Heel lekkere wijn, veel keus, ook biologisch. Telefonisch contact over iets speciaals is leuk, je spreekt met een liefhebber. Soepele en snelle klachtenafhandeling.
La empresa ha respondido
Het gehele proces loop perfect bij Colaris. Van web-site tot aflevering en info achteraf over de wijn zelf. Als er een vraag is wordt deze adequaat opgepakt en goed afgehandeld. Chapeau!
La empresa ha respondido
Zojuist een Pays D'Oc opengemaakt van het huismerk: "By Appointment to the Court of The Netherlands". Werkelijk fantastisch! Ongelooflijke prijs/kwaliteitsverhouding. Ik koop nu een aantal jaar hier... Ver más
Voor de tweede keer wijn besteld bij Colaris. Alles rond bestelling en aflevering goed verlopen. Kwaliteit van de wijn is uitstekend voor die prjjs!!
Welke wijn past echt bij u? Daar gaan we samen naar op zoek. Onze wijnspecialisten hebben de beste wijnmakers gevonden en nemen alleen de allermooiste wijnen op in de Colaris collectie. We nemen u mee op ontdekkingsreis in de wijn en bieden u een 100% smaakgarantie. Onze klanten beoordelen ons dan ook met een ruime 9 voor onze service en wijnen.
Franklinstraat 1, 6003DK , Weert, Holanda
No consta que solicite reseñas

Respuesta de Colaris
Goede info en heerlijke wijn , met voor deze kwaliteit mooie prijs.
Prettige club mensen net mooie,kwalitatieve en betaalbare wijnproducten. Ook aandacht voor kleinere wijnboeren. Beschouw jullie behorend tot m’n favoriete detaillisten 🍀🥂
Colaris levert goede wijn in alle prijsklassen.
Bestellen en betalen is simpel maar o jee die onbetrouwbare PostNl
Geweldige wijnen, altijd correct en volgens afspraak.

Respuesta de Colaris
Zeer kundig bedrijf mooi assortiment wijnen. Deskundig
De wijnen zijn makkelijk online te bestellen en snelle levering.
Bestelling is zeer eenvoudig en je krijgt onmiddellijk een bevestiging
Uitstekende wijn leverancier met kennis van zaken en een breed internationaal producentennetwerk.
Top logistieke dienstverlening, dus bestelling, bezorging en kelderopslag.

Respuesta de Colaris
Altijd heerlijke wijnen. Goede beschrijvingen van de wijnen en juiste bezorging. Topbedrijf
Na week nog geen wijn of reactie na diverse mails met de vraag waar blijft mijn bestelling!
GEEN WIJN, GEEN REACTIE, WEL GELD WEG!!!

Respuesta de Colaris
Goede prijs/kwaliteit verhouding van de wijn en een TOP service van Colaris zelf.
Echter kan de bezorging door PostNL veel beter.
Prettig bedrijf dat goed communiceert en klantvriendelijk is. De laatste wijn die ik heb gekocht was Syrah, Grenache, Mourvedre by Colaris. Echt heerlijke wijn voor die prijs!
Koop met regelmaat of teken in en dat gaat naar volle tevredenheid. Zo ook de leveringen als ook kleine probleempjes oplossen
We hadden een verrassingspakket van 12 flesjes afgenomen. Van de 12 hebben we er eerst 2 weggespoeld door het toilet en die werden vergoed. Prima, maar inmiddels hebben we er weer 3 weggespoeld en geven we het op. En dit is niet omdat we geen wijn drinken, we zijn met pensioen en drinken elke dag een flesje. Ga eens kijken bij VINOSELECCION, super!

Respuesta de Colaris
Zeer betrouwbare goede wijnen. Uitstekende bezorging en goede communicatie.
Más información sobre otros tipos de reseñas.