Valorada con 1 estrellas sobre 5

Carspect skickade 2 fakturor till klarna, jag betalade den jag visste om. Idag fick jag en påminnelse från klarna och enl. dom skall jag ta kontakt med carspect och dom i sin tur skall kontakta klarna... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Enormt svårt att få kontakt med dom. Numret går till "central kundservice" och går inte att koppla till stationen. Centrala kundservice kan inte ge svar på frågorna, utan jag måste lämna mitt nummer s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bäst i Uppsala.. Bra undersökning därav namnet och du känner dig som hemma. Alltid trevliga och lättsamma. Har varit på fem olika besiktningsföretag i Uppsala och denna är bäst, lätt tillgängligast o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var på Carspect på Härlöv i Kristianstad å besiktigade en släp som fick en 2 a på ojämn broms så ombesiktning men fick tips på hur man skulle göra för att åtgärda det av trevlig å vänligt bemötande pe... Ver más

1. Estación de inspección de automóviles

Escrito por la empresa

Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet; vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter.

2,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

2,8

Todas las opiniones

85 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick tillbaka en skadad bil efter besiktning och absolut noll kommunikation från Carspect

Hade det gått att lämna ett ännu lägre betyg hade jag gjort det.
Vid en besiktning av bilen på Carspect så knäcker besiktningsmannen förardörren då han medvetet låter bli att stänga dörren när han hissar upp bilen mot taket - och dörren då tar i en skena som sitter i taket.
Han ber om ursäkt men säger att han inte har tid att skriva en skadeanmälan då, utan vill att jag ska komma tillbaka ett dygn senare. Jag har ju inget annat val - utan åker tillbaka dit nästa dag för att närvara när han "skriver en skadeanmälan" samtidigt som han försöker övertyga mig om att skadan inte är så farlig. Han menar att jag ska kontakta en verkstad för att få en offert och ta detta på min försäkring så kan Carspect stå för min självrisk. I samtal med mitt försäkringsbolag så är de tydliga med att de är ovilliga att behöva betala för något som jag inte är vållande till - vilket är fullkomligt rimligt.
Jag väljer att kontakta en auktoriserad verkstad för att få en skadebesiktning gjord, ett par veckor efter händelsen. Där konstateras att hela dörren, och lite till, behöver bytas ut - till en kostnad av nästan 43 000 kr.

Jag har skickat otaliga mail till Carspect för att få något gehör för detta, jag har även ringt flertalet gånger till kundtjänst (som inte kan hjälpa mig då de mest jobbar med bokningar av besiktningar). Inte ett enda svar har jag fått, inte ett enda svar på mail eller telefon - inget alls från Carspect (förutom från den stackars besiktningsmannen), inget svar alls från reklamationsavdelningen eller från de som ska handlägga ärendet. Inte ens en bekräftelse på att de har läst alla mina mail. Till slut så kontaktade verkstan dem, och först då kom det svar om att Carspect accepterar kostnaden. Men fortfarande inget svar till mig, inget alls.
Givetvis önskar jag en rättvis kompensation för allt som jag har behövt deala med, och för sveda och värk, för att få någon ordning på detta - men inte ett ord om det från Carspects håll.
Så fruktansvärt dåligt skött av Carspect. För mig är det helt sjukt att de inte ens kan bemöda sig med att svara mig.
Undvik detta oseriösa bilbesiktningsföretag om möjligt.

21 de julio de 2025

Respuesta de Carspect

Utan insikt i ärendet så låter det som att allt här inte gått helt på räls, Ditt ärende kommer ännu kvalitetsgranskas för att se om/vad vi kunde gjort bättre.
Läser slutsatsen som att ärendet trots allt är avklarat, men i annat fall får du gärna höra av dig till info@carspect.se med samma inlägg och bokningsnummer som referens.

Felaktiga problem

Problem med ombokning - därmed gick efterkontrollen ut och massor med felaktiga problem uppstod på nya besiktningen när det endast var ett problem vid den första. Bilen kördes inte mellan första och andra.

9 de agosto de 2025

Carspect Bäckebol Göteborg

Det mest udda och otrevliga besök jag upplevt på lång tid ,enligt individen på plats var jag sen 1 minut fast min klocka visade annat (jag var snarare där för tidigt).
Får värsta utskällningen och blir mer eller mindre påhoppad av denna konstiga människa ,i egenskap av kund kan man ju bara undra varför företaget i fråga vill förknippas med sådan människa som denna herren.
Kommer aldrig sätta min fot på denna anläggning igen och kommer även att sprida budskapet av denna dåre till bekanta så dom inte gör misstaget och åker dit ,Carspect gör om gör rätt är ni inte rädda om erat egna varumärke för detta är under all kritik.
Varning till alla åk ej till denna anläggning om ni inte vill bli förnedrade för att sedan betala 799kr för denna service ,i särklass den sämsta servicen jag någonsin upplevt.

