Banner for BornFiber

BornFiber Opiniones 1241

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Internettet fungerer som det skal, men Caroline fra kundeservice fortjener den største high five. Jeg løb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hånd og løste problemet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg syntes BornFiber gør det utroligt godt, og jeg vil gerne rose dem for deres kundeservice. Man får et hurtigt og nøjagtigt svar når man henvender sig. Deres tekniker er utrolig flinke, og man er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er skiftet til BornFiber som min internetudbyder, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg har kontaktet kundeservice omkring flere gange siden opstart, og ventetiden har hver gang være... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi oplever igen og igen,at vi ikke kan få vores tv på nettet,der ikke godkender vores kodeord... kundeservice lukker kl .15.30 og så bliver intet løst den dag....da de samtidig ingen forklaring har på... Ver más

Información sobre la empresa

6. Servicio de telefonía e Internet

Sobre BornFiber

Escrito por la empresa

Opgrader til lynhurtigt fibernet

BornFiber leverer lynhurtigt fibernet og tv til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne.

Med fibernet kan du fremtidssikre din bolig med den mest stabile og lynhurtige internetforbindelse. Så kan alle i hjemmet trygt streame, game og arbejde hjemmefra. Helt uden afbrydelser. Så uanset hvor mange skærme du har gang i på samme tid, får du altid den bedste internetoplevelse med fibernet fra BornFiber.

Kunden i fokus

Hos BornFiber har vi altid kunden i fokus, og vi står klar til at give dig en tryg, tillidsfuld og personlig rådgivning fra du bestiller til det hele virker. Vores lokale kendskab er din tryghed for at vi altid møder dig i øjenhøjde – om det er til lokale åbent hus-arrangementer eller når du taler med vores kundeservice. Uanset hvilket behov du har, hjælper vi dig med at finde den løsning som passer bedst til dit hjem.

Vores mission

BornFiber har en mission om at bruge den teknologiske udvikling til at sikre lynhurtigt internet på Bornholm, Sjælland & Øerne. Vi har base i Hasle på Bornholm, og i Taastrup på Sjælland. Her arbejder vi ud fra en fælles vision: At gøre BornFiber til den mest attraktive netværksudbyder på første klasses fiberinfrastruktur.

Lyder det interessant?

Se om du kan få fibernet på din adresse på bornfiber.dk eller ring på 70 89 00 00

Personlig service i øjenhøjde

Escrito por la empresa

Hos BornFiber tror vi på, at stabilt og hurtigt internet er en grundlæggende del af hverdagen – uanset om du streamer, arbejder hjemmefra eller gamer. Vi leverer fibernet til både Bornholm og Sjælland, og vi gør en dyd ud af at holde det enkelt: høj hastighed, fair priser og en kundeservice, der tager telefonen, når du ringer. Vi er tæt på vores kunder og stolte af at være et lokalt forankret selskab, der tager ansvar for både kvalitet og troværdighed. Derfor lytter vi til din feedback – det er sådan, vi bliver endnu bedre.

Información de contacto

Promotion box for BornFiber

Fibernet fra kun 99,-/md. i 6 måneder.

Opgrader til en stabil og lynhurtig fiberforbindelse fra BornFiber.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super professionel betjening

Professionel hurtig og præcis forklaring

19 de enero de 2026

Hej Marvyn,

Hvor er vi glade for at modtage denne feedback, stort tak.
Endnu vigtigere er at du har modtaget den hjælp du have brug for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev gjort opmærksom på mulighed der gør det billigere for mig Sjældent det går den vej 🤩

19 de enero de 2026

Hej Holger,

Stort tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner.
Det vigtigste er at du har haft en rigtig god oplevelse og er tilfreds.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg kunne ikke skifte kode til "mit…

Jeg kunne ikke skifte kode til "mit bornfiber".
Det blev løst i 2 forsøg, af en kompetent medarbejder.

16 de enero de 2026

Hej Jan,

Tusind tak for dine stjerne.
Det er super godt at høre at du har modtaget den hjælp du havde brug for og nu fungere som det skal.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt behandlet både når jeg snakkede…

Godt behandlet både når jeg snakkede med folk på kontoret og når montøren var super godt

16 de enero de 2026

Hej Karsten,

Et stort tak for at dele din oplevelse sammen med os.
Vi er glade for at du har modtaget den hjælp du havde brug for.

Kompetent og venlig vejledning

Efter flere forsøg på at få et bedre signal til vores WF, lykkedes det til sidst at få en meget kompetent vejledning. Nu virker både internet og TV.

15 de enero de 2026

Hej Peter,

Hvor er vi glade for at du har anmeldt din oplevelse sammen med os. Endnu vigtigere er at du har modtaget en service der har vejledt dig godt igennem og fået det hele til at virke.

God og dejlig service

15 de enero de 2026

Hej Anette,

Hvor er vi glade for at du har modtaget en god service.
Vi siger stort tak for at ville dele det.

Hej Niels,

Et stort tak for at anmelde din oplevelse, det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at du har fået en god rådgivning af vores kundeservice.

