Busbooking.dk Opiniones 913

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Really easy booking process. The third party bus company were early, efficient and friendly, and the bus was in amazing condition and incredibly comfortable

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse. Bookede bussen ifm. en firmatur, hvor vi skulle køres hen til et sted, hvor vi havde arrangement og middag, derfor skulle vi også hentes igen efterfølgende og køres tilbage. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt booking system. Chaufføren ankom i god tid, imødekommende og veloplagt. Rigtig god bus, ren med god plads og behagelig temperatur. Og så kørte chaufføren fornuftigt og på en tryg måde, på en dag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin løsning - det fungerede hele vejen igennem - effektivt, nemt og med stor service minded personale. Bussen vi fik var fra Østjysk Mini- og turist busser - og chauføren var yderst flink... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fletador de autobuses
  2. Empresa de autobuses y autocares
  3. Empresa de autobuses
  4. Agencia de turismo en autobús
  5. Operador de excursiones
  6. Plataforma de colaboración online

Escrito por la empresa

Busbooking blev stiftet i 2018 med visionen om at gøre busbranchen lettere tilgængelig for den almindelige bruger. Og gennem digitalisering blev resultatet en beregningsplatform, hvor alle, der kender sine rejsedetaljer, kan få en strakspris på ganske få minutter, og hvor de er total transparens iht. faciliteter, prisstruktur osv. Og hvor mindre lokale busselskaber får muligheden for at eksponere sig og sin forretning i et marked, der ellers ofte er domineret af de større markedsaktører. Vores platform bliver i dag benyttet af flere tusinde brugere. Og gennem tiden har vi booket mere end 30.000 busrejser for vores kunder, der alle har haft særlige og forskelligartede behov i forhold til netop deres behov.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

De kom som aftalt begge gange

De kom som aftalt begge gange
Og chaufføren kørte pænt

23 de noviembre de 2025

Hej Trige

Tusind tak for din anmeldelse! Det er rigtig dejligt at høre, at alt forløb som aftalt begge gange, og at chaufføren sørgede for en behagelig og sikker kørsel. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at hjælpe dig igen fremover! 🙌

Fantastisk service

God service. God kommunikation omkring aftalen. Vi fik en flot bus. Chaufføren var flink og hjælpsom.

18 de noviembre de 2025

Hej Helle

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at både service, kommunikation og bus levede op til forventningerne 🙌

Dejligt også at høre, at chaufføren bidrog til en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at få lov at hjælpe dig igen en anden gang!

Super fin løsning

Bussen vi fik var fra Østjysk Mini- og turist busser - og chauføren var yderst flink og serviceminded også !

Klart 5 stjerner !

17 de noviembre de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den betyder virkelig meget for os!

Vi er rigtig glade for at høre, at alt fungerede som det skulle, og at både planlægningen og servicen fra vores chauffør levede op til jeres forventninger. Vi giver selvfølgelig rosen videre til teamet hos Østjysk Mini- og Turistbusser – og især til chaufføren.

Det er stort for os at få 5 stjerner, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Vi håber at få lov til at hjælpe jer igen en anden gang.

De bedste hilsner
Daniel

Bus til tiden

Bus til tiden, rar chauffør og pæn ren bus.

14 de noviembre de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at bussen kom til tiden, chaufføren var rar, og at bussen var ren og pæn.

Super og hurtig service

Super og hurtig service, alt spillede.

6 de noviembre de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det sætter vi stor pris på!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alt klappede bare

Alt klappede bare - bussen kom til tiden og alt - næsten - var godt. Dog manglede vi en mikrofon i bussen, så vi kunne have givet noget fælles information på turen.

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tak for din tilbagemelding! Dejligt at høre, at turen forløb som planlagt. Beklager, at mikrofonen manglede – det følger vi op på, så det er på plads næste gang. Vi værdsætter, at du gør os opmærksom på det!

Tilbakemelding er udelt positivt

Tilbakemelding er udelt positivt. Takk for en god leveranse

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med leveransen, og gleder oss til å hjelpe deg igjen framover. 🙏😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nemt og god service

Super nemt og god service når man har spørgsmål - fin opfølgning både før og efter bestillingen

9 de noviembre de 2025

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplevede processen som super nem, og at du fik god hjælp, når der opstod spørgsmål 😄

Vi er også glade for, at opfølgningen før og efter bestillingen fungerede godt for dig. Vi håber at få lov at hjælpe dig igen i fremtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle var meget imødekomne og venlige

Alle var meget imødekomne og venlige. Alt foregik til lovet tid.

2 de noviembre de 2025

Hej Hans

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede alle som imødekommende og venlige, og at alt forløb præcis som lovet 😄

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at få lov at hjælpe dig igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin oplevelse, nemt og effektivt

Rigtig nemt, og god kommunikation med firmaet i sidste ende.

31 de octubre de 2025

Hej Josefine

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede både en nem proces og god kommunikation med os. Det betyder meget, at du har haft en god og overskuelig bookingoplevelse 🌞

Vi står altid klar til at hjælpe igen, hvis du får brug for transport i fremtiden. Tak fordi du valgte os!

Rigtig god oplevelse

Det kan klart anbefales at booke via busbooking, det var super nemt.
Og til Amager Bus Service, som kørte os, selv med en stor og meget snakkede flok mennesker var chaufføren utrolig venlig og tålmodig med os. Tak for det.

