Vi har præcist fået det udekøkken vi ønskede os. Et flot og enkelt udekøkken i 100% gedigne materialer - og som helt sikkert tåler at stå udenfor. Vi har igennem processen haft en super dialog med... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi havde længe drømt om et Norrvik udekøkken, og har netop realiseret drømmen og er bare super begejstrede. Kvaliteten er fuldstændig i top med gedigne og fuldstændig tætte låger og en bordplade, de... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ligesom rigtig mange andre danskere elsker vi gæster på terrassen, kold rosévin i glasset og duften af grill på en sommeraften. Idéen bag vores udekøkken er at nyde udelivet og udendørs madlavning så meget som muligt, så hyggeligt som muligt og med mindst mulig indsats – det vil sige med mindst mulig vedligeholdelse og mest mulig fleksibilitet. Det er filosofien bag Norrvik´s udekøkken. Køkkenet fås i flere modeller, så du kan vælge en kombination, der passer til lige netop dit behov.
Información de contacto
Oldenvej 39, 3490, Kvistgård, Dinamarca
- +45 7030 2385
- info@norrvik.dk
- bylogstrup.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Et fantastisk køkken i høj kvalitet
Et fantastisk køkken i høj kvalitet. Vi kan klart anbefale udekøkkenet. God service også!

Respuesta de Norrvik
Fantastisk kvalitet, lækre materialer og smukt design
Har nu haft mit udekøkken i cirka en måned. Helt fantastisk kvalitet der kan tåle alt slags vejr. Virkelig solidt kram. Bordpladen er særdeles stærk og kan rengøres supernemt. Smukt designet og passer perfekt ind i haven. I skabene kan alt det praktiske være, plus lidt forkælelse til kokken når han står og arbejder og snakker med eventuelle gæster.

Respuesta de Norrvik
Overlegen kvalitet - både produkt og kundeservice
Bylogstrup producerer nok markedets mest robuste og bedst designede udendørskøkken. Har modtaget mit 2 elements skab og det overstiger mine forventninger. Selve købsoplevelsen og kundeservice sidder lige i skabet og kan kun anbefale dem!

Verdensklasse service!
Verdensklasse service før køb, under køb og efter køb. Produktet er gennemført og har et fedt design 😀

Respuesta de Norrvik
Dansk når det er bedst....
Jeg har idag modtaget min udekøkken fra BylogStrup. Først og fremmest super service af fragtmanden. Hele processen ang. bestilling var super god. Super service af BylogStrup hele vejen igennem. Jeg har valgt det store med vask og i oliven grønt og det er SÅ lækkert. De vandtætte skabe, bordpladen i Kerrock. Det hele vidner bare om kvalitet, som er skabt til et udeliv i mange år. Ydermre er det dansk, dansk produceret, dansk design.... elsker alt ved det :D

Respuesta de Norrvik
Har modtaget vores udekøkken med 2…
Har modtaget vores udekøkken med 2 sektioner og jeg er virkelig begejstret. Det lever fuldt ud op til forventningerne. God kvalitet, overlegent design, og ekstremt god service ved købet. Er sikker på vi ender med at opgradere til et køkken med 3 sektioner på et senere tidspunkt. Sender i hvert fald mine varmeste anbefalinger deres vej.

Lækkert og praktisk!
Vi fik leveret vores 3-sektions udekøkken med vask her op til det forestående forår. Køkkenet kom helt samlet - det eneste vi skulle var at montere blandingsbatteri. Køkkenet er monteret på fire kraftige hjul, klar til at blive løftet ned fra pallen og rullet på plads.
Det er let let og elegant og samtidigt virkeligt solidt og vandtæt.
Nu er det ikke helt blevet forår endnu, men vi er i gang med at fylde skabene op med vores udekøkkengrej og stolehynder, der altsammen jo kan ligge trygt i de vandtætte skabe indtil foråret sætter ind. Regnvand på bordpladen fjernes super nemt med en vinduesskraber - det er meget nemmere end med end klud og efterlader ingen trækstriber.
Virkeligt et solidt og æstetisk godt produkt.
Nu mangler vi bare noget forår og sommer.

Respuesta de Norrvik
Helt fantastisk udekøkken i den bedste…
Helt fantastisk udekøkken i den bedste kvalitet man kan tænke sig. Selve køkkenmodulet er genialt da der er skabe til opbevaring - og som ovenikøbet slutter fuldstændigt tæt for vand. Bordpladen og vasken gør designet ekstra overlegent - ja alt i alt er designet bare en fryd for øjet. Vi er begejstrede derfor fuld tavle på stjernerne.

La experiencia Trustpilot