Busbooking.dk Opiniones 913

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Really easy booking process. The third party bus company were early, efficient and friendly, and the bus was in amazing condition and incredibly comfortable

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse. Bookede bussen ifm. en firmatur, hvor vi skulle køres hen til et sted, hvor vi havde arrangement og middag, derfor skulle vi også hentes igen efterfølgende og køres tilbage. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt booking system. Chaufføren ankom i god tid, imødekommende og veloplagt. Rigtig god bus, ren med god plads og behagelig temperatur. Og så kørte chaufføren fornuftigt og på en tryg måde, på en dag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin løsning - det fungerede hele vejen igennem - effektivt, nemt og med stor service minded personale. Bussen vi fik var fra Østjysk Mini- og turist busser - og chauføren var yderst flink... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fletador de autobuses
  2. Empresa de autobuses y autocares
  3. Empresa de autobuses
  4. Agencia de turismo en autobús
  5. Operador de excursiones
  6. Plataforma de colaboración online

Escrito por la empresa

Busbooking blev stiftet i 2018 med visionen om at gøre busbranchen lettere tilgængelig for den almindelige bruger. Og gennem digitalisering blev resultatet en beregningsplatform, hvor alle, der kender sine rejsedetaljer, kan få en strakspris på ganske få minutter, og hvor de er total transparens iht. faciliteter, prisstruktur osv. Og hvor mindre lokale busselskaber får muligheden for at eksponere sig og sin forretning i et marked, der ellers ofte er domineret af de større markedsaktører. Vores platform bliver i dag benyttet af flere tusinde brugere. Og gennem tiden har vi booket mere end 30.000 busrejser for vores kunder, der alle har haft særlige og forskelligartede behov i forhold til netop deres behov.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kan kun anbefales

Der blev givet en reminder om bussen dagen før, så man følte sig sikker på, at de kom. Derudover blev der blot smilet og sagt "sådan er det jo", da de 70 børn tog det meste af en sandkasse med ind i bussen.

28 de mayo de 2025

Hej Anja

Tak for den fine tilbagemelding! Det glæder os, at du oplevede tryghed med påmindelsen før turen – og at stemningen forblev positiv, selv da sandkassen nærmest kom med ombord 😎

Vi er glade for, at både service og fleksibilitet levede op til forventningerne, og håber at kunne køre for jer igen en anden gang!

Pålidelighed og troværdighed

En meget venlig, imødekommende og høflig chauffør gjorde vores tur meget behagelig. Det var samlet set en dejlig oplevelse og vi vil til enhver tid anbefale virksomheden til andre.

Hej Julietta

Hvor er det dejligt at høre, at chaufførens venlighed og imødekommenhed satte rammen for en behagelig tur! Det glæder os, at I havde en samlet god oplevelse, og vi sætter stor pris på jeres anbefaling 🌞

Tusind tak fordi I valgte os – vi håber at kunne byde jer velkommen igen!

Absolut den bedste oplevelse

Absolut den bedste oplevelse. Super kompetente chauffører.
Desuden er fleksibiliteten i orden. Kommunikationen er god og så er de ikke blege for at hjælpe ved pludseligt opstået tidsændringer på dagen. Vi vil helt sikkert bruge dem igen næste år.
På trods af vejret blev Åsebakken Valfart en succes

Hej Alexander

Vi bliver virkelig glade af at læse din anmeldelse – tusind tak for de flotte ord! Det betyder meget at høre, at både chaufførernes indsats, fleksibiliteten og kommunikationen gjorde en forskel, selv med uventede ændringer og udfordringer undervejs 🙏

Fantastisk at Åsebakken Valfart blev en succes trods vejret – vi glæder os allerede til at køre for jer igen næste år!

God service!

16 de mayo de 2025

Hej Elin

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god service – det er lige præcis, hvad vi stræber efter 🤩

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen!

Leverede som aftalt

22 de mayo de 2025

Hej Jan

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at alt blev leveret som aftalt – det er netop det, vi gerne vil sikre 😊

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

Alt klappede til vores store tilfredshed

Alt klappede til vores store tilfredshed

Hej Frank

Hvor er det dejligt at høre, at alt klappede til jeres store tilfredshed! Vi sætter stor pris på, at I valgte os, og håber at kunne hjælpe jer igen fremover.

Kom presis

Kom presis, helt topp

24 de mayo de 2025

Heisan Regine

Takk for tilbakemeldingen! Kjempefint å høre at alt var presist og helt i toppklasse 🙌

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen!

