Comfortbroeken Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb heerlijke kunnen genieten van jullie mooie broeken maar nu is de bestelling niet kompleet. 3 of 4 keer aan gegeven, maar geen reactie. Ik ben zwaa r terleur gesteld Vriendelijke groeten mev... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nooit, nooit, nooit iets bestellen via deze webshop!! U bent gewaarschuwd. Ik had twee broeken besteld, echter nooit ontvangen. Na heel veel mailen en uiteindelijk contact op moeten nemen met Shopify... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na meerdere bestellingen de afgelopen jaren te hebben gedaan is dit de laatste geweest. De maten klopte niet zoals voorheen dus het pakket retour gestuurd en nu word er beweerd dat deze niet ontvangen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Comfortbroeken in veel soorten en maten . Hoge taille broeken . Broeken die niet afzakken of omslaan. Altijd eigen voorraad dus snelle levering .

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 77% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ik had 2 zwarte broeken besteld

Ik had 2 zwarte broeken besteld, bestelling was er binnen een week. Maar bij verpakking openen zaten er 3 broeken in , in verschillende kleuren maar geen zwart. Zelfde dag weer retour gestuurd en vandaag een appje op hun verzoek gestuurd met bestelnummer en welke broeken het moesten worden. Maar wou geen broeken meer wou mijn geld terug.

Ik kreeg appje retour, dat er een briefje bij moest zitten ( retourbon) maar er zat niks in het pakket ook geen pakbon.

Ik wou hierop nog reageren , maar appje komt niet meer aan mijn telefoonnummer is geblokkeerd. Oh ja mijn geld zou via Molly retour worden gestort.

10 de febrero de 2025

Respuesta de Comfortbroeken

Een foutje is menselijk en lossen wij altijd meteen op en zo snel mogelijk .
U meldt niks bij ons van een retour ook niet via mail ook niet via de app op ons te bellen.
Alleen nadat u het terug gestuurd heeft zonder ons eerst op de hoogte te stellen wat het probleem was en meteen geld terug eisen en kosten wie u heeft gemaakt zonder ons een kans te geven beter jammer.
(Blijkt dat u pakket heeft van een ander met zelfde huisnummer en voor letter kan gebeuren , dus als ik u en de andere klant een verzendlabel had gegeven zo als de andere klant het ook graag wou had het u niks gekost en had u binnen een dag als nog u broeken zo makkelijk en snel kan het .. gr comfortbroeken

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retourneren wordt je erg moeilijk gemaakt

Bestelde broek netjes en op tijd ontvangen, maar helaas de broek was niet wat ik er van verwachtte, dus retour gemeld. Toen begon de ellende, sinds 14 november is het ordernummer 3x gevraagd, hebben ze blijkbaar nodig om re controleren of de broek wel door hen geleverd is, over vertrouwen gesproken. Op dit moment, 26 november, nog steeds geen retourstikker en alleen niets zeggende reacties. Ik denk dat het retour sturen dit bedrijf meer kost dan wat de broek waard is. Geen vertrouwen dat het nog goed komt, ik hoop dat ik er iemand anders blij mee kan maken.

26 de noviembre de 2024

Respuesta de Comfortbroeken

Goeie dag , vreemd om te horen aan gezien wij altijd alles netjes oplossen en ook altijd reageren . Wij zijn ook zo netjes om als u het ergens niet mee ens ben of u iets te lang vind duren ons dat u ons kan bellen telefoonnummer staat netjes op de site .
Wij zijn ook mensen kunnen ook fouten maken .
En dat het u retour kosten moet betalen lijkt me logisch voor een broek van 12,99 .
En ons adres staat ook op de verzendzak.
Jammer van deze reactie wie nergens voor nodig is . ( en dat wij bestelnummer vragen dat komt omdat wij zeker willen weten dat het pakket bij ons vandaan komt ) .
Gr comfortbroeken

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Helaas een veelste korte broek ontvangen

Bestelling geplaatst vervolgens waren de maten niet aanwezig. Uiteindelijk andere maat gekregen in overleg geen probleem.

