Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fattar inte riktigt på vad man kunde beställa lite oklart vissa foton dock man bara digitalt ej katalogen även om man ville betala mer. Bra taget foto dock i sig. Men sen fick jag bara en kylskåps mag... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hej, Jag tycker att leveransen är alldeles för lång! Jag tycker att det är lustigt att man behöver beställa så långt innan och även ligga ute med betalningen, utan att ens varan kommit på 4 veckor.... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Uppskattar verkligen skolfotograferingen, katalogen och fotona på barnen. Men kvaliteten på katalogerna var väldigt varierande. Färgerna är bra på de flesta bilderna för att sedan övergå till att var... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag förstår att det ska gå fort att fota av en hel klass/skola men tycker man får försöka vara engagerad och proffsig nog att se till barnen man fotar av tar av sig mössan, rättar till tröjan och är h... Ver más

Escrito por la empresa

Collage Fotos moderna skolfotokoncept ger stora fördelar för Miljö, Föräldrar samt Skolor och Förskolor.

2,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Får ingen faktura och ingen påminnelse…

Får ingen faktura och ingen påminnelse första gången utan inkasso får ja information ifrån. När skolkatalogen sedan kommer får jag ingen faktura utan rätt som det är får jag en påminnelse...hur jobbar ni? Hat kollat i både inkorg och skräppost...samlar ni in extra pengar denna vägen eller? Aldrig mer!

7 de noviembre de 2024

Hej och tack för ert omdöme.

Våra bildpordukter skickas alltid tillsammans med en faktura då denna är adressburen. Märkligt om ni inte mottagit denna! Kan även se att ni varit i kontakt med vår kundtjänst gällade katalogen och att vi har bjudit på påminnelseavgifteten. Återkom gärna om vi kan hjälpa er med något annat.

Mvh
Collage Foto.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har en beställning hos er från den…

Jag har en beställning hos er från den 1/10 2024, men nu, nästan 4 månader har gått,det är redan den 15/1 2025 och jag har fortfarande inte fått produkten.

15 de enero de 2025

Respuesta de collagefoto.se

Hej och tack för ditt omdöme.

Beklagar att du inte mottagit din produkt! Kontakta gärna vår kundtkänst för att få mer hjälp!

Ni når oss på: info@collagefoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 019-611 10 30. Mvh, Collage Foto.

Mycket dyra bilder

Mycket dyra bilder, och sedan dyr frakt på det... Tråkigt att man inte har något val då det är skolan som valt leverantör.

7 de enero de 2025

Respuesta de collagefoto.se

Tack för ert omdöme, men trist att ni inte är nöjda med våra priser. Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta vår kundtjänst och konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@collagefoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 019-611 10 30.

Ingen svarar på mail

Fick leveransen före jul men denna dag regnade det. Posten hade lämnat brevlådan öppen och regnet blötte ner både bilder och katalog. Skrev till kundtjänsten direkt och frågade hur vi skulle göra. Inget svar än idag 3 veckor senare. Skandal!
Samma sak hände förra året. Förpackningen borde vara bättre och inte postas i ett vanligt brev.

7 de enero de 2025

Hej och tack för ert omdöme.

Tråkigt att läsa att ni mottog skadade produkter och att det tagit lång tid för er att få svar. Kan dock se att ni nu fått hjälp med ärendet och ni är välkommna att återkomma igen vid fler frågor.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde produkten den 27/11 och…

Jag beställde produkten den 27/11 och jag har fortfarande inte fått den hem. Men jag fick en räkning att betala påminnelse avgift för varan som aldrig kommit fram.

17 de noviembre de 2024

Hej och tack för ert omdöme.

Kan se att ni varit i kontakt med vår kundtjänst som hjälpt dig i ärendet och dragit tillbaka fakturan. Återkom gärna vid fler frågor.

Vi önskar dig en fin dag
Mvh Collagefoto.

Inte fått någon katalog.

Beställde katalog tidigt i höstas -24. Nu är det januari -25 inte fått någon katalog ännu. Sämsta företag ever. Inget meddelande om förseningar eller något.

13 de noviembre de 2024

Hej och tack för ert omdöme.

Vi beklagar att ni ännu inte mottagit er katalog. Kan se att ni varit i kontakt med vår kundtjänst som gett dig information vid 2 olika tillfälle. Vi hoppas att katalogen når er inom kort och ni får gärna kontakta oss igen vid frågor.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sjukt att företaget ens får fota…

Sjukt att företaget ens får fota skolfoton. föräldrar blir utpressade att handla inom en kort tid annars raderas fotona såvida man ej handlat. Skolorna borde banlysa företaget, Hej som svar på ert svar så jo det raderas visst om man inte beställer inom en viss tid!

4 de enero de 2025

Hej och tack för ert omdöme.

Bilderna raderas inte om man inte beställer men vi ser gärna att man är inloggad på sitt konto minst 1 gång och året för att förhindra att detta blir raderat. Har ni fler frågor så får ni gärna kontakta vår kundtjkänst på: info@collagefoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 019-611 10 30.

Mvh, Collage Foto

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra!

Lite lång leveranstid men annars bra.