2 de noviembre de 2025

Hej Line

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de mange positive ord. Det betyder meget for os at høre, at bookingprocessen var nem og ligetil, og at hele forløbet omkring jeres firmatur fungerede som ønsket 🙌

Vi giver naturligvis også rosen videre til Amager Bus Service og chaufføren — det glæder os virkelig, at I følte jer godt behandlet, selv med en livlig og snakkesalig gruppe. Tak fordi I valgte os, og I skal være så velkomne en anden gang!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Chaufføren var der til tiden

Chaufføren var der til tiden, men det var gæsterne. Vi er taknemmelige for at chaufføren ville vente på de sidste gæster.

30 de octubre de 2025

Hej Johnny

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at chaufføren ankom til tiden, og at han kunne hjælpe ved at vente på de sidste gæster — det gør vi naturligvis gerne, når det er muligt.

Vi er glade for, at det hele lykkedes, og at I kom godt afsted. Tak fordi I valgte os! 🙌

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forsinket bus!

Vi havde bestilt en bus til afhentning i Odense kl. 10 lørdag morgen efter et arrangement dagen før.
Bussen kom 1 time for sent med undskyldning om, at det havde været svært at få den startet.
Busbooking henviser til busselskabet når der er problemer, men selskabet vender ikke retur når man klager, så siden vi har bestilt og betalt til busbooking, så er det dem, der får den dårlige anmeldelse.

25 de octubre de 2025

Hej Caterina

Mange tak for din ærlige anmeldelse og for at tage dig tid til at dele oplevelsen. Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres bus ankom en time for sent, og at kommunikationen efterfølgende ikke har levet op til forventningerne. Det er naturligvis ikke den standard, vi ønsker at stå for, og vi forstår fuldt ud jeres frustration over forløbet.

Vi har allerede taget fat i det pågældende busselskab for at få klarhed over, hvad der gik galt, og for at sikre, at I får en opfølgning på det hele. Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever, at ansvaret bliver taget alvorligt – også når noget ikke går som planlagt.

Vi sætter pris på, at du gør os opmærksom på situationen, så vi kan bruge den til at forbedre samarbejdet og kommunikationen med vores partnere fremover. Vi kontakter dig direkte for at følge op, når vi har noget afklaring fra dem, som kørte jer.

Magnus Dencker Pedersen

Nem at booke

Nem at booke. Alt kørte til aftalt tid og pris.

26 de octubre de 2025

Hej Kenneth

Hvor er det skønt at høre – tusind tak for din anmeldelse!

Vi gør os umage for at gøre det nemt at booke og levere præcis det, vi lover, så det er fantastisk at høre, at alt gik op i en højere enhed med både tid og pris 😄

Vi håber, vi får fornøjelsen af at køre for jer igen.

Camilla Andersen 🚌

Intet at klage på.

24 de octubre de 2025

Hej Poul

Tusind tak for de fem stjerner! 😄

Det er skønt at høre, at alt forløb helt uden problemer – præcis som det skal.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og håber at vi får lov at køre for jer igen en anden gang.

Camilla Andersen 🚌😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega fin service alt til tiden

24 de octubre de 2025

Hej Bo

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi bliver så glade, når vores kunder har en god oplevelse – det er præcis dét, vi stræber efter hver dag 🙌

Vi håber, I snart får brug for en bustur igen, for vi står altid klar med et smil på vejen 😄

Camilla Andersen🚌

God oplevelse

God oplevelse, flink og venlig chauffør.

16 de octubre de 2025

Hej Ida

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at I havde en rigtig god oplevelse, både med turen og chaufføren 😄

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at vi får lov at køre med jer igen en anden gang 🚍

Camilla Andersen 🚌😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nemt, men der tages ikke højde for kommentar i bestilling

Nemt og hurtigt. Der bliver dog ikke taget højde for de kommentar man fører ind i bestilling, hvilket er lidt ærgerligt.
Bussen der blev bestilt var heller ikke i super god tilstand, men det er selvfølgelig ikke busbookning skyld, men ville være rart at man kan regne med en vis standard når man booker en bus.

21 de octubre de 2025

Hej Majbritt

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du oplevede et nemt og hurtigt bookingforløb, men vi er samtidig kede af at læse, at der var detaljer i kommunikationen og busstandarden, som ikke levede op til dine forventninger.

Vi bestræber os altid på, at alle kommentarer og ønsker i forbindelse med en booking bliver håndteret korrekt og videreformidlet til busselskabet. Vi tager din feedback til os og vil se nærmere på, hvordan vi kan forbedre den del af processen. Angående bussens tilstand følger vi løbende op med vores samarbejdspartnere for at sikre, at kvaliteten lever op til den standard, vi ønsker at levere.

Vi sætter stor pris på din ærlige tilbagemelding – det er netop den type input, der hjælper os med at blive bedre. Tak fordi du alligevel fremhæver de positive dele af oplevelsen, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Magnus Dencker Pedersen 🚌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en super god tur

Det var en super god tur. Vi blev velmodtaget og sikkert transporteret rundt, og chaufføren kunne endda opfylde et stort ekstra ønske på vejen."

21 de octubre de 2025

Hej Keen

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at I havde en super god tur, og at chaufføren sørgede for både en tryg transport og lidt ekstra fleksibilitet undervejs 😄

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi håber, at vi får fornøjelsen af at hjælpe jer igen en anden gang med lige så god service og et smil på vejen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget venlig chauffør og kom i god tid

Meget venlig chauffør og kom i god tid. Men ventede bare med et stort smil. Vi er meget tilfredse med hele tiren

10 de octubre de 2025

Hej Erik

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at chaufføren var venlig og imødekommende – og at turen forløb præcis som ønsket. Punktlighed og godt humør er noget, vi sætter stor pris på hos vores samarbejdspartnere 🤩

Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og håber, at vi får lov til at hjælpe jer igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.