Compara Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft fornøjelsen af at have Compara, ved Thomas Vester, til at rådgive og inhente priser i forbindelse med renovering af vores 1. sal inkl. nyt tag. Det har været en stor succes. Både at få beskr... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Compara var en stor hjælp da vi i efteråret skulle have skiftet vores asbesttag. De var hurtige i deres behandling. De formidlede kontakt til et super dygtigt tømrerfirma. Vi var trygge i hele process... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været meget tilfredse med rådgivningsfirmaet Compara, Mads Vibe, med hans hjælp til at udarbejde udbud nyt tag, og opstartsfase og afslutningsforretning. Det er en stor hjælp med en kom... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft fornøjelsen af at have…

Vi har haft fornøjelsen af at have Thomas Vester som byggerådgiver på vores tagprojekt. Det har været en stor hjælp at kunne sparre og få rådgivning af Thomas. Han har også været god til at svare på andre spørgsmål angående eksempelvis facade etc, som egentlig ikke var en del af projektet. Alt i alt vil jeg anbefale alle at bruge Compara i forbindelse med deres tagprojekt. Det har givet os stor tryghed og en oplevelse af at blive hørt i processen, som ellers godt kan være uoverskuelig når man ikke er byggefagligt uddannet.

25 de febrero de 2022

Flot arbejde.

Jeg fik et nyt tag sidste år, og jeg kan kun sige, at det var heldigt, at jeg har kontaktet Compara. Thomas Vester er rigtig specialist i sin fag, og meget ansvarligt og omhyggeligt menneske.
Så siger jeg mange tak.

6 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Compara blev involveret da vi skulle have nyt tag og renovere vores gamle hus fra 1928

Compara blev involveret da vi skulle have lagt nyt tag. I forbindelse med udskiftning af taget bad vi Compara komme med ideer til udnyttelse af vores tørloft, hvor der var adgang via en trappestige der kunne nedsænkes fra loftet. Compara kom med fantatiske ideer og det endte med en taskekvist så vi kunne bygge en ny trappe fra 1. sal til den nye 2. sal. Samtidig bad vi Compara om at få plads til et toilet i stueetagen. Det blev løst ved at bygge 80 cm til under taskekvisten i forbindelse med eksisterende vindfang. Vi synes Compara kom med rigtig mange gode ideer og vi kunne så selv vælge efter det vi havde behov for. Compara har også løst opgaven med hensynet til vores gamle hus fra 1928 - så i dag står huset som det kunne være bygget i 1928. Vores venner og familier har rost indretningen. Vi har nu fået et super dejlig hus. Vi var heldige vi havde Compara i ryggen under hele projektet med ansøgning til kommunen, nabohøring og selve ombygningsprojektet. Under ombygningen førte Compara tilsyn med arbejdet og kunne vejlede os i alle beslutninger. Og dem er der mange af, når et gammelt hus renoveres. Vi kan anbefale Compara.

19 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor hjælp på tag- og facadeprojekt

Vi har været meget tilfredse med Compara på vores tag- og facadeprojekt. Det var et indviklet projekt da huset er fra 1905 og bevaringsværdig. Compara var en hjælp hele processen igennem: udbud, kontrakt, dialog med kommune, de uforudsete problemer der opstod pga husets stand, og så ikke mindst for at sikre at vi står tilbage med et stort løft af huset. Stor tak til Thomas og Carl for deres indsats.

19 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik tegnet vores nye tag inkl

Vi fik tegnet vores nye tag inkl. ny og større kvist. Vi valgte at gå med bedste materialer som kobber m.m., og ikke nødvendigvis valgte vi billigste entreprenør på opgaven.
Compara ændrede lb. vores ønsker, samt rettede tegninger, de tog sig af byggetilladelse m.m. bl.a. til kommunen (som alle ved kan være "langhåret").
Det hele er afsluttet, og vi mega glade - og hvis man kunne, havde jeg vedhæftet et billede.