Netjes ontvangen echter nu een broek erbij zitten die zoveel korter is dan de anderen maar volgens het bedrijf zo hoort want de donker grijze is een oud model.
Na mijn idee is dit juist een nieuw model.

Echter krijg ik alleen als antwoord je kunt het retour sturen het adres staat op de verpakking krijg je je geld van de broek terug. (Hier blijft naar retour kosten niks van over)

Niet echt de oplossing die ik voor ogen zie.
Ik zou graag zien dat er een goeie broek word gestuurd zodat ik het wel kan dragen inplaats van een broek die tot de enkel komt en de andere broeken netjes vallen. Ben zelf al niet groot (1.65) dus zou wel apart zijn dat de broeken zo extreem kort zijn dan zou niemand ze kopen.

4 de octubre de 2024

Respuesta de Comfortbroeken

Erg jammer dat u zo reageert . U krijgt dan natuurlijk ook retour kosten retour ,alleen gaan wij geen nieuwe broek sturen, alleen geld retour . Wij lossen altijd alles op en niet iedereen kan blij wezen met de oplossing zo als in u geval . Mvg

Top service

2 broeken besteld en 1x verkeerde kleur gekregen. Na contact en foto's de goede kleur kosteloos opgestuurd gekregen en mocht de verkeerde houden. Oftewel: top service.

10 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er zat een fout in de bestelprocedure

Er zat een fout in de bestelprocedure. Ik had korting maar kreeg teveel korting. Ik dacht nog apart. Dag later kreeg ik een mail dat de bestelling geannuleerd was,wat logisch is. Toch weer een bestelling gedaan omdat de broeken zo lekker zitten. Pakket netjes aangekomen met zelfs een extraatje voor het ongemak. Bestellen doe ik zeker weer vooral vanwege de fijne broeken die altijd goed zitten

27 de junio de 2024

Top service

Deze week 6 broeken besteld. Gisteren heb ik het pakket ontvangen. Er zat 1 broek te weinig en 1 met een gaatje in. Contact opgenomen via de app. Vandaag 2 nieuwe broeken ontvangen en de broek met het gaatje hoefde niet retour. Super service en super snel. Volgende keer ga ik zeker weer hier bestellen.

20 de julio de 2024

Netjes probleem opgelost

Heb contact gehad met het bedrijf na het niet ontvangen van mijn bestelling.
Gelukkig hebben ze het netjes opgelost en ik ben er super blij mee dus goede service.

30 de mayo de 2024

Perfecte service

Ik had een broek bij deze firma gekocht die ik binnen 2 dagen in huis had 👌🏻broek was perfect alleen de pijpen waren jammergenoeg niet even lang dus contact gezocht en telefonisch gemeld wat er aan de hand was er werd direct een nieuwe broek gestuurd hoefde verder niks te doen geweldige service!

18 de abril de 2024

Update comfortbroeken

Het verweer is goed, en beloven dat er een oplossing komt. En dan hoor je niks meer.

UPDATE.

Het blijkt dat DHL niet erg zorgvuldig met pakketjes omgaat
Ten eerste hadden we geen briefje door de deur waar ze het pakketje hadden neergelegd (normaal bij de buren of in de papiercontainer, zat notabene een briefje op de deur dat ze het daar in konden doen).
Maar lag als grof vuil achter de groene container, gewoon op de grond. Met toeval in de tuin bezig en zo ontdekt

11 de abril de 2024

Respuesta de Comfortbroeken

Onzin .. jammer weer van deze reactie

Super snelle service

Super snelle service. Ik had 4 van die geweldige broeken gekocht maat xxl, maar er was schijnbaar wat fout gegaan dus 1 broek was xs...dat gaat niet passen.... gemaild erover en dezelfde dag al reactie dat ik een nieuwe broek krijg in de juiste maat en de kleine broek mocht houden en aan iemand anders kan geven.
Echt super!!!

