Busbooking.dk Opiniones 913

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Really easy booking process. The third party bus company were early, efficient and friendly, and the bus was in amazing condition and incredibly comfortable

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse. Bookede bussen ifm. en firmatur, hvor vi skulle køres hen til et sted, hvor vi havde arrangement og middag, derfor skulle vi også hentes igen efterfølgende og køres tilbage. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt booking system. Chaufføren ankom i god tid, imødekommende og veloplagt. Rigtig god bus, ren med god plads og behagelig temperatur. Og så kørte chaufføren fornuftigt og på en tryg måde, på en dag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin løsning - det fungerede hele vejen igennem - effektivt, nemt og med stor service minded personale. Bussen vi fik var fra Østjysk Mini- og turist busser - og chauføren var yderst flink... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fletador de autobuses
  2. Empresa de autobuses y autocares
  3. Empresa de autobuses
  4. Agencia de turismo en autobús
  5. Operador de excursiones
  6. Plataforma de colaboración online

Escrito por la empresa

Busbooking blev stiftet i 2018 med visionen om at gøre busbranchen lettere tilgængelig for den almindelige bruger. Og gennem digitalisering blev resultatet en beregningsplatform, hvor alle, der kender sine rejsedetaljer, kan få en strakspris på ganske få minutter, og hvor de er total transparens iht. faciliteter, prisstruktur osv. Og hvor mindre lokale busselskaber får muligheden for at eksponere sig og sin forretning i et marked, der ellers ofte er domineret af de større markedsaktører. Vores platform bliver i dag benyttet af flere tusinde brugere. Og gennem tiden har vi booket mere end 30.000 busrejser for vores kunder, der alle har haft særlige og forskelligartede behov i forhold til netop deres behov.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Det var god tur

Respuesta de Busbooking.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god tur. Vi gør os umage for at skabe trygge og behagelige rejser, så det betyder meget for os, når det lykkes.
Vi håber at få lov til at byde dig velkommen igen snart.

Rigtig god vognmand

Rigtig god vognmand. Meget flink og tilbød drikkevare (under betaling) på trods af at vi ikke havde bestilt

13 de junio de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vognmanden, og at serviceniveauet blev løftet med ekstra tilbud undervejs – selv uden forudgående bestilling.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og hjælpsom og god dialog med…

Venlig og hjælpsom og god dialog med medarbejder Justering vedrørende antal og bus gik fint. Vores forening kan anbefale med mange stjerner

18 de junio de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at dialogen med vores medarbejder var god, og at justeringen af antal gik problemfrit.
Vi sætter stor pris på jeres anbefaling – og håber at kunne hjælpe jeres forening igen i fremtiden.

God dialog.

Havde en virkelig god dialog med Alexander Gade, som gjorde alt for at vi fik en god oplevelse, med at booke bus til vores arrangement.

Hej Vibeke

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder mig virkelig at høre, at dialogen har været god, og at du har følt dig godt hjulpet i forbindelse med jeres arrangement 🤩

Det betyder meget at vide, at indsatsen blev værdsat. Håber vi får mulighed for at hjælpe jer igen en anden gang!

Alexander Gade 🚌😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service fra starten til…

Super service fra starten til slutningen.
Bus var perfekt. Elever og lærer var begejstret fra luksus i bussen.
Det er ikke sidste gang vi booker over busbooking. :-)
Denne Firma og busselskab kan man virkelig anbefale.

16 de junio de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at både elever og lærere nød turen – og at bussen levede op til forventningerne.
Det betyder meget for os, at I følte jer godt behandlet hele vejen. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer igen næste gang!

Nemt at booke

Nemt at booke, flink chauffør, og meget punktlig.

Kære Martin,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at bookingen var nem, chaufføren flink, og at alt kørte punktligt – lige som det skal være.
Vi håber at få mulighed for at køre med dig igen i fremtiden.

God pris, trygt og nemt

Jeg fik rigtig hurtigt en pris på et produkt, som jeg ellers ikke har et begreb om, hvad skal koste. Jeg undersøgte faktisk selv priser ved flere selskaber, men ingen matchede, så jeg endte med at bestille herigennem.
Efter bestilling fik jeg flere mails, og kunne også nemt ændre i min booking. Trygt og nemt.

5 de junio de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse! Vi ved, at det kan være svært at gennemskue priser i vores branche, så det glæder os ekstra meget, at du både fandt vores tilbud konkurrencedygtigt og oplevede hele processen som tryg og nem.
Vi sætter stor pris på din tillid og håber, vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

Super oplevelse

13 de junio de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en super oplevelse – det er lige præcis det, vi stræber efter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var styr på det hele vejen igennem

Det var styr på det hele vejen igennem. Jeg følte mig meget tryg ved at lade busbooking står for koordineringen af det.

11 de junio de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse kære genbo! Det betyder meget for os at høre, at du følte dig tryg hele vejen igennem. Vi lægger stor vægt på god koordinering og klare aftaler, så det glæder os, at det skinnede igennem.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bussen kom som aftalt og kørte os til…

Bussen kom som aftalt og kørte os til destinationen uden nogle problemer

12 de junio de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt gik som aftalt, og at I kom godt frem uden problemer. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Elevfest bus

Jeg bestilte 2 busser til min efterskoles sidste elevfest og de kom til tiden og vi kom fra a til b uden problemer.