1 de agosto de 2025

Respuesta de Carspect

Tack för din feedback, som har vidarebefordrats för genomgång.

Kontrollbesiktning

Här kör man till carspect stressad och körförbud och måste verkligen besiktiga. Sen kommer man in på stationen och dem har ombokat min tid utan någon förvarning. Dem påstår att dem ringt på dolt nummer, riktigt lågt gjort, dålig information och ingen medmänsklighet. Sämsta service jag varit med om, kommer aldrig någonsin i mitt liv sätta en fot här mer. Så om du funderar på carspect åk till ett annat ställe.

1 de agosto de 2025

Respuesta de Carspect

Ifall en så pass tråkig situation uppstår att vi behöver ge återbud/boka om tiden, så hör vi i första hand alltid av oss per telefon. Om inga övriga funktioner från kundens håll är anpassade, så ser man vårt kundtjänstnummer 0771 442233 i mobilen då vi ringer. Ifall vi inte möts av ett svar, så lämnas röstmeddelande/det skickas mail om saken eller i sista hand ett sms om ny tid, beroende på vilka alternativ som är möjliga.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Engine Light Came On Right After Inspection – Carspect Svägertorp Took No Responsibility

I took my car to Carspect for a routine inspection. Before the visit, there were no issues and the check engine light was not on.

Immediately after the inspection, the check engine light appeared. When I contacted Carspect, their response was both dismissive and unhelpful. They even said, “We wouldn’t have approved your car if we saw the engine light on.”

This clearly shows the light was not on during the inspection, and only came on after they had been handling the car. Yet they took no responsibility and made no effort to help.

Be careful — in my experience, there is a risk they might handle parts of your car during the inspection and if something goes wrong, they will not take responsibility or fix it afterwards.

Poor customer service and lack of professionalism. I will not be returning and cannot recommend Carspect to anyone.

EDIT:
As you might see on the reply from carspect, they told me to send them an email about it, well I did July 29
where I stated all the details and attached documentation, is now September 19th, few months later still no reply to my email. I long gave up and went to an awesome car service and paid out of pocket to get these issues fixed and serviced.

25 de julio de 2025

Respuesta de Carspect

If the inspection was made wrongly according to you, you can contact us at info@carspect.se and we can investigate in this matter.

Carspect Katrineholm , proffsigt och tryggt

Carspect i Katrineholm levererade en snabb och smidig bilbesiktning. Personalen var trevlig och besiktningspersonen gjorde ett riktigt gediget jobb – kunnig, noggrann och lätt att prata med. Tydlig kommunikation och inga onödiga väntetider.

Rekommenderas varmt för dig som vill ha en effektiv och pålitlig besiktning!

22 de julio de 2025

Respuesta de Carspect

Tack för de fina orden, ser till att personalen på Katrineholm får ta del av din recension. Välkommen åter!

Toppen!

Har använt Carspect i Färjestaden, Öland, i många år. Mycket nöjd!
Denna försommar, 20025, har jag besiktat fyra fordon, alltid lika välkommen, trevlig personal, proffsigt, rent och snyggt.
Hade bokat fel bil men deras utomordentligt trevliga kundtjänst, löste detta, galant.
Vill varmt rekommendera Carspect.

16 de julio de 2025

Respuesta de Carspect

Härligt att höra, vi skickar feedbacken vidare till stationen i fråga samt till kundtjänst! Välkommen åter!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick aldrig ens en besiktning att…

Fick aldrig ens en besiktning att reklamera trots bokad tid. Trots att dom hade gjort fel så kunde dom inte fixa problemet med felbokning från deras håll.
Kommer aldrig mer att ödsla tid med att ha en bokning på carspect.

4 de julio de 2025

Respuesta de Carspect

Ifall det skulle handla om en felbokning från vårt håll, så är du välkommen att skicka en kort sammanfattning av situationen till info@carpsect.se så ser man över ditt ärende/situationen.

Njurunda carspect…

Njurunda räddade mig totalt med en drive in besiktning I sista sekund innan semestern. Alla andra stationer säger att de har drive in men det är falsk marknadsföring. Hon som jobbar här borde få en fet löneförhöjning för jag kommer aldrig ta mina pengar någon annanstans igen.

