Har haft fornøjelsen af at have Compara, ved Thomas Vester, til at rådgive og inhente priser i forbindelse med renovering af vores 1. sal inkl. nyt tag. Det har været en stor succes. Både at få beskr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Compara var en stor hjælp da vi i efteråret skulle have skiftet vores asbesttag. De var hurtige i deres behandling. De formidlede kontakt til et super dygtigt tømrerfirma. Vi var trygge i hele process... Ver más
Vi har været meget tilfredse med rådgivningsfirmaet Compara, Mads Vibe, med hans hjælp til at udarbejde udbud nyt tag, og opstartsfase og afslutningsforretning. Det er en stor hjælp med en kom... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi har haft fornøjelsen af at have…
Vi har haft fornøjelsen af at have Thomas Vester som byggerådgiver på vores tagprojekt. Det har været en stor hjælp at kunne sparre og få rådgivning af Thomas. Han har også været god til at svare på andre spørgsmål angående eksempelvis facade etc, som egentlig ikke var en del af projektet. Alt i alt vil jeg anbefale alle at bruge Compara i forbindelse med deres tagprojekt. Det har givet os stor tryghed og en oplevelse af at blive hørt i processen, som ellers godt kan være uoverskuelig når man ikke er byggefagligt uddannet.
Flot arbejde.
Jeg fik et nyt tag sidste år, og jeg kan kun sige, at det var heldigt, at jeg har kontaktet Compara. Thomas Vester er rigtig specialist i sin fag, og meget ansvarligt og omhyggeligt menneske.
Så siger jeg mange tak.
Compara blev involveret da vi skulle have nyt tag og renovere vores gamle hus fra 1928
Compara blev involveret da vi skulle have lagt nyt tag. I forbindelse med udskiftning af taget bad vi Compara komme med ideer til udnyttelse af vores tørloft, hvor der var adgang via en trappestige der kunne nedsænkes fra loftet. Compara kom med fantatiske ideer og det endte med en taskekvist så vi kunne bygge en ny trappe fra 1. sal til den nye 2. sal. Samtidig bad vi Compara om at få plads til et toilet i stueetagen. Det blev løst ved at bygge 80 cm til under taskekvisten i forbindelse med eksisterende vindfang. Vi synes Compara kom med rigtig mange gode ideer og vi kunne så selv vælge efter det vi havde behov for. Compara har også løst opgaven med hensynet til vores gamle hus fra 1928 - så i dag står huset som det kunne være bygget i 1928. Vores venner og familier har rost indretningen. Vi har nu fået et super dejlig hus. Vi var heldige vi havde Compara i ryggen under hele projektet med ansøgning til kommunen, nabohøring og selve ombygningsprojektet. Under ombygningen førte Compara tilsyn med arbejdet og kunne vejlede os i alle beslutninger. Og dem er der mange af, når et gammelt hus renoveres. Vi kan anbefale Compara.
Stor hjælp på tag- og facadeprojekt
Vi har været meget tilfredse med Compara på vores tag- og facadeprojekt. Det var et indviklet projekt da huset er fra 1905 og bevaringsværdig. Compara var en hjælp hele processen igennem: udbud, kontrakt, dialog med kommune, de uforudsete problemer der opstod pga husets stand, og så ikke mindst for at sikre at vi står tilbage med et stort løft af huset. Stor tak til Thomas og Carl for deres indsats.
Vi fik tegnet vores nye tag inkl
Vi fik tegnet vores nye tag inkl. ny og større kvist. Vi valgte at gå med bedste materialer som kobber m.m., og ikke nødvendigvis valgte vi billigste entreprenør på opgaven.
Compara ændrede lb. vores ønsker, samt rettede tegninger, de tog sig af byggetilladelse m.m. bl.a. til kommunen (som alle ved kan være "langhåret").
Det hele er afsluttet, og vi mega glade - og hvis man kunne, havde jeg vedhæftet et billede.