Opfølgning af nyt abonnement

Blev ringet op som opfølgning af nyt abonnement.
Utrolig sød og hjælpsom medarbejder.

Hej Marianne,

Hvor er vi glade for at du har haft lyst til at dele din oplevelse sammen med os, stort tak.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig sød og venlig dame jeg snakkede…

Utrolig sød og venlig dame jeg snakkede med.

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du har fået en rigtig god service af vores medarbejder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God info om vores internet

Fik en god samtale med medarbejder om at Internet virker fint og betalingservise er tilmeldt og første regning er betalt
Så alt er ok

Hej Lisbet,

Først et stort tak for dine stjerner.
Vi er glade for at høre at du har haft en god samtale med vores kundeservice og alt er i orden.

God kundeservice

God kundeservice

Hej Heidi,

Hvor er det bare dejligt at høre at din oplevelse har været god med den gode service.
Tak for at dele det sammen med os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hjælpsom omkring opsætningen...

Meget hjælpsom og tålmodig medarbejdere til hjælp og opsætning :-)

9 de enero de 2026

Hej Anette,

Tusind tak for dine stjerner, dem er vi meget glade for.
Endnu vigtigere er at du har modtaget den nødvendige hjælp til din opsætning, så du kunne komme godt i gang.

Særdeles kompetent medarbejder

Det var en yderst kompetent medarbejder jeg talte med, det er altid dejligt at blive mødt med servicemindedhed og stor viden om det der tales om

9 de enero de 2026

Hej Ole,

Først tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Hvor er vi glade for at høre at du har fået en yderst god service og fået den nødvendige hjælp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var meget behagelig og hjælpsom at tale…

Var meget behagelig og hjælpsom at tale med og brugte god tid til at finde fejlen.
Hvilket lykkedes. Tak

Hej Birger,

Stort tak for din anmeldelse, det sætter vi meget pris på.
Vi er glade for at din oplevelse har været rigtig god og at fejlen blev fundet og udbedret.

Fungerer fantastisk

Fungerer fantastisk. Dårlig kommunikation med kundeservice.

Opinión espontánea

Hej Carina,

Tak for dine 4 stjerner.
Vi er glade for at høre at alt fungere som det skal. Dog vil vi beklage, hvis der har været en mindre god kommunikation med vores kundeservice. Det er noget vi har meget fokus på og vil give vores kunder den bedste service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg talte med en sød og venlig…

Jeg talte med en sød og venlig medarbejder, der satte mig grundigt ind i spørgsmålet, jeg havde

Hej Ronny,

Først et stort tak for din anmeldelse.
Det er rigtig godt at høre at du har fået en grundig service, så du har fået svar på dine spørgsmål.

Det var en meget positiv oplevelse

Det var en meget positiv oplevelse
Den medarbejder jeg talte med var venlig og tålmodig til at forklare en gammel kone om tingene så jeg var glad bagefter dejligt

5 de enero de 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner.
Vi er meget glade for at det har været en god oplevelse og havde fået den hjælp du havde brug for.

Service

Jeg havde ikke modtaget min faktura så jeg kunne betale for januar, men så viser det sig at jeg havde betalt dobbelt i oktober mdr. så jeg gik fri for betaling. Jeg fik et meget hurtigt svar, altid en god service
Vh Lillian

5 de enero de 2026

Hej Lillian,

Vi siger stort tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Hvor er vi glade for at høre at det hele blev løst nemt og hurtigt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg oplever altid at der er tid hos jer…

Jeg oplever altid at der er tid hos jer til at være behjælpelig når jeg har haft problemer
Altid flinke mennesker når jeg ringer til jer 😁

30 de diciembre de 2025

Hej Jette,

Vi er meget glade for at du havde lyst til at anmelde os, tak.
Endnu vigtigere er at du altid har en god oplevelse og får den hjælp du har brug for.

Camilla/ BornFiber

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstremt dårligt fibernet

Bornfiber er virkelig dårligt. Vi har deres 1000/1000 Mbit pakke, men internettet er konstant ustabilt og mega langsomt. Download og upload er langt under det, man burde få, og forbindelsen falder tit ud uden grund.

Det er sindssygt frustrerende, især når man gamer, streamer eller skal lave skolearbejde. Det giver seriøst ingen mening, at man har den dyreste pakke og stadig har dårligere internet end folk med langsommere abonnementer.

28 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Hej Malthe,

Vi har prøvet at få dine kontakt oplysninger, så vi kunne komme i kontakt med dig vedr. din anmeldelse. Dette har du desværre ikke imødekommet.
Vi har haft kontakt med anden person på adressen og her kan vi informere om at der er bestilt tid til udskiftning af udstyr. Dette har været planlagt inden din anmeldelse.
Vi kan sagtens forstår din frustration, især når det bruges rigtig meget. Dette vil vi selvfølgelig gøre alt for at løse og hjælpe med.
Ring endelig til vores kundeservice, så vi kan hjælpe.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.