Heel lekkere wijn, veel keus, ook biologisch. Telefonisch contact over iets speciaals is leuk, je spreekt met een liefhebber. Soepele en snelle klachtenafhandeling.
La empresa ha respondido
Het gehele proces loop perfect bij Colaris. Van web-site tot aflevering en info achteraf over de wijn zelf. Als er een vraag is wordt deze adequaat opgepakt en goed afgehandeld. Chapeau!
La empresa ha respondido
Zojuist een Pays D'Oc opengemaakt van het huismerk: "By Appointment to the Court of The Netherlands". Werkelijk fantastisch! Ongelooflijke prijs/kwaliteitsverhouding. Ik koop nu een aantal jaar hier... Ver más
Voor de tweede keer wijn besteld bij Colaris. Alles rond bestelling en aflevering goed verlopen. Kwaliteit van de wijn is uitstekend voor die prjjs!!
Welke wijn past echt bij u? Daar gaan we samen naar op zoek. Onze wijnspecialisten hebben de beste wijnmakers gevonden en nemen alleen de allermooiste wijnen op in de Colaris collectie. We nemen u mee op ontdekkingsreis in de wijn en bieden u een 100% smaakgarantie. Onze klanten beoordelen ons dan ook met een ruime 9 voor onze service en wijnen.
Franklinstraat 1, 6003DK , Weert, Holanda
No consta que solicite reseñas
Een mooi product bestellen bij Colaris is eenvoudig.
Prettig is de actie 6 flessen heerlijke wijn van 1 soort waarvan je er slechts 5 betaald.
Goede beschrijving van de wijn. Voldeed aan de verwachtingen. Goede, betrouwbaren en snelle levering. Kortom tevreden!1
Goede bezorging en communicatie. Wijn viel wat tegen
Topbedrijf! Enorme keuze uit geweldig mooie wijnen! In elke prijsklasse.
Zeer betrouwbaar en uitstekende aftersales!!!
Gemakkelijk bestellen na een tip van Colaris. Bezorging op het moment dat mij uitkwam. Lekker betaalbaar wijntje!
Heerlijke wijn.
Levering op tijd.
Zeer behulpzame bezorger.
Alles verloopt altijd vlot bij een bestelling.

Respuesta de Colaris
De mysteriedoos voldeed aan mijn verwachtingen. Ik had de mogelijkheid om wijnen te proeven waarvan ik niet meteen een hele doos wil bestellen.
Het duurde even voordat ik alle ins- en outs van het Colaris bezorgsysteem door had - de wijnkelder waarin je wijn wordt opgeslagen, die je dan moet 'afroepen' waarna de wijn bezorgd wordt - maar Colaris levert wijnen die elders onvindbaar zijn of al lang zijn uitverkocht en de service is uitstekend. Ik heb nu 3 keer enkele dozen besteld, en ben een terugkerende klant. Een wijn beviel me niet - na een telefoontje werd de restitutie soepel geregeld. Een uiterst prettig bedrijf met veel persoonlijke aandacht. AAA en +++
Ik ben enorm blij dat ik Colaris ontdekt heb. Ze leveren precies de wijnen waar van houd; heerlijke Bordeaux en Beaujolais. Tegen prima prijzen. Denk dat ik daar nog veel vaker van ga genieten !
Wijnen snel en gemakkelijk besteld! Goed en tijdig afgeleverd. En altijd aardig wat extra informatie over de wijn via email! Super service!
Is een prima bedrijf met kwaliteitswijnen en hele goede service.
Heerlijke biologische rode wijn, Aldeya, voor een prima prijs (in de aanbieding).
Colaris heeft een goede aanpak als het gaat om promotie van goede wijnen. Hoewel de 'wijntaal' in z'n algemeenheid best wel wollig is, vind ik de typeringen door Colaris informatief en prettig te lezen. Ook de prijsstelling van de aanbiedingen bij Colaris is meestal aantrekkelijk
Mooie wijn perfecte levering tegen een goeie prijs .
Sortiment Franse en Italiaanse wijnen is uitstekend. Kwaliteit prima. Prijzen op redelijk niveau. Informatie en levering volgens afspraak. Kortom, klanttevredenheid vanzelfsprekend.
Het betreft hier een herhaalbestelling van een heerlijke wijn en zowel de bestelling als de levering verliep vlekkeloos.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben nooit een bestelling gedaan waarvan wij spijt hadden, alles goed op orde. Vooral de eigen cuvées voldoen hieraan.
Ik ben heel tevreden over Colaris. Stelt nooit teleur!
Más información sobre otros tipos de reseñas.