9 de noviembre de 2024

Respuesta de collagefoto.se

Tack för ditt omdöme. Det gläder oss att höra!
Mvh, Collage Foto

Dyra bilder

Dyra bilder, lång leverans. Fakturor för skolkataloger skickas separat som medför extra kostnader.

16 de noviembre de 2024

Hej och tack för ert omdöme.

Beklagar att ni inte är nöjda med våra priser och leveranstider.
Det stämmer dock att fakturor för katalog och bilder skickas separat men beställer ni allt i samma order så tillkommer inga kostnader. Kontakta gärna vår kundtjänt för mer hjälp. Ni når oss på: info@collagefoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 019-611 10 30. Mvh, Collage Foto

Tycker inte om paketen

Tycker inte om paketen, tycker man skulle fritt kunna få välja 1, 2 eller 3 bilder mm. Inte att man måste köpa för minst 800:-

27 de diciembre de 2024

Respuesta de collagefoto.se

Tack för ert omdöme, men tråkigt att ni inte är nöjda med våra paket.
Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta oss och dela med dig av synpunkter för förbättring samt konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@collagefoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 019-611 10 30. Mvh, Collage Foto.

I väntan på collagefoto

Beställde i oktober. Två månaders leveranstid, känns oseriöst. Man väntar och väntar och ger nästan upp. 800 kronor betalar man. Känner sig lurad. Till slut kommer bilderna, tre dagar innan jul. Tack Gud (inte collagefoto).

21 de diciembre de 2024

Hej och tack för ert omdöme.

Kontakta gärna vår kundtjänst tillsammans med ett ordernummer så kan vi hjälpa dig vidare! Ni når oss på info@collagefoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 019-611 10 30. Mvh, Collage Foto.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det är alldeles för dyrt

19 de diciembre de 2024

Dyrt och fel förälder

Dels är det dyrt, dels så skickar de koder mm till fel förälder vilket gör att separerade föräldrar inte kan beställa foton.

Edit: Då ni svarar "För elevens säkerhet..." så vill jag påpeka att det är absolut inte säkert att skicka fel. Det är er skyldighet att säkerställa att ni har rätt uppgifter, då det kan gå väldigt fel annars. Speciellt när det gäller barn är detta extra viktigt. Jag är tacksam att det inte handlar om barn med skyddat boende, med tanke på er nonchalans i hanteringen.
Det är inte skolan som gjort fel här, de har enbart administrerat er fotografering. Istället för att inhämta rätt information från folkbokföringen så har ni satt en blankett i händerna på fel förälder som helt enkelt utan att ni kontrollerat kunnat ange fel uppgifter. Det är inte skolan som gett er fel uppgifter, det är ni som samlat in fel helt utan kontroll.

17 de diciembre de 2024

Hej och tack för ert omdöme.

För elevens säkerhet så skickar vi bildkoder till de uppgifter vi får från skolan. Är det något som inte stämmer så får ni gärna kontakta vår kundtjänst. Ni når oss på info@collagefoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 019-611 10 30.

Alldeles för dyrt

Mycket bra att ni fotograferar men alldeles för dyra porträtt och klassfoton. Det blir en negativ spiral att få har råd, färre handlar och därmed höjer ni priserna. Har man flera barn borde man få någon form av rabatt, inte bara på porträtt-paket.

17 de diciembre de 2024

Hej och tack för ert omdöme.

Vad tråkigt att läsa att ni inte mottagit er beställning. Kontakta gärna vår kundtjänst med ettordernummer så ska vi hjälpa dig vidare med detta!

Väldigt lång leveranstid

Väldigt lång leveranstid

15 de diciembre de 2024

Hej och tack för ert omdöme.

Beklagar att ni inte är nöjda med vår leveranstid. NI får gärna kontakta vår kundtjänst för att ta era synpunkter vidare.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Otroligt omständig hemsida och…

Otroligt omständig hemsida och beställning. Kommer inte att göra om det.

8 de diciembre de 2024

Respuesta de collagefoto.se

Hej, Tack för ert omdöme, men trist att ni inte verkar helt nöjda.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har inte fått det jag har beställt o…

Har inte fått det jag har beställt o betalt. Var tvungen beställa en katalog till o betala. Då först kunde ni leverera den första katalogen. Med väldigt sen leverans. Ingen bra upplevelse av förtaget .

10 de diciembre de 2024

Respuesta de collagefoto.se

Hej och tack för ert omdöme. Vi kan se att ni tidigare varit i kontkat med vår kundtjänt gällande detta. Har ni ni fortarande inte fått er produkt så får ni gärna återkomma till oss! Vi önskar er en fin dag. Mvh Collage Foto.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bara något år efter man köpt svindyra…

Bara något år efter man köpt svindyra digitala kort, så rensas de bort från servern.

Med tanke på vad man betalar för de där få digitala korten man får borde de finnas kvar på servern minst 10år.

10 de diciembre de 2024

Hej och tack för ert omdöme.

Vi kan se att ni tidigare varit i kontakt med vår kundtjänst. Saknar ni fortfanrande era produkter så återkom gärna till så hjälper vi er vidare.

Mvh Collage Foto.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.