Valorada con 1 estrellas sobre 5

Carspect skickade 2 fakturor till klarna, jag betalade den jag visste om. Idag fick jag en påminnelse från klarna och enl. dom skall jag ta kontakt med carspect och dom i sin tur skall kontakta klarna... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Enormt svårt att få kontakt med dom. Numret går till "central kundservice" och går inte att koppla till stationen. Centrala kundservice kan inte ge svar på frågorna, utan jag måste lämna mitt nummer s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bäst i Uppsala.. Bra undersökning därav namnet och du känner dig som hemma. Alltid trevliga och lättsamma. Har varit på fem olika besiktningsföretag i Uppsala och denna är bäst, lätt tillgängligast o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var på Carspect på Härlöv i Kristianstad å besiktigade en släp som fick en 2 a på ojämn broms så ombesiktning men fick tips på hur man skulle göra för att åtgärda det av trevlig å vänligt bemötande pe... Ver más

1. Estación de inspección de automóviles

Escrito por la empresa

Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet; vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter.

2,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

2,8

Todas las opiniones

85 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Besiktning

Har besiktat min bil I carspect Liljeholmens Bergrumsgraget. Välbemötande av personal (Tommy och Amir). Bra service och trevligt ställe.
Abba

21 de marzo de 2025

Respuesta de Carspect

Trevligt att läsa, du är välkommen åter!

Biluplevelse

Hej, trevlig och kunnig personal.
Avrundade med lite munvård
Tandläkaren

14 de marzo de 2025

Respuesta de Carspect

Härligt, tack för de fina orden!

Rekommenderar INTE

Rekommenderar INTE
Dålig bemötande otrevliga personal.

Stor bromsvätska läckte efter besiktningskontroll.

14 de marzo de 2025

Respuesta de Carspect

Ifall du anser att besiktningen inte utförts korrekt kan du höra av dig till info@carspect.se så tas det vidare för utredning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevlig personal och snabb service!

Hade svårt att välja firma för att besiktiga bilen eftersom alla enligt TrustPilot verkar vara dåliga. Men Carspect i Högdalen var hur bra som helst. Trevlig personal, snabba, och fick inga anmärkningar på bilen. Klar på 10 min! Rekommenderar!

13 de marzo de 2025

Respuesta de Carspect

Härligt, tack för de fina orden! Välkommen åter!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bytt lampa som stod lite snett

Bytt lampa som stod lite snett, räckte med att putta till den men fick en 2:a på
Besiktningen.

Rätt dålig service att inte kunna bemöda sig att ge mig den möjligheten att göra det själv!

Aldrig mer Carspect.

22 de enero de 2025

Respuesta de Carspect

Vi beklagar att du upplevde det så.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Adresserad reklam alla retar sig som…

Adresserad reklam alla retar sig som jag, SPAR, (“the Swedish state personal address register”). 5 gånger tycker det borde räcka med ej reklam på dörren. Kanske ska börja skriva ett omdöme per dag här. Testar detta nu dock funkar ju inte NIX så mede telefonen försäljare så hur ska man göra med adresserad reklam och hur funkar detta för miljön för ert bolag tycker ni? Eller just det ni tror folk är tröga och förstår inte efter första reklam brevet att ni fins utan ni måste skicka 5 på 3 månader. Jo men denna tvångs bombarderande med reklam brev gör mig extra glad och ni verkar vara ett förtroende angivande företag man kan lita på och som respektera ett nej. Skriv i morgon igen, tills ni tar bort mig från erat företags register. Inget personligt mot eran personal på stationerna det är er marknadsförings strategi som irriterar mig. Kommer upprepa denna förfrågan tills ni tar bort mig

26 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ni är så snälla och trevliga personal…

Ni är så snälla och trevliga personal varje gång åker jag in på besiktning upplever jag en glädje av er. Super bra och mycket omtänksamma.

25 de febrero de 2025

Respuesta de Carspect

Tack för dina fina ord! Välkommen åter!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anton, en arrogant platschef som skriker och skäller på sina kunder

Personen som jobbar där vid namn Anton är en otroligt arrogant, otrevlig människa som skriker på sina kunder. Ser nu att jag inte är den enda som blivit otroligt illa behandlad på denna Carspect station (Importgatan, Göteborg). Han skriker och skäller som om han äger världen över 2 minuter sen ankomst. Försöker förklara lugnt att han inte behöver skälla och kan prata lugnt och då hotar han med att avboka tiden för att visa att han har kontroll över bokningen. Kontaktar huvudkontoret och ärendet tas inte seriöst. Ingen återkoppling.

Rekommenderar alla att välja en annan leverantör än Carspect.

17 de febrero de 2025

Fel bedömning = onödiga kostnader

Besiktigar, får nedslag på en spindelled. Tar bilen till min verkstad. De byter men säger att det inte var ngt fel. Efter kontroll och då får jag nedslag på hjullager…dessutom skyller de på verkstaden att de skadat hjullager vid bytet av spindel leden. Tillbaka till verkstaden byter hjullager som då visar sig är hela. Ny efterkontroll…fortfarande nedslag på hjullager trots att det är bytt. Verkstaden tror nu det är drivaxel…så nu byte av det. Så jag har betalat 2 besiktningar, fick den 3:e gratis, en spindelled som det inte var fel på och ett hjullager det inte var fel på. Hur kan jag få nedslag på saker som det inte är fel på om det varit drivaxel hela tiden???

