Den dårligste kundeservice i Change Rosengårdscenteret og deres alm. kundeservice. Jeg havde købt en bh i Change Rosengårdscenteret. Bh’en går i stykker ved at bøjlen ryger ud. Jeg havde... Ver más
La empresa ha respondido
Kvaliteten er faldet drastisk de seneste år. Måtte bytte en BH tre gange gennem de første fire måneder, fordi bøjlerne konstant gik igennem - fik hver gang en ny BH, som så igen gik i stykker. Havde... Ver más
La empresa ha respondido
Min kone og jeg var forbi Marina i går lørdag d 11/4. I Ballerup centeret. Meget kompetent kvinde. Tog sig go tid til og hjælpe min kone med hvilken størrelse hun skulle bruge. Prøvede et par fitting... Ver más
La empresa ha respondido
Ved en feil skrev jeg galt postnummer for levering. Kundeservice tok tak i henvendelsen min umiddelbart og pakken ble omdirigert til riktig adresse. Takk til kundeservice for super hjelp!!!
La empresa ha respondido
Velkommen til Change og en verden fyldt med skønne blonder, lingeri, badetøj og nattøj. Hos Change ved vi, at alle kvinder er forskellige. Derfor designer og former vi bh'er, lingeri og undertøj til enhver kvinde og til enhver figur. Vi har bh'er fra 60-100 cm i omkreds og op til K-skål. Så vi har helt sikkert en bh, der passer perfekt til dig. Kom ind i vores butik og bliv målt, og find din helt rigtige bh. Du kan også bruge vores bh-guide på vores webshop på shop.change.com og handle i ro og mag hjemmefra.
Farum Gydevej 73, 3520, Farum, Dinamarca
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig lang leveringstid.
Jeg bestilte mine varer den 20. November og den 27. November for jeg at vide at de har pakket varene og sender dem snart... Jeg har intet hørt der imellem og det er altså kun 2 BHer.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Lørdag den 22. november var jeg i Change på Ro's Torv i Roskilde. Jeg var på jagt efter en silke pyjamas, der desværre er udgået og ikke på lager hos dem. Ekspedienten tilbød straks at ringe til butikken i Sillebroen, for de stod lagerført med den ønskede størrelse, men da klokken var efter 16 havde Sillebroen lukket. Ekspedienten beklagede, at hun ikke kunne hjælpe os, men hun gjorde sit bedste, tak til hende.
Søndag den 23. var jeg i Sillebroen og ekspedienten har var lige så hjælpsom og fandt frem til sidste del af sættet var i Rødovre. Hun ringede rundt, både til sin chef og til Rødovre, for at sikre sig, at hun gjorde alt korrekt. Jeg endte med at købe tre sæt og i dag har jeg så hentet sidste del i Rødovre.
Alle tre butikker er behagelige at komme ind i og ekspedienterne er imødekommende, men især Dana i Sillebroen har fået et stor stjerne 🌟

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg er nu kommet 2 gange til change i Tønder hvor butikken ikke har åben. Så sent som i går den 20/11-2025 kl 10.15. Hvor butikken skulle have åbnet kl 10.00.☹️

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg var i Change HerningCentret.
Gik ind med penge på kontoen, og kom ud fattigere😂
Mega god betjening og venlig personale. Vores ekspedient, sofie, hjælp mig og en veninde godt og sørget for gode tilbud🤩
Vi er i hvert fald begge glade for køb og en god oplevelse

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg vil blot fortælle, at jeg i dag har haft en fuldstændig fantastisk oplevelse i Jeres butik på Fisketorvet. Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt af en enormt dygtig og sympatisk medarbejder. Jeg har det generelt lidt svært ved min krop, men hun fik mig med det samme til at føle mig tryg uden at være pushy på nogen måde. Jeg fik desværre ikke hendes navn, men hun udstrålede kun varme, skarphed og stærk kompetence.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg var i Change i Fisketorvet og fik en af de bedste kundeoplevelser, jeg nogensinde har haft. Julie Josephine var så sød og hjælpsom, hun hjalp mig med at finde de rigtige bh-størrelser og alt det, jeg havde brug for. Nu har jeg et helt nyt undertøjsgarderobe, som jeg er virkelig glad for!

