ColarisOpiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel lekkere wijn, veel keus, ook biologisch. Telefonisch contact over iets speciaals is leuk, je spreekt met een liefhebber. Soepele en snelle klachtenafhandeling.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het gehele proces loop perfect bij Colaris. Van web-site tot aflevering en info achteraf over de wijn zelf. Als er een vraag is wordt deze adequaat opgepakt en goed afgehandeld. Chapeau!

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zojuist een Pays D'Oc opengemaakt van het huismerk: "By Appointment to the Court of The Netherlands". Werkelijk fantastisch! Ongelooflijke prijs/kwaliteitsverhouding. Ik koop nu een aantal jaar hier... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Voor de tweede keer wijn besteld bij Colaris. Alles rond bestelling en aflevering goed verlopen. Kwaliteit van de wijn is uitstekend voor die prjjs!!

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

Welke wijn past echt bij u? Daar gaan we samen naar op zoek. Onze wijnspecialisten hebben de beste wijnmakers gevonden en nemen alleen de allermooiste wijnen op in de Colaris collectie. We nemen u mee op ontdekkingsreis in de wijn en bieden u een 100% smaakgarantie. Onze klanten beoordelen ons dan ook met een ruime 9 voor onze service en wijnen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Todas las opiniones

95 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg mooi aanbod van wijn

Erg mooi aanbod van wijn. Ook erg goede betaalbare wijnen. Terecht dat een aantal wijnen winnaar van de perswijn is. De service is erg goed en ook de adviezen en begeleidende beschrijvingen zijn erg goed.

18 de enero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hoog in de prijs

Hoog in de prijs. Neem de Masseto 2021. Daar vraagt Colaris 1095 euro voor, terwijl deze bij andere leveranciers vanaf 799 euro wordt aangeboden. Dat is nogal een verschil en dat is vaak aan de orde bij Colaris.

14 de enero de 2026

Respuesta de Colaris

Hartelijk dank voor uw review.

Bedankt voor het delen van uw feedback. We begrijpen uw punt en vinden het belangrijk om hier transparant over te zijn. Onze prijzen worden bepaald op basis van verschillende factoren, zoals inkoopcondities, herkomst, beschikbaarheid, opslag onder optimale omstandigheden en service rondom levering en garantie van authenticiteit.

Bij zeer gewilde en schaarse wijnen kunnen prijsverschillen tussen aanbieders ontstaan, afhankelijk van deze factoren en de marktsituatie op dat moment. We proberen altijd een zorgvuldig samengesteld assortiment aan te bieden met de focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en service, maar begrijpen dat prijsvergelijkingen voor klanten een belangrijke rol spelen.
Uw feedback nemen wij serieus en we blijven continu kijken hoe we onze propositie verder kunnen verbeteren. Dank dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwalitatief goed en zonder gedoe

Ik bestel regelmatig wijn bij Colaris. Het assortiment is heel ruim, van betaalbaar tot exclusief. Bestellen en leveren gaat in het algemeen probleemloos. Als er toch iets fout gaat, dan wordt dat zonder gedoe gecorrigeerd.

15 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige wijnen en zeer goede service

Geweldige wijnen, beetje jammer dat er maar één Gewürztraminer te verkrijgen is, maar dat is persoonlijk. Laatst een dure fles besteld, méér dan 50 euro en die is bij PostNL zoekgeraakt dwz bij het afhaalpunt wist men van niets. Die helpen je ook niet verder ('neem maar contact op met de klantenservice'...de hel). Telefonisch contact gehad met Colaris, hadden begrip voor de situatie en stuurde direct een nieuwe fles. Ze zouden zelf met PostNL verder contact opnemen. Hulde voor deze topservice!

10 de diciembre de 2025

Professioneel, kundig, fantastische wijnen

We waren even in de vestiging in Weert, daar heel vriendelijk te woord gestaan. Uitleg gekregen, was zeer laagdrempelig en professioneel.
Eerder al eens wijn besteld bij Colaris, vanwege tegenvallende smaak, goed advies gekregen en meteen andere wijn toegestuurd gekregen!

17 de diciembre de 2025

Heerlijke wijnen

Heerlijke wijnen, ben groot fan van hun Bourgogne en Loire assortiment.
Prima prijs / kwaliteit en altijd correcte afhandeling

11 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beklagenswaardig

Ook ik kocht wijn bij Colaris. Misschien uit nieuwsgierigheid wat een hofleverancier (haha) te bieden had. Ik moet zeggen, de eerste zendingen waren goed. Toen bestelde ik een zeer teleurstellende Franse wijn, die smaakte als de prut die in het afvoerputje is blijven hangen. Tot twee keer toe een mail gestuurd, maar geen antwoord. Toen maar gebeld, maar dat was een gebed zonder einde, want er was geen doorkomen aan. Uiteindelijk toch een medewerkster aan de lijn gekregen die mij vertelde dat ik de flessen retour kon sturen middels een retourformulier, maar dat vergat aante hechten. Weer een mail gestuurd (geen antwoord), toen nog maar eens een paar belpogingen gedaan en uiteindelijk kreeg ik een retourformulier toegestuurd.

De flessen wijn ingepakt en opgestuurd.

Ondertussen was de klantenservice van Colaris uit de winterslaap gekomen en werden mijn initiele mails ineens door verschillende medewerkers beantwoord. Dat liep dus lekker langs elkaar heen. Tot overmaat van ramp is men daar bij Colaris nu ook mijn retourformulier kwijt, dus of ik het T&T nummer nog even kon doorsturen.

De wijn is (meestal) goed, maar de klantenservice en de afhandeling van vragen, klachten en andere niet-vinologische zaken is uitermate teleurstellend en beklagenswaardig. Nooit meer. Nooit.

10 de diciembre de 2025

Respuesta de Colaris

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.
Wij vinden het vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Helaas kunnen wij u op dit moment niet verder helpen, aangezien er in uw review geen referentie of contactgegevens zijn achtergelaten. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw situatie te achterhalen of uw klacht correct op te volgen.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om alsnog rechtstreeks contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via e-mail op trustpilot@colaris.nl of telefonisch via 0495 - 53 24 62, van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Zodra wij uw gegevens hebben, helpen wij u uiteraard graag verder.

Onze excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld en begrip.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Colaris is al jaren mijn wijnhandelaar…

Colaris is al jaren mijn wijnhandelaar en helpt me naar een plausibele oplossing te zoeken want post nl belt nooit aan en laat pakjes onbewaakt achter wat gelegenheid schept voor dieven in sociale woonwijk.

5 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

LOUCHE toestanden !!!

Op donderdag 20 november een bestelling geplaatst en betaald. Op de website staat duidelijk binnen de 3 dagen geleverd. Op dinsdag 25 november een mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Tot op heden (zondag 30 november) nog steeds niets ontvangen en geen reactie op mijn mail !!!

20 de noviembre de 2025

Beste heer Seeuws,

Hartelijk dank voor uw review. Onze oprechte excuses dat u langer dan gewenst op een reactie per e-mail heeft moeten wachten. Het is op dit moment uitzonderlijk druk, waardoor onze reactietijd helaas wat is opgelopen.

Wij hebben uw bestelling direct nagekeken en constateren dat de wijn per abuis in onze wijnkelder is opgeslagen in plaats van geleverd. Eén van onze collega’s heeft inmiddels op uw e-mail gereageerd met de vraag wanneer wij de levering kunnen inplannen.

Wij vernemen dit graag van u, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. U kunt reageren op de e-mail die u van ons heeft ontvangen of telefonisch contact met ons opnemen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld.

Evie || Webcareteam Colaris

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.