22 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke en fijne broeken

Ik bestel al jaren hier mijn broeken, lange en Capri. En nu heb ik net de bestelling voor mijn moeder binnen. Deze broeken zijn zo fijn mooi en zitten perfect, ik wil nooit andere. Nu hebben ze ook weer nieuwe kleurtjes en printen....dus ook voor mezelf pas een nieuw stapeltje gekocht.
Ook hebben ze een snelle bezorging en goede service, en een mooie prijs kwaliteit, perfect,👍🌹

29 de agosto de 2023

Super fijne gemakkelijke broeken

Super fijne gemakkelijke broeken! Op advies van het verplegend personeel voor mijn schoonmoeder gekocht. (Maar heb er zelf ook een paar hihi!)
Levering prima. Foutje werd direct hersteld. Aanrader!

20 de junio de 2023

Top 10 service 😘

Wat een service. De broeken waren snel geleverd. Zat er alleen 1x 1 verkeerde maat bij. Heb ze persoonlijk een bericht gestuurd. Een wel gemeende excuses van hun kant dat ze iets of wat laat reageerde, maar het was ook vakantie tijd. Maar toen ze terug kwamen namen ze gelijk weer contact met me op en hebben zaterdag een nieuwe broek met de juiste maat gestuurd en gewoon vandaag binnen gekregen. Wat een service. Dank je wel voor de goede zorgen.

9 de mayo de 2023

Webshop: Comfortbroeken.nl

Zeer slechte service door dit bedrijf uit Heemskerk. Op 1 maart een broek besteld. Die werd vlot bezorgd. De broek viel echter tegen. Op eigen kosten, volgens de regels, het pakket teruggestuurd naar het adres wat ik van hen kreeg. Pakket is bij een servicepunt afgeleverd. Ze haalden het naar niet af, met allerlei smoezen (waren op de bezorgdag wel thuis, konden het pas maandag afhalen, toen waren ze opeens op vakantie). Pakket werd dus naar mij terugezonden. Uiteindelijk ben ik mijn geld én twee keer verzendkosten kwijt voor een broek die ik niet ga dragen! Zeer slechte service en de fout wordt afgeschoven op bezorgdienst DHL! Advies: Hier niet kopen, tenzij je er zeker van bent dat het produkt naar je zin is! Deze winkel wist wel degelijk dat het pakket bij het servicepunt lag, want ze vertelden me zelf dat het bij een speelgoedwinkel lag! Ik heb hun adres er opgezet. En DHL is bij hen geweest. Zij waren blijkbaar niet, al zeiden ze tegen mij van wel en dan is het de regel dat het bij een servicepunt wordt gebracht. Dat zal vast vaker voorkomen bij hen. Nu ben ík de dupe, terwijl ik niks anders had kunnen doen! Dus hun reactie slaat nergens op! Als zij vinden dat DHL fout was, dan moeten ze daar maar contact mee opnemen! Verder wil ik er niet eens woorden meer aan vuil maken!

20 de marzo de 2023

Respuesta de Comfortbroeken

Beste klant wat u had terug gestuurd was een brievenbus pakket en kon gewoon door de brievenbus .
Helaas heeft dhl dit niet gedaan en ook geen bericht achter gelaten .
Klopt dat wij niet aanwezing waren en dat het pakket terug is gestuurd helaas .
Helaas blijft u ons de schuld hier van geven erg jammer anders hadden we het gewoon netjes opgelost .
Erg jammer

Super

Eens in de zoveel tijd bestel ik een aantal broeken via deze site. Er is altijd een snelle levering en de maten komen goed overeen!

Bedankt, van een tevreden klant :)

14 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kwaliteit broeken voor een hele…

Super kwaliteit broeken voor een hele mooie prijs! Maten komen goed overeen. Elke keer weer een snelle levering en goede service. Laatst per abuis en verkeerde broek ontvangen. Binnen 2 dagen opgelost en een nieuwe juist broek gekregen. Mocht zelfs de andere houden.

Tip, de flared broek is echt heel erg mooi!

Top service!

9 de febrero de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.