Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har præcist fået det udekøkken vi ønskede os. Et flot og enkelt udekøkken i 100% gedigne materialer - og som helt sikkert tåler at stå udenfor. Vi har igennem processen haft en super dialog med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde længe drømt om et Norrvik udekøkken, og har netop realiseret drømmen og er bare super begejstrede. Kvaliteten er fuldstændig i top med gedigne og fuldstændig tætte låger og en bordplade, de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk udekøkken i den bedste kvalitet man kan tænke sig. Selve køkkenmodulet er genialt da der er skabe til opbevaring - og som ovenikøbet slutter fuldstændigt tæt for vand. Bordpladen og va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nu haft mit udekøkken i cirka en måned. Helt fantastisk kvalitet der kan tåle alt slags vejr. Virkelig solidt kram. Bordpladen er særdeles stærk og kan rengøres supernemt. Smukt designet og passer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para jardín

Escrito por la empresa

Ligesom rigtig mange andre danskere elsker vi gæster på terrassen, kold rosévin i glasset og duften af grill på en sommeraften. Idéen bag vores udekøkken er at nyde udelivet og udendørs madlavning så meget som muligt, så hyggeligt som muligt og med mindst mulig indsats – det vil sige med mindst mulig vedligeholdelse og mest mulig fleksibilitet. Det er filosofien bag Norrvik´s udekøkken. Køkkenet fås i flere modeller, så du kan vælge en kombination, der passer til lige netop dit behov.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alletiders service og god rådgivning

Alletiders service og god rådgivning. Vi er meget glade for vores nye udekøkken fra by Lögstrup.

30 de octubre de 2021

Hej Monica,

Tak for din fine anmeldelse og vi er glade for at høre at i er glade for jeres udekøkken :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et super kvalitetsprodukt der bare står…

Et super kvalitetsprodukt der bare står smukt og skarpt med sit industrielt inspirerede design kombineret med højkvalitetsfinish. Dejlig personlig betjening der følger produktet helt til døren!

19 de septiembre de 2021

Hej Thomas,

Vi er glade for i fik løftet jeres udekøkken ind på terrassen uden problemer.
Og tak for den fine billede :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endelig fandt vi det udekøkken vi vil…

Endelig fandt vi det udekøkken vi vil have. Flot design og praktisk køkken. Fantastisk rådgivning og service hele vejen igennem. Vi kan klart anbefale ByLogstrup.

16 de septiembre de 2021

Hej Christina,

Mange tak for din flotte besked - vi er rigtig glad for i er tilfredse med jeres udekøkken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og hurtig respons på spørgsmål…

God og hurtig respons på spørgsmål vedr. køb af køkken.
Meget tilfreds med design og funktion.
Mvh John

11 de septiembre de 2021

Tak John,

Du var den første kunde med vores nye Grillskab som du købte helt uden at have set det - det er tillid, så tak for den.
Vi håber du bliver glad for din helt unikke løsning.

Totalt lækkert udekøkken👍

Nemt at bestille, fin info undervejs samt levering til tiden 😃

Glæder mig til at tage det i brug.😃

23 de agosto de 2021

Hej Annette,

Vi glæder os også til du tager det i brug, håber du fanger nogle gode sensommerdage.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når kvalitet og rådgivning går hånd i hånd

Udover at køkkenet både er smukt og i god kvalitet, så har jeg oplevet en enestående service og rådgivning. Jeg har gennem hele købsprocessen fået værdifuld rådgivning og vejledning, lige fra valg af farve til leveringstidspunktet.
Mine bedste anbefalinger.
Carsten Stig

21 de agosto de 2021

Hej Carsten,

Tak for din fine ord, vi håber du bliver glad for dit udekøkken. Det var en fornøjelse at rådgive dig, så det blive det helt rigtige udekøkken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert udekøkken og god service

Super fin service ved bestilling og rigtig lækker kvalitet af udekøkkenet. Nemt at bevæge rundt på hjulene.
Ville ønske de solgte tilbehøret direkte fra deres butik, så man ikke selv skal andre steder for at finde eksempelvis vandhane, skraldespand og håndklædekrog.

13 de agosto de 2021

Hej Marie,

Skraldespanden er kommet på shoppen og viskestykkekrogen arbejder vi på.
Men vi er glade for du er glad for dit udekøkken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget profesionelle i gennem hele fasen…

Meget profesionelle i gennem hele fasen og super helhedsindtryk.

Kan varmt anbefales

5 de agosto de 2021

Hej Allan,

Tak for dine fine ord - det har været en fornøjelse at levere udekøkken til dig.
Vi håber i får glæde af det igennem mange år.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Suveræn kvalitet (skal det også være…

Suveræn kvalitet (skal det også være til den pris), som vi ser frem til at kunne bruge i mange år fremover. Vandtæt til hynder mv., hvilket var et af de kriterier, som vi valgte ud fra. Anbefaler det til alle. Eneste negative er prisen og fragten på 1000 kr. oveni. Det var lige ved at blive et no-go, men heldigvis fandt vi de sidste mønter frem.

4 de julio de 2021

Hej Jacob,

Tak for din ærlige anmeldelse og vi er glade for du fandt den sidste mønt frem.

Selve fragten er kun en lille del af omkostningen, det er emballagen der er dyr og nødvendig. Men vi vil se om vi ikke kan gøre noget ved det fremover.

God Sommer

Kvalitetskøkken

Fremragende service og køkkenet er i høj kvalitet

2 de julio de 2021

Hej Ellen,

Tak for din anmeldelse og vi håber i bliver galde for farven.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolut ét af de bedste udekøkkener på…

Absolut ét af de bedste udekøkkener på markedet og så til en overkommelig pris - men pris og kvalitet hænger jo unægtelig sammen.
For mig var det vigtigt med tørt opbevaringsplads og at det kan stå ude hele året rundt, da jeg hverken har garage eller skur, hvor jeg kan sætte det om vinteren.
Jeg kan kun anbefale ByLogstrup hvis du skal købe udekøkken.

2 de junio de 2021

Hej Rikke,
Du har så ret med pris og kvalitet - selvom vores pris er højere end vores pris :-)

Rigtig god sommer - og hils din søde hund (som vi har set på instagram)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi elsker vores nye udekøkken!

Vi blev hurtigt inspirerede til at købe et udekøkken til vores terrasse, så vi kunne skabe et udendørs rum til masser hygge og gode stunder. Ikke nok med at det er stilfuldt design og virkelig funktionelt, så holder det i alt slags vejr.
Det har været nemt og lige til - alt fra bestilling til levering, og servicen er helt i top! Vi har kun de bedste ord til teamet bag ByLogstrup og deres fantastiske udekøkken 🙌🏼

26 de mayo de 2021
Opinión espontánea

Hej Mette,

Tak for de fine ord, vi kunne ikke sige det bedre selv.

God sommer

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et funktionelt udekøkken i flot design

Vi fik leveret et 3 moduls udekøkken fra ByLogstrup. Kvalitet og design er helt i top - køkkenet har et lækkert funktionelt design og passer perfekt ind på vores terrasse.

Kan varmt anbefales til andre. Vi oplevede rigtig god service.

26 de mayo de 2021
Opinión espontánea

Respuesta de Norrvik

Tak for den fine anmeldes, vi håber i bliver glade for det i mange år.

God sommer

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.