Det ligger annonser ute på lägenheter i samma hus som jag bor i fast på helt fel gatuadress. Det finns inga sådana här bostäder på den gatan. Det är helt andra lägenheter. Det ena är privat dessutom o... Ver más
La empresa ha respondido
Precis som många skriver kan man inte avsluta under ”provperioden” och sen dras det plötsligt 349kr. Jag avslutade mitt abonnemang för två månader sedan men de fortsätter att dra pengar. Fick tömm... Ver más
La empresa ha respondido
Dåligt att komma ut med en summa som 9 kronor och sedan smyghöja den,och vissa får tydligen den summa ett antal gånger. kolla extra för detta ! Seriöst nja,Nu efter lite inlägg så blir en goodwil... Ver más
La empresa ha respondido
Min särbo betalade 9 kronor för tre dagar tillgång till hyreslägenheter. Redan nästa dag skulle hon betala ytterligare 9 kronor. Då valde hon att avsluta sitt konto hos bostadslistan. Fick bekräftat a... Ver más
La empresa ha respondido
Letar du efter din nästa hyresbostad? Bostadslistan är ditt bästa val! På Bostadslistan gör vi det enkelt för hyresgäster och hyresvärdar att komma i kontakt med varandra, så att du snabbt och smidigt kan hitta ditt nya hem. Oavsett om du söker en lägenhet, ett hus eller ett rum erbjuder Bostadslistan ett brett utbud av hyresbostäder som passar alla budgetar och livsstilar. Med annonser tillgängliga på din valda plats gör vår plattform bostadssökandet enkelt och ger dig bästa möjliga chans att hitta den perfekta hyresbostaden. Behöver du hjälp eller har frågor? Vårt vänliga supportteam finns här för att guida dig genom hela processen. Du kan enkelt nå oss via Rento, vår virtuella assistent som finns i våra vanliga frågor (FAQ), eller genom att fylla i kontaktformuläret som finns i villkoren (T&Cs) på vår webbplats. På Bostadslistan strävar vi efter att göra din bostadsresa enkel, transparent och helt stressfri.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder

Respuesta de Bostadslistan
Det var enkelt och snabbt att komma i rätt riktning för att hitta den önskade bostaden
Vänligen Susanne Syversen

Respuesta de Bostadslistan
Great service and a lot of departments

Respuesta de Bostadslistan
Kanon! Fick bostad tre dagar efter jag lagt upp min profil! 👍

Respuesta de Bostadslistan
Fick mycket bra sevice utav Sara efter många moment. Men bemötandet var proffsigt och hon kunde lösa det mesta på ett mycket tillfredsställande sätt.

Respuesta de Bostadslistan
Bostäderna som fanns för uthyrning var i stor utsträckning studentbostäder som krävde att man var student, och som också fanns på AF Bostäder sida. Dessutom fanns det kommunala bostadsbolagets bostäder. Inga andra. Detta syntes inte förrän man betalade. Som så många andra använde jag tjänsten i 10 min men fick betala för en hel månad.

Respuesta de Bostadslistan
Nu hittar ni på sajten på sajten möjligheten att kontakta och lösa alla problem, men denna aspekt behöver förbättras eftersom det kan vara komplicerat.
Jag fick den hjälp jag behövde och snabbt.
Det finns dock inte många möjligheter att välja lägenheter jämfört med andra sajter.

Respuesta de Bostadslistan
Jag såg att man kunde söka bostad på bostadslistan men att det bara kostade 9 kronor. Det stod ingenstans att en dag senare skulle dras 349 kr.
Ingen mer information fanns att få mer än en kostnad på 9 kr så jag var villig att betala det för att söka boende i Göteborg. När jag ser att det ska dras 349 kr blir jag orolig och försöker stoppa det genom att kontakta dem i första hand och klarna i andra men klarna säger att de inte kan stoppa det och bostadslistan säger att du kan avsluta din prenumeration genom bla bla, men att pengarna kommer ändå dras och det går inte att ringa dem mer än att kundportalen är enda form av kommunikation med dem.
Bedrövligt, lurendrejeri och fuffens är det enda jag kan säga om dem.
Jag fick, tack vare denna publicering, svar från bostadslistan och får efter mycket om och men tillbaka mina pengar. Men jag har bett dem att ändra sina rutiner för att det inte ska bli så igen. Att man som medlem ska kunna utläsa redan på första sidan, kostnader och regler innan man clickar JA på ett medlemskap. Så att man är hundra på vad man ger sig in i.
Tack bostadslistan för att ni löste det.
2023-11-06
DB

Respuesta de Bostadslistan
Att jag kan kontakta hyresvärden bland annat jag kan inte betala med mitt bank kort via internet önskar jag kunde betala dessa nio kronor har hittat en lägenhet på södermalm i Stockholm och jag vill gärna ställa mig i kö på den men om jag kunde ta den ändå och inte behöva betala i förhand så vore det bra

Respuesta de Bostadslistan
The honesty and integrity I was treted when raised a a canceling subscription issue. And the promptotude and corectness of the employees.
Thank you

Respuesta de Bostadslistan
Jag har kontaktat Bostadslistan för några dagar sedan via hemsidan, sedan via info adressen på bostadslistan.se, jag vill utnyttja min ångerrätt att häva avtalet och få tillbaka mina 349 sek, men inget svar fortfarande.

Respuesta de Bostadslistan
Äckel företag som lurar på pengar. De har dragit 349kr I 3 månader trotts jag sagt upp abonnemanget. Bryr sig inte om att de finns folk som exempel jag är Student där 350kr kan avgöra mycket för månaden. Man kan varken ringa eller maila. Ett jäkla skämt. Hade använt grövre ord om jag kunde. KÖP INTE!!!!!!!!!!!

Respuesta de Bostadslistan
Enkelt att söka men lite svårt att hålla koll på vart det är bra områden och att man bara kan ha 5 lägenheter i taget.

Respuesta de Bostadslistan
They are true to their words and very considerate.
After 9kr trial period, I was charged 349kr for available housing notifications as stated on their website. But presently I wasn't bouyant for this. I sent a mail and it was resolved. I got half refund of my money which is great.
Obviously, I will consider them first for apartment search in the future.

Respuesta de Bostadslistan
Bedrägeri! Blev av med 350kr när jag gick med på att betala 9kr för att få tillgång till 1 annons bara. Fick aldrig några villkor att bekräfta. Dessutom har alla annonser flera år på nacken och gäller inte längre.
Då det inte går att svara på bostadslistans svar skriver jag här:
Bostadslistan kontaktade mig och föreslog att betala tillbaka hälften om det jag blev av med. Då ville de att jag skulle ta bort min avi på trustpilot.
Jag fick 174kr tillbaka men tog inte bort min avi.
Igår drog bostadlistan 165kr från mitt konto trots att jag sa upp prenumeration!!!! och idag skriver de att de löst mitt problem på trustpilot! bedrägeri på hög nivå!

Respuesta de Bostadslistan
Snabb hjälp via support och mitt problem löses snabbt och med trevlig mailkontakt.