Ik heb al 3 jaar 3 soorten vlees voor mijn hond.Nu zat er eenLARF in de gevogelte(gadverdamme).Ik kan bij Buddy niet iemand telefonisch bereiken wat ik heel raar vind voor zo'n groot bedrijf!!!De wink... Ver más
Onze hond liet enorm stinkende winden sinds hij op Buddybites stond. Ik had dit meerdere keren gemeld, maar daar werd niks mee gedaan. Er werd mij gezegd dat dit kwam door de overschakeling. Ik stopt... Ver más
La empresa ha respondido
We kregen een zending die we niet gevraagd hadden, en konden deze niet terug sturen. De gegevens werden nochtans tijdig aangepast op de website van Buddy Bites, doch werden door een fout langs hun kan... Ver más
Ik wou het eens proberen, maar mijn hond at het niet graag dus de zakken bleven liggen. Plots 3 maanden later werd er door buddy bites geld van mijn rekening genomen en nu sturen ze me ongevraagd weer... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Sobre BuddyBites
Escrito por la empresa
Venecolaan 44 G/5, 9880, Aalter, Bélgica
- 0032456314602
- info@buddybites.be
- buddybites.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Heel tevreden
Goede informatie, snelle en correcte levering. Ik vind het wel goed dat ik de levering kan uitstellen want onze golden eet wat minder dan voorzien. Dat is heel positief. En onze hond vindt het uitmuntend lekker. Een aanrader !!

Wat een hard sale zeg
Wat een hard sale zeg! Gewoon vervelend en eigenlijk niet echt voordelig nog voedzaam! Dikke flop

Respuesta de BuddyBites
Mijn hond eet geen twee zakken voer per…
Mijn hond eet geen twee zakken voer per maand (Kooikerhondje). Het is mij niet duidelijk genoeg hoe ik moet aangeven als hij volgende keer maar 1 zak nodig heeft.
Vriendelijke groet,
Ellen
Tilburg
Heel lekker en gezonde…
Heel lekker en gezonde voeding!Castor,Gordon Setter,is opnieuw weer toppie ook zijn pels blinkt als een spiegel!Bij een zorg werd er onmiddellijk geantwoord op mijn mail!vlg keer wil ik ook graag eens de beloningen proberen,die werden vergeten maar vlg keer zitten ze er wel bij.De prijs Vd voeding is zeer redelijk ook de thuisbezorging is super efficiënt !!!Bravo met jll onderneming.

Respuesta de BuddyBites
Zeer tevreden over het eten voor onze…
Zeer tevreden over het eten voor onze Freddie!

Respuesta de BuddyBites
Omdat het bij mij niet werkte en ze at…
Omdat het bij mij niet werkte en ze at ze heel slecht bij hills royal canine enz elke dierenwinkel krijg je je geld terug, nee ik krijg te horen geef ze maar weg

Happy blindengeleidehond Odette
Mijn Odette is stapelgek op de Buddybitesnoepjes, botjes en brokjes❤️🐾❣️ Telkens ze de nieuwe doos ziet wordt ze wild van enthousiasme❤️ Voor mij is het super interessant om dit lekkers voor mijn blindengeleidehond aan huis te mogen ontvangen. Ik zorg ervoor dat deze superdoos op maandag geleverd kan worden, omdat dit mijn vrije dag is. Wat ook heel leuk is, is dat het gepersonaliseerd is, met de naam van de hond op de zak van de lekkere voedzame brokken. Dank u wel Buddybites en een warme knuffel van Odetje🐾

Respuesta de BuddyBites
Ik ben heel tevreden over Buddy niets…
Ik ben heel tevreden over Buddy niets met zoals Angel. Angel zou niet meer willen veranderen. Lieve groetjes en nog veel geluk voor de toekomst.
Angel

Getest en goedgekeurd
Getest en goedgekeurd
Uitgetest a.g.v. het ontvangen van een 50% kortingscode van een vriendin. Nooit gedacht dat onze hond, Hindra, er zovéél positieve effecten van zou ervaren. Na het invullen van een 10-delige vragenlijst over Hindra, werd er eten op maat samengesteld.
Hindra verliest nu véél minder haar (= minder kuisen + minder kale plekken), heeft een vastere stoelgang, meer energie én blijft op gewicht. Ze heeft ook nog nooit zo hard naar hard uitgekeken als dat ze nu doet wanneer we de gepersonaliseerde zak bovenhalen.
Aanraden voor iedereen!

Respuesta de BuddyBites
Fijn samengesteld dieren voeding voor…
Fijn samengesteld dieren voeding voor je hond, goede service tussen klant en bedrijf. En de brokjes vind m’n hond heerlijk.

Goed uitgebalanceerd honden voer
Zijn erg blij met het goed samengestelde voer voor onze trouwe viervoeter.

Respuesta de BuddyBites
Ons Rex vind de korrels super lekker
Ons Rex vind de korrels super lekker .
Hij is een levendig Jack Russel is heel de dag buiten aan het ravotten tot hij een kraagje in zijn maagje voelt, dan komt hij terug binnen gestormd en eet meteen zijn pot korrels leeg en ja uiteraard dorst drinkt hij zijn kuipje water op .
HIJ VIND ZE IN IEDER GEVAL SUPPER !
MVG een tevreden baasje en vrouwtje,
Els & Luc,

BuddyBites is TOP!
Ons Pippa is verlekkerd op de brokken. Haar vacht ziet er zeer mooi uit. Haar ontlasting is goed! Wij zijn tevreden dat er geen granen aanwezig zijn in deze voeding. Stipte levering. Kortom, een tevreden klant!

Respuesta de BuddyBites
Wij zijn erg blij met buddybites…
Wij zijn erg blij met buddybites brokken !!!hele goeie service en onze pup (jacky ) jack russel vind de voeding heerlijk ..zeer goed voor d'r darm stelsel en haar vacht glanst als nooit te voren..dankjewel vrienden van buddybites !!!

Respuesta de BuddyBites
De opgegeven verzenddatum werd niet…
De opgegeven verzenddatum werd niet opgevolgd. jammer kost een * ..overige uitstekend

Respuesta de BuddyBites
Prima geregeld,Nuka is tevreden met…
Prima geregeld,Nuka is tevreden met haar brokken.
Ze eet 1 keer per dag vers gevroren vlees,ik dacht dat jullie haar brokken hier op aan paste,maar dat staat nog steeds op 3 keer,ik geef haar 2 keer 130 gr.
Ze is nu 7mnd en 29 kilo,ik weet niet of het voldoende is!
Ben erg tevreden met de brokjes
Ben erg tevreden met de
Buddybits brokjes.
Mijn hondje heeft ook hele
Mooie ontlasting.
Beslist een aanrader.

Respuesta de BuddyBites
Heel posotief over de voeding
Heel posotief over de voeding. Alleen was de dagelijkse hoeveelheid te groot.
De vertering is ook heel goed. De ontasting is prima.

Respuesta de BuddyBites
De brokken worden nipt afgewogen
De brokken worden nipt afgewogen, zoals nu weet ik niet wanneer volgende er zal zijn (had op 14/10 moeten verstuurd worden, vandaag betaling verwerkt) en eten is zo goed als op. Krijg geen reactie via whatsapp.