6 de junio de 2025

Respuesta de Busbooking.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt forløb som planlagt, og at I kom sikkert til og fra jeres elevfest. Det betyder meget for os at være med til at skabe en god afslutning på sådan en særlig dag.

Fin service og pris

Fin service og pris.

Ingen problemer

Respuesta de Busbooking.dk

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at alt gik som det skulle. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Busbooking gjorde enlig deres del godt

Busbooking gjorde enlig deres del godt, men bus turen gik dårligt. Vi havde aftalt med busbooking at vi godt måtte drikke alkohol i bussen da vi var på vej til festival, men toilettet i bussen virkede ikke, og buschaufføren var i dårligt humør og gad ikke holde ind mere end 2 gange på en 4 timers tur, hvilket måske virker fair. Men når men drikker alkohol og toilettet ikke virker spiller det ik helt, folk var ikke helt tilfredse.

Hej Adam

Tak for jeres ærlige tilbagemelding – det sætter vi stor pris på, også når oplevelsen ikke har levet op til forventningerne.

Vi er glade for, at I oplevede en god dialog med os i planlægningsfasen, men det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at selve turen ikke forløb som ønsket. Det er helt forståeligt, at manglende adgang til toilet – især på en tur, hvor alkohol er tilladt – kan give udfordringer og påvirke helhedsindtrykket.

Vi har taget jeres oplevelse videre til busselskabet og har valgt at stoppe samarbejdet med dem, da deres service på dagen ikke levede op til vores standarder.

Vi håber, I vil give os mulighed for at vise, hvad vi ellers står for, hvis I en dag skulle få brug for bustransport igen 😊

Magnus Dencker Pedersen 🚌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Busbooking fandt en rigtig god pris til…

Busbooking fandt en rigtig god pris til os. Alt gik nemt og problemfrit. De bedste anbefalinger herfra.

3 de junio de 2025

Hej Nanna

Tusind tak for din anbefaling! Det glæder os at høre, at vi kunne finde en god pris til jer, og at hele forløbet var nemt og problemfrit 🤩

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding – og håber at få lov at hjælpe jer igen i fremtiden!

Kan varmt anbefales!

Rigtig god oplevelse. Vi bestilte en bus til vores bryllup til transportaf gæster fra kirken til festen.
Det var nemt at bestille, god service med hurtige behagelige svar og mulighed for fleksible løsninger!
Bussen var der i god tid og var klar til at køre med alle gæsterne på klokkeslættet.
Desuden rigtig god og fair pris.

31 de mayo de 2025
Opinión espontánea

Hej Freja

"Skønt at høre, at I havde en rigtig god oplevelse på en så særlig dag! Vi er glade for, at både booking, service, fleksibilitet og punktlighed levede op til jeres forventninger – og at prisen også blev oplevet som fair 😄

Tak fordi I valgte os til jeres bryllup – det betyder meget, og vi håber at kunne hjælpe jer igen ved en anden lejlighed!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Glimrende bus til tiden med en rigtig…

Glimrende bus til tiden med en rigtig god chauffør.

21 de mayo de 2025

Hej Jesper

Tak fordi du delte din oplevelse med os! Det er dejligt at høre, at alt gik som det skulle – med en punktlig bus og en chauffør, der gjorde et godt indtryk 🙏

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var perfekt og med en meget…

Alt var perfekt og med en meget behagelig og venlig chauffør.

29 de mayo de 2025

Hej Catherina

Det er altid en fornøjelse at læse tilbagemeldinger som din – tak for det! Vi er glade for at høre, at alt forløb perfekt, og at chaufføren bidrog til en god oplevelse med sin venlige og behagelige tilgang 😄

Vi sætter stor pris på, at du valgte os, og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt fra booking til aftale var som det…

Alt fra booking til aftale var som det skulle være. Stærk anbefaling. Vi kørte med Skovlunde Turistbusser og det var en super bus med massere af plads og god chauffør.

Hej Anders

Hvor er det skønt at høre, at alt fra booking til selve turen forløb, som det skulle! Det glæder os, at du havde en god oplevelse med Skovlunde Turistbusser – både med komforten i bussen og den dygtige chauffør, vi giver de pæne ord videre 🤩

Tusind tak for den stærke anbefaling – vi sætter stor pris på det og håber at byde dig velkommen igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

enkelt att kommunicera med föraren via…

enkelt att kommunicera med föraren via sms.

22 de mayo de 2025

Hei Cassandra

Tack för din återkoppling! Det gläder oss att höra att kommunikationen med chauffören fungerade enkelt och smidigt via sms – precis som det ska vara 🌞

Vi uppskattar att du valde oss och hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen!

Med vänliga hälsningar,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fleksible og ønsker kun at hjælpe

Det er skønt at man kan kontakte dem og få hjælp hurtigt. Selv ved vanskelige forespørgsler, gør de deres bedste for at vi har en løsning.
Ekstra stor ros til Alexander :-)

22 de mayo de 2025

Hej Roan

Tusind tak for din fine tilbagemelding – det betyder meget for os! Det glæder os især, at du oplevede hurtig og hjælpsom service, også når det blev lidt mere komplekst 🙏

Vi sender ekstra ros videre til Alexander – det vil uden tvivl blive værdsat! Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.