Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har præcist fået det udekøkken vi ønskede os. Et flot og enkelt udekøkken i 100% gedigne materialer - og som helt sikkert tåler at stå udenfor. Vi har igennem processen haft en super dialog med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde længe drømt om et Norrvik udekøkken, og har netop realiseret drømmen og er bare super begejstrede. Kvaliteten er fuldstændig i top med gedigne og fuldstændig tætte låger og en bordplade, de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk udekøkken i den bedste kvalitet man kan tænke sig. Selve køkkenmodulet er genialt da der er skabe til opbevaring - og som ovenikøbet slutter fuldstændigt tæt for vand. Bordpladen og va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nu haft mit udekøkken i cirka en måned. Helt fantastisk kvalitet der kan tåle alt slags vejr. Virkelig solidt kram. Bordpladen er særdeles stærk og kan rengøres supernemt. Smukt designet og passer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para jardín

Escrito por la empresa

Ligesom rigtig mange andre danskere elsker vi gæster på terrassen, kold rosévin i glasset og duften af grill på en sommeraften. Idéen bag vores udekøkken er at nyde udelivet og udendørs madlavning så meget som muligt, så hyggeligt som muligt og med mindst mulig indsats – det vil sige med mindst mulig vedligeholdelse og mest mulig fleksibilitet. Det er filosofien bag Norrvik´s udekøkken. Køkkenet fås i flere modeller, så du kan vælge en kombination, der passer til lige netop dit behov.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og raske tilbakemeldinger…

Super service og raske tilbakemeldinger under hele prosessen. Flotte produktet som virkelig svarer til forventningene.

9 de junio de 2022

Respuesta de Norrvik

Dejligt at høre at det kom godt frem oppe i Norge.

Rigtigt god sommer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk produkt og super…

Fantastisk produkt og super kundeservice i forbindelse med køb - klar anbefaling.

1 de junio de 2022

Hej Peter,

Tak for de fine ord og anbefaling, vi håber du får en dejlig sommer i dit udekøkken.

super kundeservice

super kundeservice, hurtig levering

23 de mayo de 2022

Hej Helle,

Ja, det var meget hurtigt i fik jeres udekøkken.

Den perfekte oplevelse

Den perfekte oplevelse!

Jeg har igennem længere tid haft dialog med ByLogstrup over Instagram, de svare hurtigt på alle spørgsmål og giver mig en følelse af at være mere end bare en kunde.

Det er sjældent at opleve så god service, og så flot et arbejde på SoMe. Tusind tak for handlen, et flot udekøkken og fantastisk service!

13 de mayo de 2022

Super Service

Super Service! Netter Kontakt! Perfekte Lieferung! Ich liebe das Modulsystem da man es immer erweitern kann. Super Qualität!

7 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra første kontakt til bestilling og…

Fra første kontakt til bestilling og levering har jeg kun mødt god service og professionel håndtering.

4 de mayo de 2022

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for du har haft en god oplevelse med vores håndtering af din ordre. Nu håber vi også at du bliver rigtig glad for dit udekøkken.

Værdsat

Solidt, flot og lækkert køkken, og super fleksibilitet med hjulene. Det virker til at at holde i mange år. God personlig service og hurtig levering. Værdsat!

1 de mayo de 2022

Tak for de fine ord 😃

Vi er glade for det kunne lykkes at levere det til tiden.

Rigtig god sommer

Dansk kvalitet

Dansk kvalitet så det batter! Levering på under 3 uger; det kan ikke klages over.

25 de abril de 2022

Respuesta de Norrvik

Vi håber du bliver glad for dit udekøkken og får en dejlig sommer i det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kan kun give de allerbedste…

Vi kan kun give de allerbedste anbefalinger. Super god kundeservice og produktet lever fuldt ud op til forventningerne.

2 de marzo de 2022

Hej Lennart,

Tak for din anmeldelse, vi håber i bliver glade for begge jeres udekøkkener :-)

Hurtig og fin service.

Hurtig og fin service.
Meget behjælpelig da der skulle bestilles og havde spørgsmål til dette

25 de febrero de 2022

Hej Robert,

Tusind tak for din anmeldelse af os og vi er glade for vi kunne hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.

Super service

21 de febrero de 2022

Hej Lone,

Det var en fornøjelse at have dig som kunde.

Super udekøkken fra ByLogstrup

Købte et udekøkken i 3 moduler. Inden køb ville vi gerne se det, og der blev arrangeret at vi kunne se hos nogen, der lige havde købt og boede i nærheden af os. Vi bestilte i efteråret men med levering i januar og på en bestemt dag og bestemt tidspunkt, da det skulle tilpasses med en kran og en anden levering. Alt klappede perfekt. Super opmærksom også efterfølgende.
Kan varmt anbefales og kvaliteten er også helt i top

23 de enero de 2022

Hej Susan og Henrik,

Det var en rigtig sjov oplevelse at se det blive løftet op på 8. sal. Tak fordi vi måtte filme det :-)

Hav en rigtig god sommer i jeres udekøkken.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.