Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fattar inte riktigt på vad man kunde beställa lite oklart vissa foton dock man bara digitalt ej katalogen även om man ville betala mer. Bra taget foto dock i sig. Men sen fick jag bara en kylskåps mag... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hej, Jag tycker att leveransen är alldeles för lång! Jag tycker att det är lustigt att man behöver beställa så långt innan och även ligga ute med betalningen, utan att ens varan kommit på 4 veckor.... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag förstår att det ska gå fort att fota av en hel klass/skola men tycker man får försöka vara engagerad och proffsig nog att se till barnen man fotar av tar av sig mössan, rättar till tröjan och är h... Ver más

Escrito por la empresa

Collage Fotos moderna skolfotokoncept ger stora fördelar för Miljö, Föräldrar samt Skolor och Förskolor.

2,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig kvalitet och dyra priser.

Dålig kvalitet och dyra priser.
Man utnyttjar föräldrar.

Hej och tack för ert omdöme.

Beklagar ert missnöje med våra bilder och våra priser. Vi tackar för denna feedback och tar det vidare.

Dålig fotograf

Vår gruppbild från förskolan var jättesuddig och ej skarp. De var dock väldigt tillmötesgående på kundtjänst och återbetalade ordersumman delvis.

Hej och tack för ert omdöme.

Trist att läsa att gruppbilden inte levde upp till era förväntningar men skönt att vår kundtjänst kunde hjälpa er.

Hej och tack för ert omdöme.

Vi beklagar att er beställning dröjde men vi kan även se att ni fått hjälp av vår kundtjänst som skickade nya bilder till er.
Hoppas allt löste sig till det bästa!

Tyvärr missnöjd

Först var det jättesvårt att beställa. Var svårt att logga in och också svårt att växla mellan de två barnen. Hittade ingen stans att skiva in bildkoden. Började beställa flera gånger men blev så trött att jag gav upp.
För det andra har jag inte fått min beställning. Det är konstigt att ni ber om feedback innan jag fått leveransen.
Slutprodukten kan jag inte uttala mig om.

Hej och tack för ert omdöme.

Hoppas ni blev nöjda med produkterna när ni fick hem dem. Vi beklagar dock att ni upplevde beställnings processen svår och vi tar er feedback vidare.

Uppskattar verkligen…

Uppskattar verkligen skolfotograferingen, katalogen och fotona på barnen. Men kvaliteten på katalogerna var väldigt varierande. Färgerna är bra på de flesta bilderna för att sedan övergå till att vara nästan slut eller utspelad och randig. Önskar även att man återgår till gruppfotografering.
Trist att inte skolfotona har kommit ännu. Drygt med flera fakturor på en beställning.

Respuesta de collagefoto.se

Hej och tack för ert om omdöme.

Vi beklagar ert missnöje och tar denna feedbacken vidare. Det går alltid bra att kontakta oss om produkten är defekt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Största trams jag varit med om

Största obra jag varit med om. Fick inget förra gången vi beställde och inget denna gång….
Sopor!

Hej och tack för ert omdöme.

Vi kan se att ni har varit i kontakt med vår kundtjänst kring detta och vi hoppas att beställningen nu har nått er.

Sjukt dåligt fotograferat

Sjukt dåligt fotograferat. Dåligt framkallat och dålig kundservice.

Hej och tack för ert omdöme.

Vi beklagar ert missnöje och tar detta vidare.

Dåligt tagna bilder

Dåligt tagna bilder

Respuesta de collagefoto.se

Vi tackar för att ni tagit er tiden att lämna ett omdöme men beklagar att bilderna inte levde upp till era förväntningar och kommer ta detta vidare.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har ej fått ngr foton än?

Hej och tack för ert omdöme.

Om det är så att man saknar sin leverans så får man gärna kontakta vår kundtjänst som kan hjälpa till med en reklamation!

Vår mejladress är: info@collagefoto.se
Ni kan även nå oss per telefon: 019-611 10 30

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb återkoppling samt i år fick vi…

Snabb återkoppling samt i år fick vi bilderna/fotografierna,utan att"ringa" efter dom.
Såklart fina bilder på våra älsklingar också,såklart.

Respuesta de collagefoto.se

Hej och tack för ert omdöme, så roligt att ni är nöjda.

Önskar er en fortsatt bra dag.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

För dyrt och förstörda foton

Tycker bilderna är dyra som det är så det borde vara frakt fritt, speciellt när det är så dåligt paketerade så fukt hade förstört och gjort våra foton vågiga :/

Respuesta de collagefoto.se

Vi tackar för ert omdöme men beklagar ert missnöjde med priserna. Vi beklagar även att ni mottagit defekta varor, så ska det självklart inte vara!
Skulle detta hända fler gånger så får ni gärna kontakta vår kundtjänst för en reklamation.

Too high price, late delivery

Too high price, late delivery
Very very slow delivery
Why does it need several weeks for delivery even after charging heavily for delivery fee

Hi,

We thank you for your review but we regret that you are not satisfied with our prices or delivery times. However, we appreciate your feedback and will take this further.

Regards Collagefoto.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det har vart Extremt långa…

Det har vart Extremt långa leveranstider på beställningar som vi har gjort.
Vi har exempelvis inte fått senaste beställningen än!

Respuesta de collagefoto.se

Vi tackar för ert omdöme men beklagar ert missnöje med våra leveranstider. Vi tar denna feedbacken vidare och önskar er en fortsatt fin dag.

Fina bilder

Fina bilder! Snabb leverans.

Respuesta de collagefoto.se

Hej och tack för ert omdöme, det glädjer oss att läsa!

Orimligt dyrt

Ok kvalitet men priserna är sjukt höga

Respuesta de collagefoto.se

Vi tackar för ert omdöme men beklagar ert missnöje med våra priser samt kvalitet. Vi tar denna feedbacken vidare.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det tog tid att få bildkoderna samt en…

Det tog tid att få bildkoderna samt en av dem var fel. Dock hjälpsam kundservice när jag påpekade det.

Tack för ditt omdöme.
Skönt att du fick bra hjälp när det blivit fel!
Mvh, Collage Foto

Skolfoto

Hög kvalitet snabb jobb.

Hej, så kul att läsa!

Tack för ert omdöme.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra fotograf

Fint foto och snabb leverans. Hade dock önskat att bakgrunden var lite ljusare då bilden upplevdes lite suddig när den smälte ihop. Kunde se tydlig skillnad när jag jämförde med min andra sons bilder som hade ljus bakgrund.

Tack för ert omdöme.
Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta oss och dela med dig av synpunkter för förbättring samt konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@collaefoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 019-611 10 30.
Mvh, Collage Foto

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.