10 de febrero de 2025

Respuesta de Carspect

Hör gärna av dig till info@carspect.se om du vill reklamera besiktningen så tas det vidare.

Bästa besiktningen Ängelholm

Bästa besiktningen. Personalen är fantastiskt trevliga och har ofta tider när man behöver.
Ingen annan besiktning är som denna rekommenderar starkt carspect Ängelholm

11 de noviembre de 2024

Respuesta de Carspect

Härligt att läsa! Vi ser till att stationen på Ängelholm får ta del av dina fina ord.

Otydlig information om felet

Har besiktat mina bilar sedan tidigare på Berga i Helsingborg men nu jag är helt missnöjd med ny tekniker som är otrevlig och otydlig, känns som att han sätter de små brister bara att tvinga mig att koma tillbaka på efterkontroll att betala 300kr, inget annat
Tex han skrev "hjul möter mot annan detalj" varför han kallade inte mig inne och visade vad är det som möter hjulet. Sedan på verkstaden de hittade inte felet..så det är dags att byta besiktning station

3 de febrero de 2025

Respuesta de Carspect

Tråkigt att höra att du upplever personalen som otrevlig och otydlig, vi skickar vidare detta till stationen ifråga.

Carspect Örebro

Alltid varit nöjd med Carpect Eurostop Örebro, men var på ombesiktning idag med ett åtgärdat fel och nu sa de något helt annat så det blev en 2:a igen!
Lämnar aldrig mer min bil där igen.

3 de febrero de 2025

Respuesta de Carspect

Du kan höra av dig till info@carspect.se om du anser att det har blivit felbedömt på besiktningen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har ägt en bilverkstad sen 1973 i…

Har ägt en bilverkstad sen 1973 i Stockholm till 2023 som bil tekniker-men hos carspect får man 300krrabat med inkompetenta som får 2 för hjusinställning och en parklampa besiktnings man i Högdalen måste fråga kollegan om han ska skriva 1–2 OPUS ÄR NUMMER 1 SVERIGE HENDEL BIL MOTOR

19 de enero de 2025

Respuesta de Carspect

Hör av dig till info@carspect.se om du anser att besiktningen blivit felbedömd.

Supertrevliga

Carspect Ekerö
Supertrevliga, snabba + bjuder på kaffe och bilen godkänd!!!

16 de enero de 2025

Respuesta de Carspect

Härligt, tusen tack för dina fina ord!

Trevligaste bilbesiktningen

Detta är den absolut i särklass trevligaste bilbesiktningen jag varit på. Eller snarare så är det personalen som är tillmötesgående och otroligt serviceminded! Tredje gången jag besiktar här! Kan verkligen rekommendera!

15 de enero de 2025

Respuesta de Carspect

Vad fina ord! Tack så mycket, välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade skrivit och gett låg betyg…

Jag hade skrivit och gett låg betyg till dem tidigare men de hörde av sig och löste problemet genom att ge mig en ny tid med samma rabatt och idag kl 10:00 besiktade jag min AUDi på Saldovägen 3 i Järfälla . 2 mycket unga trevliga killar som tillsammans gjord jobbet ännu snabbare för mig . Tack *****

11 de enero de 2025

Respuesta de Carspect

Vad trevligt att höra! Välkommen åter!

Otrevlig & okunnig personal

Otrevlig personal, dålig bemötande.
Du kommer inte undan en efterkontroll eller underkänd kontroll besiktning!!

8 de enero de 2025

Respuesta de Carspect

Tråkigt att höra att du upplevt bemötandet otrevligt och dåligt. Ifall du upplever att besiktningens utfall blivit felaktigt kan du höra av dig till info@carspect.se så undersöker vi ärendet.

Carspect Fullerö 2024-10-31

Jag köpte en begagnad bil av en bilfirma i Uppsala. Bilen såg fin ut och var alldeles nybesiktad utan anmärkning hos Carspect i Fullerö. Så det blev affär. På hemvägen tyckte jag att att det lät lite väl mycket när jag bromsade, så jag lät verkstaden på orten ta en titt på den.
Det visade sig att bromsarna på alla fyra hjulen var totalt nedslitna så att alla bromsskivor och belägg behövde bytas. Dessutom läckte avgassystemet, en styrled glappade och båda bakfjädrarna var brustna. Reparationen gick på över tjugotusen kronor.
Så hur i all världen kunde Carspect i Fullerö släppa igenom denna bil som var behäftad med så många fel. Mellan besiktningen och och verkstadsbesöket hade bilen gått 47 mil.

22 de noviembre de 2024

Respuesta de Carspect

Ifall du vill reklamera besiktningen kan du höra av dig till info@carspect.se så kan vi undersöka detta ärende vidare.

8 consejos para escribir buenas reseñas.