Internettet fungerer som det skal, men Caroline fra kundeservice fortjener den største high five. Jeg løb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hånd og løste problemet... Ver más

La empresa ha respondido
Jeg syntes BornFiber gør det utroligt godt, og jeg vil gerne rose dem for deres kundeservice. Man får et hurtigt og nøjagtigt svar når man henvender sig. Deres tekniker er utrolig flinke, og man er... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er skiftet til BornFiber som min internetudbyder, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg har kontaktet kundeservice omkring flere gange siden opstart, og ventetiden har hver gang være... Ver más
La empresa ha respondido
Vi oplever igen og igen,at vi ikke kan få vores tv på nettet,der ikke godkender vores kodeord... kundeservice lukker kl .15.30 og så bliver intet løst den dag....da de samtidig ingen forklaring har på... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa
Spotorno Allé 8, 2630, Taastrup, Dinamarca

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Behagelig og forstående havde god tid og relevante svar på spørgsmål

Respuesta de BornFiber
God forklaring da jeg altid har troet bornfiber var en TV pakke

Respuesta de BornFiber
BornFiber is a company that truly values its customers. They have a highly professional team, always ready to provide useful information over the phone. It’s rare to find such understanding and patient people in tech support. Highly recommended for their reliability and top-tier staff!

Respuesta de BornFiber
Fantastisk service hos BornFiber! Nikolaj hjalp mig med det helt rigtige kabel. Nu kører internettet som smurt i Greve Strand. 5 stjerner herfra!" ⭐⭐⭐⭐⭐

Respuesta de BornFiber
Søde og imødekommende. Gode tilbud på en god forbindelse og personale, der følger op. Kan klart anbefales

Respuesta de BornFiber
Super hjælp fra jeres medarbejder Nicolai. Alt fungere bare.

Respuesta de BornFiber
God service og mægtig rart med opfølgning.
Alt virker som det skal.

Respuesta de BornFiber
Personlig henvendelse og opfølgning på om det hele virker som det skal.

Respuesta de BornFiber
Jeg er så glad for jeg valgte bornfiber. Fik gratis installering af fiber fra vejen og ind. Et super billigt internet abonnement. Alt er kommet til tiden og så ringede de oveni købet og spurgte om alt var gået godt.

Respuesta de BornFiber
Det er uhensigtmæssigt, at salgsafdelingen (i Tåstrup) sender tilbud og anvisninger til, hvorledes man blot skal installere 'Playmaker' på ens smartTv. Men undlader at oplyse, at der skal bruges adgangsnavn og pw. Når man så har det (jeg skriver den slags ned...), så virker det ikke alligevel.
Herefter virker alle øvrige instruktioner i øvrigt heller ikke. Ta' for pokker en pille selv. Afprøv om tingene virker som i oplyser...man bliver så træt.
SENESTE: det var en irriterende misforståelse. Jeg efterfølgende modtager VIRKELIG GOD kundeservice, personificeret ved Mathias i selve Bornfiberbutikken (i Hasle). Alt spiller nu - og markant bedre end med den gamle box. Jeg tror vi er glade igen.

Respuesta de BornFiber
God oplevelse. Fiber blev installeret med en elegant og professionel løsning fra vejen. Og selvom det ikke ligefrem var let eller intuitivt at få sat sin egen router op istedet for den medfølgende Nokia fik jeg også hjælp til dette.

Respuesta de BornFiber
har en 2500/2500 de levere 2300/600 og tørre den af på at det er mit udstyr den er gal med jeg måler hastighed fra deres fiberboks til min router (10gbit router og kabler køre cat 8,1)og de kan ik gøre mere da de mener det køre fra dem og til deres fiber Box 0 stjerner her fra ja hele minus 5 stjerner hvis man kunne give det mit udstyr :(rog strix z890-e gaming wifi (lga 1851) 5 Gigabit Ethernet port
core ultra 9 285k 128gb ddr5 ram )
Cat 8.1 kabler
Asus rog router gt-be19000 2x 10gbit porte 4 x 2,5 gbit porte

Respuesta de BornFiber
Meget venlig og tålmodig kvinde, der lovede at hun ikke ville sige til nogle hvor “dum” jeg havde været😄😁👌

Respuesta de BornFiber
Jeg er glad for, at jeg fik hurtig svar og hendes ærlighed om, hvordan abbonnementet ville påvirke os. Ærgerlig over, at tilbudet ikke kunne blive til noget i vores tilfælde.

Respuesta de BornFiber
Venlige og imødekommende mennesker, som forsøger at løse mine udfordringer.

Respuesta de BornFiber
Venlig og interesseret betjening, der mundede ud i en løsningsmodel. Ventetiden var prisværdig kort.

Respuesta de BornFiber
Más información sobre otros tipos de reseñas.