Really easy booking process. The third party bus company were early, efficient and friendly, and the bus was in amazing condition and incredibly comfortable
Consulta las opiniones de los clientes
Rigtig god oplevelse. Bookede bussen ifm. en firmatur, hvor vi skulle køres hen til et sted, hvor vi havde arrangement og middag, derfor skulle vi også hentes igen efterfølgende og køres tilbage. D... Ver más
La empresa ha respondido
Nemt booking system. Chaufføren ankom i god tid, imødekommende og veloplagt. Rigtig god bus, ren med god plads og behagelig temperatur. Og så kørte chaufføren fornuftigt og på en tryg måde, på en dag... Ver más
La empresa ha respondido
Super fin løsning - det fungerede hele vejen igennem - effektivt, nemt og med stor service minded personale. Bussen vi fik var fra Østjysk Mini- og turist busser - og chauføren var yderst flink... Ver más
Información sobre la empresa
- Fletador de autobuses
- Empresa de autobuses y autocares
- Empresa de autobuses
- Agencia de turismo en autobús
- Operador de excursiones
- Plataforma de colaboración online
Escrito por la empresa
Busbooking blev stiftet i 2018 med visionen om at gøre busbranchen lettere tilgængelig for den almindelige bruger. Og gennem digitalisering blev resultatet en beregningsplatform, hvor alle, der kender sine rejsedetaljer, kan få en strakspris på ganske få minutter, og hvor de er total transparens iht. faciliteter, prisstruktur osv. Og hvor mindre lokale busselskaber får muligheden for at eksponere sig og sin forretning i et marked, der ellers ofte er domineret af de større markedsaktører. Vores platform bliver i dag benyttet af flere tusinde brugere. Og gennem tiden har vi booket mere end 30.000 busrejser for vores kunder, der alle har haft særlige og forskelligartede behov i forhold til netop deres behov.
Información de contacto
Torskekaj 1A , 6700, Esbjerg, Dinamarca
- +45 71990860
- info@busbooking.dk
- busbooking.dk
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er meget tilfreds med min bustur
Jeg er meget tilfreds med min bustur. Chaufføren ankom i god tid og var til rådighed via sms. Alt gik som smurt.

hurtige svar
hurtige svar, løbende info om turen. Godt overblik. Dette gælder både for turen d. 6/1 og 7/1.

Respuesta de Busbooking.dk
bussen var klar på det aftalte sted og…
bussen var klar på det aftalte sted og tid og der var ungen problemer med at ha lidt drikkevare med i bussen da vi havde aftalt det på forhånd. pn nydelig bus som var perfekt til julefrokosten så vi ikke skulle køre selv

Fem stjerner herfra!
Fem stjerner til busbooking herfra. Mailkorrespondance helt i top og jeg blev mødt med professionalisme og imødekommenhed fra Magnus fra start til slut. Vi er et plejehjem på Frederiksberg som skulle bruge en stor lift bus til et arrangement i Tivoli og alt klappede bare fra start til slut. Det er ikke sidste gang vi bruger busbooking!

Bedste buschauffør
Bedste buschauffør - Fantastisk oplevelse, nemt at booke, fleksibel og godt humør

Helt igennem gennemført oplevelse
Helt igennem gennemført oplevelse. Tak til busbooking, chauffører og det hele

Dejlig oplevelse
Dejlig bus.
Behagelig chauffør.
Præcis køreplan

Respuesta de Busbooking.dk
Vi bestilte bus ret sent
Vi bestilte bus ret sent, i forhold til store julefrokost dag, selskabet var hurtige og fandt en bus til os, den kom til tiden og alt fungerere. Tak for god service

Nemt at bestille
Nemt at bestille, hurtigt svar, hyppige påmindelser om aftale, chauffør kom til tiden, god service.

Respuesta de Busbooking.dk
Bussen kom til tiden og chaufføren var…
Bussen kom til tiden og chaufføren var super flink.

Alt var som det skulle
Alt var som det skulle - bussen var klar til aftalt tidspunkt og køreturen forløb helt som den skulle

Yderst professionel behandling!
Yderst professionel behandling!
Vi blev behandler yderst professionelt lige fra booking til kørsel!
Kan klart anbefales til næste firma arrangement.

Alt klappede
Alt klappede, tak til chauffør Peter for en super god oplevelse og service. 😊

God oplevelse
Fair priser, god service, bussen kom til tiden og det var en god og kompetent chauffør.

Meget tilfreds
Til tiden, venlige, klare i kommunikationen og fleksible, da tiden skred lidt.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.