17 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

"Det ser vi på senere i processen"

Vi har anvendt Compara, som vores rådgivere og bygningsanvarlige for bygningen af en ny 1 sal, samt renovering af en stor del af stueetagen.

Vi kan overordnet ikke anbefale Compara.

Der var for meget sjusk og for lidt interesse fra deres side i at sikre et ordenligt projekt. Af de mere alvorlige hovsa'er fra deres side kan nævnes at de startede med at sætte huset helt forkert på grunden, så det hele skulle tegnes om. Desuden havde de ikke sat sig ind i Genvex løsningen, så hele rørføringen i huset skulle laves om. Endeligt udsatte og sjuskede de udarbejdelse af inventarlisten, hvilket afstedkom mange unødige diskussioner med entreprenør, og en del panik beslutninger for at undgå yderligere forsinkelser. Vi havde fra begyndelsen påpeget flere problematikker, som oftest blev mødt af "det ser vi på senere", da "senere så kom", fralagde Compara sig ethvert ansvar.

Endeligt, da det hele brændte på pga. rørføringen, så stoppede de samarbejdet med os. Hvis vi ikke selv havde været forudseende og havde kontakt med en anden rådgiver havde vi været i seriøse problemer.

Samlet har den dårlige kvalitet vi har oplevet fra Compara's side medført enormt meget stress for os, projekt forlængelse, samt ekstra omkostninger, der kunne have været undgået, hvis Compara havde udført deres arbejde ordenligt.

Derfor vil vi klart anbefale at man vælger en anden samarbejdspartner.

16 de agosto de 2021

Hej Jesper.

Jeg kan se ud fra dine andre anmeldelser på Trustpilot, at du tilsyneladende generelt oplever problemer med dine leverandører. Vi er involveret i ca. 150 byggeprojekter om året. Langt hovedparten forløber positivt og smertefrit og med tilfredse kunder som følge af disse. Når det så er sagt, så er der enkeltsager, hvor kunden ikke mener, at vi gør det godt nok. Det er nok tilfældet her.

Jeg vil gerne understrege, at vi altid forsøger at løse den enkeltes udfordringer, og vi strækker os ofte rigtig langt - men nogle gange er det bare ikke nok. Tro mig derfor, når jeg siger, at vi er mindst lige så irriterede og frustrerede over forløbet, som du giver udtryk for at være. Kunne vi gøre det om i dag, så havde vi takket pænt nej tak til din opgave.

Casper Schneidereit
Compara A/S

Den dårligste service ever

Den dårligste service ever. Vi havde en ude for at komme med tilbud, han kigge på arbejder og sagde at han ville vende tilbage og mere hørte vi ikke fra ham.... nu er det flere måneder efter og vi har stadig ikke fået noget tilbud. Det var en mega skuffelse når man som almindelig dansker uden erfaring bare havde brug for hjælp. Og synes egentlig ikke det er mig der skal kontakte og rykke dem for tilbud. Mega øv firma...

8 de mayo de 2021

Hej Karina

Jeg er rigtig ked af jeres anmeldelse, da jeg umiddelbart ikke kan genkende det hændelsesforløb, som I beskriver. Vi er enige om, at Michael kommer ud til et gratis rådgivningsmøde på jeres adresse med henblik på at inspicere jeres tag og indhente tilbud på udskiftning. Efterfølgende er der sendt en mail til jer d. 23. marts 2021 kl. 15:06, som I ikke har reageret på, hvorfor der ikke er sket mere.

Det er muligt, at den mail eventuelt er landet i spam-folderen eller ikke er kommet frem. Her ville I nok kunne have sparet en del frustrationer, skuffelse og tid, hvis I blot havde brugt 30 sekunder på en mail eller SMS til rådgiveren i stedet for f.eks. en dårlig anmeldelse på Trustpilot.

