Ik heb al 3 jaar 3 soorten vlees voor mijn hond.Nu zat er eenLARF in de gevogelte(gadverdamme).Ik kan bij Buddy niet iemand telefonisch bereiken wat ik heel raar vind voor zo'n groot bedrijf!!!De wink... Ver más
Onze hond liet enorm stinkende winden sinds hij op Buddybites stond. Ik had dit meerdere keren gemeld, maar daar werd niks mee gedaan. Er werd mij gezegd dat dit kwam door de overschakeling. Ik stopt... Ver más
La empresa ha respondido
We kregen een zending die we niet gevraagd hadden, en konden deze niet terug sturen. De gegevens werden nochtans tijdig aangepast op de website van Buddy Bites, doch werden door een fout langs hun kan... Ver más
Ik wou het eens proberen, maar mijn hond at het niet graag dus de zakken bleven liggen. Plots 3 maanden later werd er door buddy bites geld van mijn rekening genomen en nu sturen ze me ongevraagd weer... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Sobre BuddyBites
Escrito por la empresa
Venecolaan 44 G/5, 9880, Aalter, Bélgica
- 0032456314602
- info@buddybites.be
- buddybites.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Nasty's hondenbrokken ,
Alles perfect , levering in mooie stevige verpakking , op tijd volgens schema , alleen één minpuntje de houdbaarheidsdatum is wel heel kort daar mijn hondje nog steeds zich aan het aanpassen is en al 13 jaar oud is , vandaar dat ik volgende leveringsdatum zover doorgeschoven heb , maar ze is wel content met haar eten denken we .

Ons Fientje vind het heerlijk
Ons Fientje vind het heerlijk. Het is echt een aanrader. Ze heeft na een maand veel meer inergie. Soms te veel 🙈🤣. En dat beentje wat er bij is. Ze kend die doos al als ze die leveren weet ze dat er een beentje bij is.. Dank u voor de Healthy Bits. Ze vind het lekker iets voor tussen Doortje. Dat meem ik mee als ik ga wandelen dan krijg ze er eentje van ze is echt een snoeper niet te doen.. In ieder geval ze voeld haar veel beter met die brokjes. Super dank u
Mvg
Suzanne

Respuesta de BuddyBites
De enige brok die ik aan onze…
De enige brok die ik aan onze kieskeurige cocker verkocht krijg.... eindelijk iets wat hij met smaak op eet en waar hij van blijft genieten. Ook de service bij buddybites is top!

Honden vinden brokken top
Honden vinden brokken top, enig min puntje de brokken zijn heel hard en zorgt nog niet voor problemen maar zeta is al 12 en ik weet niet hoe het zal zijn met haar tanden in enkele jaren
Heel blije hond
De hond is heel erg blij met de nieuwe brokjes en eten is terug aangenaam voor haar

Flo likes de BuddyBites brokken 😀
We zijn momenteel heel tevreden over de voeding. Onze hond v 6 mnd en nog andere pups vd nest verdraagden de brokken v Hills niet meer. De hele tijd overgeven...
Sinds de brokken v buddyBites is ze terug fit en niets meer overgegeven.. We zijn zelfs in 1x moeten overschakelen owv het overgeven. Geen diarree gehad of niets. Ze vindt de brokken ook heel lekker. Pup tevreden, wij ook😀

Verzwegen lidmaatschap
Zeer vriendelijk maar beetje opdringerig en ze zeide je kan toch 1 zak proberen maar het is blijkbaar een lidmaatschap en kan daar niet tegen dat dat niet vernoemd is.

Heel goed product
Heel goed product. Communicatie is uitstekend. Alles gebeurde zoals voorzien. Kiana is echt verzot op haar eten

Respuesta de BuddyBites
Prijs is duurder maar Mila eet het…
Prijs is duurder maar Mila eet het voorlopig graag

Respuesta de BuddyBites
Mijn moeilijke eter liet haar brokken spontaan liggen.
Mijn moeilijke eter met ondergewicht heeft een plotse overgang gedaan van voeding, want mevrouwtje haalde er de buddybites uit en de initiële voeding liet ze liggen. Ik denk dat dit voldoende zegt.

Top advies
Top advies. Hond vindt het heerlijk en super goede, gezonde en natuurlijke voeding voor de hond met een geweldig systeem

Slechte eerste indruk
Besloten op vakantie op de markt om het eens te proberen, het profiel werd maar half goed ingevuld door de verkoopster (er staat zelfs een extra hond op mijn profiel en ik kan hem niet eens verwijderen). Voorts is de site maar half deftig gemaakt, want ik kan mijn naam kan niet eens correct invullen want hij is te kort. Het eten werd geleverd terwijl ik nog niet terug was van vakantie terwijl dit specifiek was doorgegeven, m.a.w. meerdere mails heen en terug voor iets dat heel eenvoudig zou moeten zijn. De 1e indruk is super belangrijk zeker als je iets koopt zoals eten waarvan je zeker wil zijn dat je kwaliteit hebt, dus moet je ook kunnen vertrouwen in de leverancier en jammergenoeg was die 1e indruk en het bijhorende vertrouwen al na 2 minuten weg.

Respuesta de BuddyBites
Het was een vriendelijke jonge dame die…
Het was een vriendelijke jonge dame die ons te woord stond.

Te gek eten.
Onze hondjes zijn er gek op. Vroeger was het een probleem om ze brokjes te laten eten, dat is met BuddyBites helemaal opgelost.
Het is fijn dat je ondersteuning krijgt bij de overschakeling van het eten, je kan je vragen gewoon van thuis uit stellen aan de dierenarts.

Het duurde even
Het duurde even, maar ben goed geholpen. Er waren wat moeilijkheden met het inschrijven over internet. Maar via de app is het allemaal goed gekomen.
Bikkel vindt het voer heerlijk.