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Så dygtig personale i Change HerningCentret.
Servicemined, kompetent og diskret.
Jeg handler der ofte.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Som svar til jeres besked -
Jeg har haft mine 2 bh’er nede i jeres butik og fået penge retur. Jeg måtte ikke få ombyttet til et nyt produkt, da de var købt på tilbud, og I ikke kørte med det tilbud længere…
Jeg købte en bh på tilbud, som desværre gik i stykker inden for reklamationsperioden. Da jeg henvendte mig i butikken i storcenter nord, fik jeg at vide, at jeg kun kunne få pengene retur, fordi prisen på bh’en var steget, og at jeg derfor skulle betale differencen, hvis jeg ønskede en ombytning.
Efterfølgende har jeg undersøgt sagen, og det viser sig, at det ikke er korrekt ifølge købeloven – man har stadig ret til ombytning uden merbetaling, uanset om varen var købt på tilbud.
Jeg føler mig derfor dårligt behandlet og vildledt som kunde. Havde jeg fået den korrekte information, ville jeg have beholdt varen og blot fået den byttet.
Ærgerligt, for ellers har jeg tidligere været glad for butikken – men jeg synes, man bør kende og overholde de regler, der gælder for reklamation.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Kvaliteten af bh’erne er blevet markant dårligere over årene. Jeg blev vejledt (i butikken) at kunne vaske den på et håndvask-program i vaskemaskine. Den gik i stykker efter en vask og da jeg henvendte mig i butikken, blev jeg mødt med at det havde de aldrig sagt. Jeg har flere meget gamle bh’er fra Change, der fint tåler den vask.
Jeg har også tidligere købt bh’er der ‘knagede’ i den ring, der sidder på stroppen. Jeg fik at vide jeg skulle gnide den i eddike, så ville det gå over. Det hjalp ikke. Så lød rådet at jeg skulle gnide den i opvaskemiddel, stadig ingen virkning. Da butikken endelig ombyttede den, blev jeg opkrævet 100 kroner for den nye bh, selv om det var præcis samme model bare uden den knagede.
På grund af ovenstående handler jeg ikke længere i Change.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Change lingeri i Herning Centret har været min favorit butik til undertøjs -og badetøjs køb de sidste år. Trods flere af medarbejdernes unge alder, synes jeg de yder en fremragende service. De er lyttende og empatiske overfor mine ønsker og udfordringer ved at finde de rigtige størrelser. Ved reklamation har de også udvist en positiv professionalisme. Jeg vil uden tøven anbefale Change i Herning Centret.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
´Jeg kan ikke forstår hvad du siger´ er ikke den venligste måde at kommunikere med en kunde på, især ikke dem, der kan tale dansk, selvom det ikke er så flydende, som man ønsker.
Mine tidligere besøg i denne butik var meget hyggelige, og det er en skam, at den to venlige unge dame, der plejede at være der, ser ud til at være blevet erstattet...

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg har købt lingeri i Change i Bruuns Galleri i Aarhus, hvor jeg blev betjent af Sofie og Dorte. Det var en virkelig god og tryg oplevelse. Jeg blev set og imødekommet af det kompetente personale, der var gode til at vejlede og finde det, der netop passede til mig. En yderst behagelig oplevelse, der resulterede i et perfekt køb.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Var I Change Lingerie Herning Centeret i går og fik en fantastisk service. Ekspedienten målte mig og lyttede til mine ønsker. Jeg endte med at købe 2 BHer, 3 par trusser og fik et par Strømper med derfra i fødselsdagsgave.

