Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min nye El-cykel skulle til første service. Den er nu smurt, strammet efter og alt er i orden. Og den kører helt fantastisk. Jeg kan rigtig godt lide at komme hos Rikke og Hendes Team, de er smilend... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget imødekommende og fin service. Ringede for at høre til reperation af en el-cykel købt andet sted - og der blev venligt stillet forslag og givet idéer trods cyklen var andet mærke. Har også tidlig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

10 stjerner burde i have for god services, venlighed og høflighed samt i er imødekommende. Min familie har brugt butikken siden de åbnede i 1948 - Det vil sige min familie er kommet der igennem 3 ge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid stor imødekommenhed og god service. Både frontpersonale og mekanikere er gode til kundekontakt. Det eneste jeg studsede lidt over, var, at der ikke var et cykelstativ til hurtig parkering ude fo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Brotorvets Cykler er en cykelbutik, der har eksisteret siden 1948. Vores grundelementer i hverdagen er: Venlighed – Ærlighed – Nærvær – Produktkendskab. Vi har dybest set kun et mål: du skal gå glad ud af vores butik, og føle du har fået det rigtige med hjem - hver gang. Så har du spørgsmål, kritik, ros eller andet, er du mere end velkommen til at ringe til os, på tlf. 55772480, så vi sammen kan løse det:-) Med venlig hilsen Rikke Jensen - Brotorvets Cykler

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk god service!

Fantastisk god service og forståelse af mine behov - næsten før jeg selv vidste det!

30 de abril de 2024

Hej Neel
Tusind tak for din ros og flotte anmeldelse, det varmer🙏🏼😊
Jeg håber du bliver glad for din nye cykel🚲😊

Imødekommende, flinke og kundeminded

Imødekommende, flinke og kundeminded. De havde først tid om en måned, men fik presset mig ind dagen efter. Klasse.

Sjovere historie, ville have en ny kæde på og ville ikke betale de 750,- det kostede/ så købte værktøj og kæde af dem. Kæmpede med det i 20 min og ringet jeg kommer forbi 😂

16 de abril de 2024

Hej Michael
Tak for din fine beskrivelse, anmeldelse og ros til os 🙏🏼😊
Vi er glad for vi kunne hjælpe dig og du kom i mål..🚲😅😊

Fantastisk betjening……..

Fik en fantastisk betjening da jeg skulle se på ny cykel. Meget hjælpsom - og god gennemgang af cyklen. Da jeg hentede min nye cykel, var der god tid til indstilling af cyklen mm.

8 de abril de 2024

Kære Susanne
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os 🙏🏼😊
Vi er glade for vi kunne hjælpe dig og håber du bliver rigtig glad for din nye elcykel🚲🌷☀️

Fik en fantastisk betjening

Fik en fantastisk betjening. Hjælpsomme og en fin gennemgang af cykle

30 de marzo de 2024

Hej Jette
Tusind tak for din ros og fine anmeldelse..
Jeg håber du bliver rigtig glad for cyklen og at du havde en god tur hjem🚲🌷☀️😊

God service, altid!

13 de febrero de 2024

Hej Jackie
Tusind tak for din anmeldelse og ros, det varmer🚲😊🙏🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god service og behageligt…

Rigtig god service og behageligt personale. Min cykel blev hurtigt fixet og jeg fik indblik i de mulige omkostninger der kunne være inden de gik igang med at fixe den. Kan klart anbefales.

1 de febrero de 2024

Hej Julie
Tusind Tak for din flotte anmeldelse vi og ros til os, vi er glade for vi kunne hjælpe dig🚲🙏🏼😊

Kan varmt anbefales

Rigtig god service. Fagligt, kompetent og venligt.

31 de enero de 2024

Respuesta de Brotorvets Cykler

Tusind tak for ros og den flotte anmeldelse, det varmer🙏🏼🚲😊

Meget venlige

God betjening og meget venlige.

28 de diciembre de 2023

Hej Sara
Tusind tak for din flotte anmeldelse og ros, og godt nytår til dig🚲😊🙏🏼🎇

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God behandling og bedste sted for mig.

18 de diciembre de 2023

Hej Heidi
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros, vi er glade for du vælger os og vi kan hjælpe dig 🙏😊
God jul til dig og din familie🎄🎁😊
Hilsen Rikke og Team 🚲😊

Anbefaler

God,venlig og hurtig service

12 de diciembre de 2023

Hej Kieth
Tusind tak for ros og din flotte anmeldelse, vi er glade for at du valgte os, og vi kunne hjælpe dig 🚲😊🙏

Byens bedste

Gode mennesker.
Servicemindede og villig til at gå et extra stykke for at gøre kunden glad.

Super service, bedste i byen.
Jeg er nu loyal kunde.

9 de noviembre de 2023

Hej Christian
Tak for ros og flotte ord, og velkommen i huset.. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig🛴😊
Og tak for din flotte anmeldelse🙏😊
Hilsen Rikke og Team🚲😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde min cykel til service og igen…

Havde min cykel til service og igen køre den som en drøm efter deres kyndige eftersyn. Jeg får altid en fantastisk service, de er altid så reelle. De skrifter aldrig noget uden at det aftales, eller de anbefaler at det sagtens kan vente til om 6 mdr. eller mere. De er aldrig ude på bare at tjene penge. Det er altid kunden der er i fokus. De er altid lyttende, hjælpsomme og smilende. Stor tak til Rikke og hendes team.

8 de noviembre de 2023

Kære Nina
Wow Tusind tak for alle dine flotte ord og ros... Jeg bliver helt rørt🥹🙏😊
Og ja det er så sandt, ærlighed går foran penge, ellers ville jeg ikke kunne sove om natten..🙈🤷🏼‍♀️😊
Og så ligger der også et miljø hensyn i det her, for hvis tingene virker eller kan repareres, så er der jo ingen grund til bare at skifte til nyt.. Men det skal selvfølgelig være rentabelt for jer som kunder🚲🍁😊🌻
Så endnu en gang fra hjertet tak🙏🚲😊

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse, altid god service, smilende og meget hjælpsomme.

22 de septiembre de 2023

Kære Helle
Tusind tak for din fine anmeldelse og ros til os... Det er så hyggeligt når du kigger forbi, med dit positive og smittende humør🙏🌻😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levere en rigtig god service

18 de septiembre de 2023

Kære Stig
Tak for din ros.. Vi håber den kører godt nu, så du kan tage dine lange ture..
Og så er det altid hyggeligt at få besøg af dig🚲😊

Super hurtig service.

Kørte ned og ville købe en elcykel efter en skuffende handel på coop.dk hvor jeg fik en defekt cykel. Så jeg var ret utålmodig og da jeg havde fundet den cykel jeg ville købe pressede jeg på fordi jeg gerne ville have den hurtigt selv om jeg godt kunne se de havde ret travlt. De lovede at gøre det hurtigst muligt og det skal jeg love for at de gjorde. Efter to timer kunne jeg hente min nye køreklar Efly elcykel som jeg i øvrigt er meget tilfreds med.

31 de agosto de 2023

Hej Birgit
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner..🙏😊
Det er dejligt at høre du er glad for din nye E-Fly elcykel🚲😀

Fantastisk service

Fantastisk service, klaret på ingen tid.
Blev færdig samme dag jeg afleverede den, også selvom jeg først have tid de efterfølgende dage.

1 de septiembre de 2023

Hej
Tak for din flotte anmeldelse og ros til os, det er dejligt at høre🚲😊🙏

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.