Ik heb heerlijke kunnen genieten van jullie mooie broeken maar nu is de bestelling niet kompleet. 3 of 4 keer aan gegeven, maar geen reactie. Ik ben zwaa r terleur gesteld Vriendelijke groeten mev... Ver más
La empresa ha respondido
Nooit, nooit, nooit iets bestellen via deze webshop!! U bent gewaarschuwd. Ik had twee broeken besteld, echter nooit ontvangen. Na heel veel mailen en uiteindelijk contact op moeten nemen met Shopify... Ver más
La empresa ha respondido
Bestelde broek netjes en op tijd ontvangen, maar helaas de broek was niet wat ik er van verwachtte, dus retour gemeld. Toen begon de ellende, sinds 14 november is het ordernummer 3x gevraagd, hebben z... Ver más
La empresa ha respondido
Comfortbroeken in veel soorten en maten . Hoge taille broeken . Broeken die niet afzakken of omslaan. Altijd eigen voorraad dus snelle levering .
Jan van kuikweg , 1965bb, Heemskerk, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 77% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
HAD TOT 2 X TOE VIEZE BROEKEN ONTVANGEN ,ZE BEWEERDE DAT IK DAT GEDAAN ,NA EEN KEER DENK JE DAT KAN ,MAAR 2 KEER IS ONGELOOFLIJK ,WAT EEN VIES SPELLETJE WORDT ER GESPEELD ,ZO VERDIEN JE HET SNEL ,RETOUR GESTUURD ,EN TOEN KREEG IK MAAR DE HELFT VAN MIJN GELD TERUG OMDAT DE BROEKEN VIES WAREN ,ZO GEMEEN IS DIT .NAAR PERSOON !!!
Super bedrijf met super broeken. Jammer genoeg is er nog een bedrijf met bijna dezelfde naam die uitermate slecht is, langzaam en geen goede broeken. 1 x ben ik er ingetrapt , dus let ik goed op. Comfortbroeken geeft snel antwoord en houd je op de hoogte van de verzending. Broeken topkwaliteit .
Zeer slechte Klantenservice en klachtenafhandeling. 3 broeken retour, maar ze geven gewoon aan 2 retour. En ze doen hier niks aan. Pakket niet eens thuis gehad, DHL heeft het retour gedaan.
Na meerdere bestellingen de afgelopen jaren te hebben gedaan is dit de laatste geweest. De maten klopte niet zoals voorheen dus het pakket retour gestuurd en nu word er beweerd dat deze niet ontvangen is. Zelf contact op moeten nemen met DHL maar die zeggen dat ze het hebben afgeleverd. Het voelt nu als oplichting als ik lees dat meerdere personen er last van hebben gehad. Helaas nu geen broeken en inmiddels 85 euro kwijt.
Broeken willen bestellen maat geen vervoerder op dit adres????

Respuesta de Comfortbroeken
hele fijne broeken zitten lekker en een hele goede en fijne service had een verkeerde maat besteld en door goede service van de verkoper van comformebroeken werd het goed geregeld.
Top de volgende broeken ga ik weer hier bestellen.
Geweldige broeken, die goed blijven zitten en niet afzakken. Ook goede en vriendelijke services en snelle verzending!
2 broeken besteld, bij de 1 was de zak gelijk stuk, bij de andere hingen de draden er bij.
Gemaild, maar ze hadden nog nooit klachten gehad, dus wilde ze dit wel even zien.
Kon ze terug sturen en geld terug maar mochten niet gedragen zijn... ook al zijn ze na 2 weken stuk dan is het niet meer dan normaal dat ze vergoedt of gemaakt worden...maar heel onbeschoft gereageerd.
Ga naar comfortbroekbestel.nl daar is de service helemaal top en vriendelijke medewerkers
Als antwoord op uw reactie.
Ik weet niet waar u de onzin vandaan haalt dat het maar 1 broek is het zijn er wel zeker 2.
Misschien even beter uw boekhouding bekijken.
En ongedrag3n terug sturen om geld retour te ontvangen?? In de kast komen mankementen niet naar voren, en terug sturen op eigen kosten en weer verzendkosten betalen... kom op
Ja.... t is goed.. haha

Respuesta de Comfortbroeken
Er zat een gaatje in de broek door het labeltje en ik kreeg met een paar dagen een nieuwe. Het werd dus prima opgelost.
De maten zijn altijd goed, heerlijke stof. De levering is altijd optijd, nooit problemen mee gehad!
Meerdere broeken hier gekocht, top kwaliteit, een aanrader!
Ze zitten heerlijk. Top kwaliteit, heerlijke stof. Erg tevreden
Super goeie broeken, ik haal al jaren bij dit bedrijf en nooit problemen mee gehad. De broeken zitten heerlijk passen precies rekken goed mee en zitten perfect hoog op de buik, ze sluiten mooi aan op de benen en rondom de billen. Altijd snelle goeie levering
Even contact op genomen omdat ik met de maat stond te twijfelen. Voor het vrouwtje besteld voor verjaardags kado. Prima geholpen en de aanbevollen maat was perfect . Was netjes optijd en prima verpakt.
Super gooien broeken draag bijna niet anders! Lekker hoog en slanken ook nog is af!
Dit zijn echt super fijne broeken om iedere dag te dragen.. hoog draag comfort voor een super prijs!!! Zo blij mee.. net nog nieuwe kleur besteld. Super fijn zo’n hoge band om je” love handels “ glad te maken… ik zeg aanrader deze fijne broeken.. en ook fijn meegedacht als je wat vraagt over de maat
Zitten heerlijk,maar helaas zie je wel oneffenheden.
Had drie broeken besteld heb er helaas maar twee ontvangen deze twee zaten niet goed, ook netjes terug gestuurd maar ze willen niet toegeven dat ze maar twee broeken hebben verstuurd heb er wel 3 betaald en ook niets weer van gehoord. Mail contact is zeer slecht je kan nergens naar toe bellen. En geven hun fouten niet toe. Ik bestel hier nooit weer.
Bestelling geplaatst voor 3 broeken. Nadat ik het ontvangen had, was er 1 broek niet de juiste. Mailtje gestuurd daarover. Paar dagen erna, reactie terug dat hij alsnog was verzonden. Tweede pakketje binnen gehad, met als conclusie weer niet de juiste broek. Heb ze nog gemaild maar helemaal geen reactie. Zo ga je niet met klanten om. Fouten maken kan gebeuren maar niet een tweede keer. Als ze maar een excuus hadden gestuurd.. ik ga in ieder geval niet meer hier bestellen.
Prima broeken! Maar die kan ik beter ergens anders bestellen.
Al 2 keer mis gegaan met besteltijd. Reacties van de klantenservice zijn zeer wisselend en niet altijd even netjes. Schuld ligt volgens hun steeds bij dhl.