Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We are very impressed and pleased with the effective way Bo is cleaning the windows. The result is always great, and it is impressive how Bo can clean the windows (even on the third floor) from outsid... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft æren af at få vores vinduer pudset af Bo Polering i fredags, og hold da op en dejlig oplevelse. Bo Polering er professionel til fingerspidserne, og rådgav os meget grundigt om vores vin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik pudset meget trængende vinduer af BO Polering, som gik til opgaven med ildhu. Burhan er meget professionel, har stor viden om sit fag og var utrolig fair ift. pris og den tid han brugte på opga... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza de ventanas

Escrito por la empresa

Bo Polering tilbyder vinduespolering til alle Private samt Erhvervsmal!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Superflot arbejde

Superflot arbejde. Professionel, omhyggelig og venlig service. Vi bruger helt sikkert Bopolering fremover.

26 de junio de 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Grundig, dygtig og professionel. Mine vinduer er helt rene. Jeg vil helt klar anbefale Bo Polering igen!! :)

23 de junio de 2023

Eminent og perfekt

Eminent og perfekt. Bo tog hensyn til alt og efterlod vores ruder fuldstændig skinnende og rene så lyset nu vælter ind og udsigten er opgraderet. Derudover gennemgik og forklarede han detaljeret vedligeholdelsesproceduren på ruderne og fordelen ved sæben der beskytter og vedligeholder vinduerne og pakningen i ruden så vinduerne holder flere år. Venlig, hjælpsom og høflig og god pris. Tak!

8 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God stil, service og bæredygtigt arbejde

God stil, yder god og bæredygtigt arbejde og service i form af at tingene gøres ordenligt med det samme, så vinduerne holder sig flotte og holdbar i længere tid.
Mange andre firmaer snyder kunder ved at efterlade nogle af disse punkter i pudsningsprocessen, hvilket gør at kunderne tror at vinduerne bare bliver beskidte hurtigt(fordi vi ikke ved mere). Her sørger Bo Polering for at gøre et ordentligt og bæredygtigt arbejde til en helt fair og overkommelig pris.
Vi ses om 3 1/2 måned 😉

7 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er simpelthen så imponeret over det…

Jeg er simpelthen så imponeret over det arbejde, der blev udført under vinduespudsningen i min bolig! Firmaet leverede virkelig en fantastisk service, og resultatet taler for sig selv. Jeg kan varmt anbefale dette firma til alle, der ønsker en professionel vinduespudsning.

24 de mayo de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.