4 de julio de 2025

Respuesta de Carspect

Dina fina ord har vidarebefordrats till behörig personal. Tack!

tröttmösa till anställd

tröttaste anställda någonsin säger att jag behöver boka om min bil till nsäta vecka för jag kommer 8 minuter sent för deras lokal är helt osynlig.
carspect nere i vallentuna hade inga problem med liten försening men verkade som att killen här i uppsala inte orkade jobba. Tröttmössa

3 de julio de 2025

Respuesta de Carspect

Ifall man inte är på plats på utsatt tid då bokningen enligt tid skall börja, så kan vi inte garantera att man hinner ta emot just då. I det skedet är det upp till besiktningsteknikern att avgöra, beroende på hur situationen på stationen ser ut. 8 minuter utgör 40% av en bokad tid.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kom exakt 4 min försent och de vägrade…

Kom exakt 4 min försent och de vägrade ta emot mig. Ringde kundtjänst och fick svaret "det är så vi jobbar här på Carspect"

3 de julio de 2025

Respuesta de Carspect

Ifall man inte är på plats på utsatt tid då bokningen enligt tid skall börja, så kan vi inte garantera att man hinner ta emot. I det skedet är det upp till besiktningsteknikern att avgöra, beroende på hur situationen på stationen ser ut. 4 minuter kan kännas som kort tid, men det utgör 20% av en bokad tid och beslutet att tex.ta emot någon annan på drop-in istället, kan ha gjorts.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den mest oprofessionella besiktningsmannen jag varit med om. Värsta upplevelsen!

Åkte idag 2/7 till Kista för att besikta min bil. Under besöket upplevde jag att besiktningsmannen INTE var så trevlig och att när han pekade ut felen på min bil så var det alltid fel som var helt ogrundade och som inte hade något med funktionen på bilen att göra. Han underkände min bil på ett felaktigt sätt med ogrundade bedömingar. Min bil hade för er information inga tekniska fel. Allt fungerade som det ska men ändå underkände han bilen då jag hade en ”vass kant” på insidan av bilen, på stötfångaren. Alltså var han väldigt oprofessionell. I slutet av besiktningen sa inte han vad jag borde göra eller vad det är jag ska fixa, rent verbalt. Han bara skrev ut ett protokoll, gav det till mig och gick. Och på protokollet stod ett ett som sagt endast att jag skulle fixa den vassa kanten på stötfångaren vilket även var den orimliga anledningen till att min bil blev underkänd. Jag har nu överklagat/reklamerat för åtgärder på detta. Kommer aldrig rekommendera någon att besikta sin bil på Carspect. Trots att en vän till mig redan hade sagt att jag inte borde gå dit och besikta min bil där så gick jag ändå - och det ångrade jag verkligen. Han hade själv sagt att han hade fått ett dåligt bemötande och oproffsiga bedömningar när han var där. Jag lyssnade tyvärr inte och gick dit, vilket ingen borde göra.

2 de julio de 2025

Respuesta de Carspect

Väldigt tråkigt om du upplevt besöket enligt beskrivning. Din feedback gällande bemötandet tas vidare och vad gäller bedömningen av bilen, så gäller det att invänta svar gällande din överklagan.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hade tid idag 1-7 12.40….

Hade tid idag 1-7 12.40….
Kom itid 12.33…
Jag va helt själv.. inga andra kunder..

Ut tittar en mkt.. mkt.. arg besiktnings anställd.. DU ska Stå rätt….????
Såg att jag stod obetydligt snett på en av dom 8 platser som va markerade för denna firma.. inga andra kunder i sikte..
Och jag skulle in om 3 minuter… 8 platser lediga….

Väl inne ifrågasätts min inteteligens av denne person som dessutom är svår att förstå..pga hans dåliga svenska

Först trodde jag det rörde sig om ett skämt…. Nu förstår jag att personen i fråga inte mår bra.. eller bara är allmänt elak…

Jag åkte därifrån… vill inte att denna helt obalanserade person ska besikta min bil

Tog ny tid i morgon hos bilprovningen

1 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oerhört snabbt smidigt och bra på alla…

Oerhört snabbt smidigt och bra på alla vis. 7 minuter före bokad tid var allt klart och jag var på väg hem igen. Något för t.ex DEKRA att lära sig av. Dessutom trevlig personal. Hatten av!

18 de junio de 2025

Respuesta de Carspect

Tack för dina fina ord! Välkommen åter!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Åkte in i dag 17/6 för att i god tid…

Åkte in i dag 17/6 för att i god tid kolla upp ev fel på bilen , för besiktning i september

Stenalyckan i Halmstad.
När jag lom hem, såg jag att de gjort en vanlig besiktning. , med då underkända fel.
Ringde o ifrågasatte detta.
De hade missuppfattat det, påstod de.
Men de får ju upp på skärmen vad det gäller 😡
De vägrade korrigera , ringt transportstyrelsen som sa att Carspect ska korrigera felet !

17 de junio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.