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Man kan rejse til månen købelige hvad man har penge til men man møder et meget dårligt sæt op og utrolig negativt samtale ved kunde servisen
Ved telefon samtalen så upersonligt og langt fra kunde venligt
Jeg vil anbefale ikke at benyttet dette firma før man får rettet ind på kunderne . JPR

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Min voksen datter købte bh og trusser til sit bryllup og købte til lige med en vaskepose hos her i Randers Storcenter, hun vasker bh i vaskepose på 30 grader, hvorefter den er gået op i syningerne, hun får af vide at hun har vasket den forkert, hun skulle have vasket den i hånden, de kan heller ikke finde hendes seneste køb, jeg har handlet igennem flere år hos jer, både i Århus og Randers, og i bliver ikke mit første valg i fremtiden, jeg har valgt at gå videre med det( selvom det nok ikke hjælper noget) hvad skal man med den vaskepose hun blev rådet til at købe og bruge, hvis ikke den må maskinvaskes 🤔

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg besøgte change lingerie I Herningcenteret d. 16/10 2025. Tak for virkelig god service. Jeg kom egentlig kun for at købe trusser med endte med 3 bh sæt og det jeg faktisk var gået efter😅 Jeg fik meget kompetent vejledning af den søde pige som jeg desværre ikke kender navnet på, men det var en utrolig stor hjælp for mig ift. at finde rette størrelse samt model. Jeg blev tilbudt både kaffe og sodavand, det samme gjorde min datter som tålmodigt ventede på sin mor😅.
Tak endnu engang for hjælpen🙏🏼

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Jeg har i dag modtaget virkelig kvalificeret rådgivning i øjenhøjde af Mille-Sofia i Change Silkeborg.
Hendes åbenhed, lynhurtige løben frem og tilbage efter størrelser og dialogsøgende rådgivning, gør det meget nemt at åbne sig op overfor hende.
Jeg er gået hjem nogle hundrede kroner fattigere, men meget meget glad for udkommet 😊

⸻
Jeg er rigtig glad for jeres produkter og har to bh-modeller, som jeg altid køber. Normalt vil jeg gerne støtte den lokale butik, men jeg er desværre blevet træt af den meget pågående salgsstil i Rødovre-butikken.
Forleden ville jeg give butikken en ny chance. Allerede da jeg trådte ind, blev jeg kontaktet af en ekspedient. Jeg sagde, at jeg bare ville kigge lidt, men blev straks spurgt, hvad jeg ledte efter. Jeg nævnte den specifikke bh, og da jeg spurgte ind til prisen, sagde hun, at det kunne vi tale om, når hun havde hentet den.
Da hun kom tilbage, begyndte hun at spørge, om jeg ikke manglede flere bh’er, for så kunne jeg få rabat. Jeg sagde, at jeg kun skulle bruge én og spurgte igen om prisen. Den var 499 kr. Jeg nævnte, at jeg mente at have set den billigere på hjemmesiden, men det blev afvist med, at det kun gjaldt, hvis man købte tre.
Derfor valgte jeg ikke at købe den i butikken. Hjemme tjekkede jeg hjemmesiden og fandt den samme bh til 399 kr som medlemspris – altså 100 kr billigere end i butikken. Jeg bestilte den online i stedet og henter den nu i butikken.
Jeg synes, det er ærgerligt, at man bliver mødt med så meget mersalg, når man egentlig bare vil handle det, man kommer efter. Det gør desværre, at jeg fremover kun vil bestille online i stedet for at handle direkte i butikken

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Hvis man vil købe undertøj og vil købe det i Change i Storcenter Bord, skal man gerne afse meget god tid.
Alle gange har jeg brugt tid på at vente og vente.
At stå og prøve en bh og vente 10 min før nogen kigger ind i prøverummet i en butik med to kunder og to der ekspederer , det fungerer bare ikke.
Jeg havde faktisk glemt det. Havde købt online da det jo ikke kræver man afsætter rigtig god tid.
Jeg tænker at når man gerne vil snakke med kunder og ikke får hjulpet de der er i gang med at prøve, så bør man overveje at starte et tidsbestillings system. Så vil jeg overveje at komme igen
Ellers tror jeg simpelhen Change går nedenom og hjem.
Jeg opgav og gik. Det har jeg gjort før. Jeg tænker ikke jeg er den eneste. Ærgerligt for der er flot undertøj

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Herfra stor ros til Marta som forstod mit issue og løste det hurtigt og professionelt 😊

Respuesta de CHANGE Lingerie Danmark
Más información sobre otros tipos de reseñas.