Vi afholder over 750 gratis rådgivningsmøder om året. Vi har som virksomhed en meget stor interesse i at følge op på disse møder, da vi trods alt kun modtager betaling for de sager, vi vinder.

Såfremt I ønsker at vi skal gå videre med jeres sag, vil vi stadigvæk meget gerne hjælpe jer.

Casper Schneideriet
Kundeansvarlig

Ottima assistenza dal operatore SI 1965 LUCIA

Per cercare un operatore più adatto alle mie esigenze questo sito è formidabile! L'operatrice SI 1965 LUCIA è stata cordiale e molto professionale e dopo avermi illustrato varie soluzioni mi ha fatto trovare quella giusta. Gentile e molto competente. Lo consiglio sicuramente

21 de abril de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Per cercare un operatore più adatto…

Per cercare un operatore più adatto alle mie esigenze questo sito è formidabile! L'operatrice ST3309 Loriana è stata cordiale e molto professionale e dopo avermi illustrato varie soluzioni mi ha fatto trovare quella giusta. Gentile e molto competente. Lo consiglio sicuramente!

19 de febrero de 2021

Nemt og overskueligt

Nemt, overskueligt og til en fornuftig pris.

Jeg skulle have nyt tag på mit sommerhus, det har aldrig været nemmere.

Efter kontakt med Compara.dk fandt jeg den helt rigtige løsning uden dikkedar.

Time is Money som man siger, og her spilder de ikke tiden.

kan klart anbefales

9 de febrero de 2021

Helt fremragende.

Jeg troede på et tidspunkt, at mit tag skulle udskiftes og henvendte mig derfor til Compara. Thomas Vester kiggede på taget, konstaterede at udskiftning ikke var nødvendig, men at det trængte til reparation. Han lavede et overslag over udgifterne, satte os i forbindelse med fremragende håndværkere og kontrollerede arbejdet, da det var færdiggjort. Alt fungerede perfekt. Taget er nu helt i orden og meget pænt. Prisen passede på ører, og der er ingen tvivl om, at samarbejdet med Compara sparede mig for rigtig mange penge. Jeg kan kun give firmaet min allerbedste anbefaling.
Palle Jespersen

12 de diciembre de 2019

Tagrenovering…

I forbindelse en større tagrenovering, valgte vi at indgå et samarbejde med Compara, for at undgå uforudsete udgifter, samt at minimere fejl og mangler i projektet, det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er meget tilfredse med det resultat der er blevet enden på det. Vi er ikke i tvivl om at vi aldrig ville have fået det samme resultat, inklusive tryghed, for de penge vi har betalt, uden dette samarbejde og rådgivningen fra Thomas Vester. At Entreprenøren som Compara havde sat os i forbindelse med, var meget kompatent både løsningsmæssigt og vejledningsmæssigt, gjorde bestemet ikke processen ringere. Vi vil derfor anbefale alle der ikke er 100% inde i alle detaljer, SBI- anbefalinger, byggereglementer, kontrakter m.m. omkring tagprojekter at benytte Compara.

Catja og Dennis

5 de mayo de 2019

Svindel og spild af tid

Svindel og spild af tid

Jeg har anvendt Comparas pris beregner til at få et overslag på et nyt tag. Kort efter min indtastning af divers oplysninger vedrørende taget modtog jeg et attraktivt prisoverslag fra Compara samt et tilbud og et rådgivningsmøde med bygningskonstruktøren Daniel.

Efterfølgende har jeg fem gange ringet til Compara for at få kontakt til Daniel, så jeg kan få det omtalte rådgivningsmøde, men har er ikke tilgængelig. Når man lægger besked om, at han gerne må ringe, sker der intet. Der er nu gået flere uger og mange opkald på at få en opfølgning, men Compara gør intet.

Jeg har den opfattelse, at virksomheden er et falsk setup, og at det hele er svindel.