Med vennlig hilsen,

Hej Vibeke

Tak for din venlige tilbagemelding – det betyder meget for os! Det glæder os at høre, at du havde en behagelig og tryg rejse, og at alt forløb punktligt. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder 😄

Vi sætter stor pris på, at du valgte os – og håber at køre for dig igen en anden gang!

God kommunikation

Rimelig pris, fin kommunikation og god service

18 de mayo de 2025

Hej Steffen

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du oplevede en fair pris, god kommunikation og service hele vejen. Det er netop den kombination, vi stræber efter at levere hver gang 😄

Tak fordi du valgte os – vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

God oplevelse

Bussen kom i god tid.
Chaufføren var venlig, god at kommunikere med om små ændringer.
Bussen var ren og pæn.
Planen blev holdt.

14 de mayo de 2025

Hej Bea

Mange tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at alt gik som planlagt – med en punktlig og imødekommende chauffør, god kommunikation og en pæn og ren bus 🤩

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang!

Kom i god tid

Kom i god tid og kørte ordenligt

16 de mayo de 2025

Hej Lea

Tak for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at chaufføren kom i god tid og leverede en tryg og ordentlig kørsel – præcis som det skal være 🌞

Vi sætter pris på, at du valgte os, og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden! 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi brugte busbooking til et polterabend…

Vi brugte busbooking til et polterabend arrangement. De kan virkelig anbefales. Meget imødekommende og servicemindede mennesker. Samt en rigtig flot bus og sød chauffør ☺️👍🏻

17 de mayo de 2025

Hej Sabrina

Hvor er det dejligt at høre – tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for, at jeres polterabend blev en god oplevelse, og at både bussen, chaufføren og servicen gjorde indtryk 🤩

Tak fordi I valgte os – vi sætter stor pris på anbefalingen og håber, vi får lov til at hjælpe jer igen en anden gang!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service, kom til tiden, pæn og ren bus.

7 de mayo de 2025

Hej Kim

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at både service, punktlighed og bussens stand levede op til dine forventninger. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være 🙌

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service før og under turen!

God service før og under turen!

10 de mayo de 2025

Hej Mads

Tak for din tilbagemelding! Det betyder meget for os at høre, at du oplevede god service hele vejen – både før og under turen 🌞

Vi sætter stor pris på, at du valgte os, og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Guldberg og busbooking leverer

Enkelt at booke og tilpasse rejsen. Og super godt produkt med højeste kvalitet.

9 de mayo de 2025

Hej Bie

Tak for de fine ord! Det glæder os at høre, at både bookingprocessen og selve rejsen har levet op til dine forventninger – og at du oplevede et produkt i højeste kvalitet 🌞

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at kunne hjælpe dig igen fremover - vi giver selvfølgelig også beskeden videre til Guldberg!

Super service og løsning

Super service! Rigtig fin og pæn bus. Punktlig, venlig og fleksibel chauffør. Fantastisk rar behandling fra administrationen af - kan kun anbefales.

29 de abril de 2025

Hej Michelle

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at både bussen, chaufføren og kontakten med os har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både service, fleksibilitet og punktlighed 🙌

Tusind tak for anbefalingen – vi håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang!

Hej Mikael

Tak for din tilbagemelding – hvor er det skønt at høre! Vi er glade for, at du oplevede både overblik og flinke chauffører undervejs. Det er lige præcis sådan, vi ønsker at det skal være 😎

Vi håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Rigtig god service forud, behagelig chauffør og punktelighed.

2 de mayo de 2025

Hej Anja

Vi bliver glade for at høre, at du havde en super god oplevelse! Det betyder meget for os, at både servicen forud, chaufførens imødekommenhed og punktligheden levede op til dine forventninger 🙌

Tak for din tilbagemelding – vi håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang!

Ren og pæn bus

Kom til tiden, sød chauffør, ren og pæn bus.

25 de abril de 2025

Hej Mette

Tak fordi du delte din oplevelse med os! Det glæder os at høre, at alt forløb som det skulle – med en punktlig chauffør, god service og en ren og pæn bus 🌞

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at kunne byde dig velkommen igen snart!

Nem kommunikation, dejlig tur

Der var nem kommunikation og alle var så rare at snakke med. Buschaufføren var helt super!

4 de mayo de 2025

Hej Rune

Hvor er det dejligt at høre – tak for din tilbagemelding! Vi er glade for, at kommunikationen var nem, og at du havde en god oplevelse med både vores team og chaufføren. Det betyder meget for os 😄

Tak fordi du valgte os – vi håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.