på opga... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza de ventanas

Escrito por la empresa

Bo Polering tilbyder vinduespolering til alle Private samt Erhvervsmal!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bo er fantastisk

Bo er fantastisk ! Dygtig og sød. Og bruger lang tid på at være grundig!! Bestil ham, top top service.

8 de septiembre de 2023

Smuk polering!

Jeg havde brug for at få min skønhedskliniks vinduer pudset, da vi ikke har kunnet få fat i vores tidligere vinduespudser.
Burhan var super effektiv, og det var dejlig nemt at lave en aftale!

Jeg lærte desuden forskellen på en vinduespudsning og polering:D

4 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse. Jeg har kontakt med mange, men de holder aldrig deres aftaler. Bo Polering lavede en hurtig aftale og kom til tiden. Jeg kan stærkt anbefale dem.

31 de agosto de 2023

Super vinduespudser

Bo Polering er professionel til fingerspidserne, og rådgav os meget grundigt om vores vinduer, og hvordan vi kan pleje/passe dem bedst.
Vinduerne blev perfekt pudset, og han ryddede op efter sig.
Det bliver ikke sidste gang han skal pudse vores vinduer. Alt i alt en meget rar person, som udfører sit arbejde grundigt og professionelt. Han kan helt klart anbefales!

25 de agosto de 2023

Klart anbefalingsværdigt!

Jeg fik poleret mine vinduer af Bo Polering og er virkelig tilfreds med resultatet!! Der gik kun en uge fra kontakt til mine vinduer var ordnet :-) Prisen er rigtig god specielt ift. hvor længe det holder.
Klart anbefalingsværdigt!

23 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grundig og dygtig vinduespolering med…

Grundig og dygtig vinduespolering med øje for detaljen. Vi havde besøg af Bo, der er godt og hyggeligt selskab, og derudover passede rigtig godt på vores ting undervejs. Og så har vores vinduer aldrig været flottere.

4 de agosto de 2023

Rigtig dygtig vinduespudser

Han kom til tiden og var meget detaljeret.. Jeg har haft mange vinduespudser gennem årene, men Bo polering er indtilvidere den bedste og den mest behagelige vinduespudser jeg har haft på besøg.

31 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige haft besøg af Bo polering

Jeg har lige haft besøg af Bo polering. Han var simpelhen så sød, snaksaglig og grundig! Det er tilmeld også en rigtig god pris, i sær når man er studerende. Jeg havde dobbelte vinduer, som kan være mere avanceret, men han var hurtig og meget som skrevet grundig. Kæmpe anbefaling herfra

24 de julio de 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg kan til en hver tid anbefale Bo Polering. Man får en super service og endnu bedre til en rimelig pris som man ikke får mange andre steder!
Jeg har haft glæde af Bo Polering siden de stiftede firma og jeg har ikke tænkt mig at finde andre! Jeg kan kun give dem ros for deres flotte arbejde og altid behagelige selskab.

20 de julio de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.