Valorada con 5 estrellas sobre 5

Foute datum bij boeking neergezet, maar snel en goed hersteld . Geen extra kosten. Vriendelijk opgepakt door Campaya. Was verrassend dat je met 3 partijen te maken hebt- Belvilla en voor bedlinnen, a... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Doch op een voor ons belangrijke vraag waar de vakantiewoning precies staat binnen het vakantiepark konden of wilden jullie geen antwoord geven. Wij vonden dat be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helaas werkt campaya samen met bel villa. Bel villa geeft niet het antwoord op mijn vraag terwijl ik die heel nadrukkelijk stel over de te wachten aankomsttijd in het appartement!! Ook geven ze de v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kregen 2 dagen na boeking een annulering wegens dubbel geboekt vakantiehuis. De aanbetaling, via creditcard, na veel mailverkeer terug gekregen op 5 euro na. Communicatie in Nederlands. Is prima m... Ver más

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Onduidelijke facturatie, erg (te) vochtig huisje

Bij het boeken hadden we aangegeven geen gebruik te willen maken van verzekeringen. Bij de factuur stond wel een bedrag benoemd en was het niet duidelijk dat dat wel of niet in rekening werd gebracht. De slaapkamer achterin het huisje zelf was erg muf vochtig. Een vervelende ruimte om in te moeten slapen.

5 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Watch out renting this place

Watch out renting this place. It was not clean at all when we arrived. We stayed for only 4 nights. Couple of weeks later we got charged for cleaning the dust, spiderwebs and mold which must have been there for months already.

20 de marzo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Boeken was gemakkelijk en snel…

Boeken was gemakkelijk en snel bevestiging

24 de abril de 2024

Respuesta de Campaya

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling, we stellen het zeer op prijs.

Met vriendelijke groeten

Camilla van Campaya

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Huisje was beschikbaar op de site

Huisje was beschikbaar op de site, maar een week later kregen we alsnog een nee vanuit Belvilla. Zeer teleurstellend en zonder goede reden. Helaas. Hoop dat dit een incident was.

15 de marzo de 2024

Lieve Pascale,

Bedankt voor je feedback. We nemen contact op met Belvilla over uw opmerking. Het is jammer om een annulering te krijgen terwijl je denkt dat de boeking OK is. Mijn excuses namens Belvilla.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

helaas kon ik alleen met een credit…

helaas kon ik alleen met een credit card de boeking betalen. Aangezien ik niet in het bezit ben van een credit card, gaat de zoektocht verder.

10 de marzo de 2024

Beste Bertus,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat u problemen heeft ondervonden met de betaling. Ik weet dat we net een nieuwe versie van onze website hebben gelanceerd, die betalingsfouten zou moeten oplossen. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Met vriendelijke groeten

Toegankelijke site

De boeking ging heel makkelijk en het aanbod paste goed bij onze wensen

17 de febrero de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het boeken van een huisje is heel eenvoudig

Het boeken van een huisje is heel eenvoudig omdat de stappen die doorlopen moeten worden heel duidelijk zijn.

11 de febrero de 2024

Snel geregeld

Snel geregeld, geen verborgen kosten

12 de febrero de 2024

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Review na een boeking en annulering

Snel contact en antwoord, erg fijn. Nadeel was wel dat er geboekt moest worden via Belvilla. De communicatie met Belvilla loopt verschrikkelijk stroef.

22 de enero de 2024

Beste Dave,

Bedankt voor je feedback - onze excuses voor de ervaring met Belvilla. We zullen contact met hen opnemen en proberen hun responstijd te verbeteren.

Mooi aanbod

Mooi aanbod, duidelijke communicatie, snel antwoord op mijn vragen ..

14 de enero de 2024

Campaya

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.