18 de diciembre de 2018

Hej Lars

Vi har 2 rådgivere ansat som dagligt møder ind fra 16:00 – 20:30. Deres opgave er at håndtere og behandle de henvendelser, der er kommet ind i løbet af dagen. Det er vores erfaring, at det er et godt tidspunkt, da det ligger uden for normal arbejdstid.

Jeg kan se, at de har prøvet at kontakte dig:
d. 10. december 2018 ca. kl. 18:00
d. 12. december 2018 ca. kl. 17:00
d. 12. december 2018 ca. kl. 15:00
d. 17. december 2018 ca. kl. 17:00
d. 20. december 2018 ca. kl. 16:30
d. 2. januar 2018 ca. kl. 18:00
d. 3. januar 2019 ca. kl. 16:45

- Uden held desværre.

Hvis rådgiverne, efter gentagende forsøg ikke kan få kontakt, bliver henvendelsen fjernet fra deres system. Det er også sket i dette tilfælde. Jeg kan dog forstå, at du efterfølgende har været i kontakt med Daniel herfra.

Jeg håber, det gav lidt klarhed :-)

Det er vigtigt for os, at de rådgivere som er ude på byggeopgaver kan fokusere 100% på disse og ikke blive forstyrret af telefonopkald. Det er derfor, vi har valgt at lave ovenstående setup.

Casper Schneidereit

Rent fup

Et tilsyneladende seriøst TELEFONISK rådgivermøde med en person, der anfører sig som bygningskonstruktør (Thomas Vester), ender efter ca, 45 min´s snak, snak, snak med løfter om umiddelbar fremsendelse af et eksempel på en arbejdsbeskrivelse, der nogenlunde vil svare til mit ønske om udskiftning af ældre eternittag. Da jeg imidlertid afslår at betale et beløb på kr 5.800 forud for at få en konkret arbejdsbeskrivelse af en sagkyndig PÅ MIN ADRESSE, hører jeg intet fra firmaet. (Fremgangsmåden i følge deres egen broschure overholdes overhovedet ikke.)
Således intet rent mel i posen ! Rent fup ! Vil blive anmeldt til forbrugerklagenævnet.

28 de junio de 2017

Kære Anne Marie Frørup

Tak fordi du erinder mig om, at du ikke har fået tilsendt den arbejdsbeskrivelse, som jeg har lovet dig efter vores telefonmøde i onsdags. Det skal jeg naturligvis beklage, det kunne godt have været sket lidt hurtigere, og jeg har i dag sendt dig en beskrivelse som aftalt.

Jeg er ked af, at du på den baggrund oplever os som et fupfirma, især fordi jeg gjorde mig meget umage med at fortælle, hvordan Compara kunne hjælpe dig videre i dine overvejelser hurtigst mulig, da du gav udtryk for at være bekymret over tidsprocessen.

Med over 1200 tilsyn på tage og mere end 5.000 indhentede priser, kan jeg med de fleste enkelt konstrueret tage, via de digitale oplysninger og et telefoninterview udregne et overslag på et nyt tag ret præcist. Præcis på samme måde, som hvis jeg havde tilbudt dig et gratis rådgivningsmøde efter min sommerferie.

Andre kunder har været begejstret for at de på så kort tid, har fået så meget information, frem for at skulle igennem 2 møder der i denne periode kan strække sig over 4-5 uger eller mere på grund af ferie.

Det ER en stor beslutning at udskifte et tag. Vi hjælper hvert år mere end 100 familier igennem den proces, som mange familier samtidig finder uoverskuelig, fra valg af den rigtige løsning, sammenligning af priserne samt en korrekt udførsel. Jeg vil som lovet, rigtig gerne mødes med dig, når du har set vores arbejdsbeskrivelse igennem og vurderet, om det er sådan du ønsker at din tagudskiftning skal begynde. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig enten på mail eller telefon som oplyst nedenfor.

Rigtig god sommer. ☀️

Thomas Vester

Compara A/S

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.