"Det ser vi på senere i processen"
Vi har anvendt Compara, som vores rådgivere og bygningsanvarlige for bygningen af en ny 1 sal, samt renovering af en stor del af stueetagen.
Vi kan overordnet ikke anbefale Compara.
Der var for meget sjusk og for lidt interesse fra deres side i at sikre et ordenligt projekt. Af de mere alvorlige hovsa'er fra deres side kan nævnes at de startede med at sætte huset helt forkert på grunden, så det hele skulle tegnes om. Desuden havde de ikke sat sig ind i Genvex løsningen, så hele rørføringen i huset skulle laves om. Endeligt udsatte og sjuskede de udarbejdelse af inventarlisten, hvilket afstedkom mange unødige diskussioner med entreprenør, og en del panik beslutninger for at undgå yderligere forsinkelser. Vi havde fra begyndelsen påpeget flere problematikker, som oftest blev mødt af "det ser vi på senere", da "senere så kom", fralagde Compara sig ethvert ansvar.
Endeligt, da det hele brændte på pga. rørføringen, så stoppede de samarbejdet med os. Hvis vi ikke selv havde været forudseende og havde kontakt med en anden rådgiver havde vi været i seriøse problemer.
Samlet har den dårlige kvalitet vi har oplevet fra Compara's side medført enormt meget stress for os, projekt forlængelse, samt ekstra omkostninger, der kunne have været undgået, hvis Compara havde udført deres arbejde ordenligt.
Derfor vil vi klart anbefale at man vælger en anden samarbejdspartner.

Den dårligste service ever
Den dårligste service ever. Vi havde en ude for at komme med tilbud, han kigge på arbejder og sagde at han ville vende tilbage og mere hørte vi ikke fra ham.... nu er det flere måneder efter og vi har stadig ikke fået noget tilbud. Det var en mega skuffelse når man som almindelig dansker uden erfaring bare havde brug for hjælp. Og synes egentlig ikke det er mig der skal kontakte og rykke dem for tilbud. Mega øv firma...

Ottima assistenza dal operatore SI 1965 LUCIA
Per cercare un operatore più adatto alle mie esigenze questo sito è formidabile! L'operatrice SI 1965 LUCIA è stata cordiale e molto professionale e dopo avermi illustrato varie soluzioni mi ha fatto trovare quella giusta. Gentile e molto competente. Lo consiglio sicuramente
professionalisme der er alle pengene værd
Uvurderlig rådgivning og styring af et større tagrenoverings arbejde, gjort på en meget professionel måde, gjorde samarbejdet med Compara alle pengene værd.
Per cercare un operatore più adatto…
Per cercare un operatore più adatto alle mie esigenze questo sito è formidabile! L'operatrice ST3309 Loriana è stata cordiale e molto professionale e dopo avermi illustrato varie soluzioni mi ha fatto trovare quella giusta. Gentile e molto competente. Lo consiglio sicuramente!
Nemt og overskueligt at få nyt tag
Nemt og overskueligt at få nyt tag.
Meget professionel rådgivning.
Fra start til slut var vi i trygge hænder.
Nemt og overskueligt
Nemt, overskueligt og til en fornuftig pris.
Jeg skulle have nyt tag på mit sommerhus, det har aldrig været nemmere.
Efter kontakt med Compara.dk fandt jeg den helt rigtige løsning uden dikkedar.
Time is Money som man siger, og her spilder de ikke tiden.
kan klart anbefales
Helt fremragende.
Jeg troede på et tidspunkt, at mit tag skulle udskiftes og henvendte mig derfor til Compara. Thomas Vester kiggede på taget, konstaterede at udskiftning ikke var nødvendig, men at det trængte til reparation. Han lavede et overslag over udgifterne, satte os i forbindelse med fremragende håndværkere og kontrollerede arbejdet, da det var færdiggjort. Alt fungerede perfekt. Taget er nu helt i orden og meget pænt. Prisen passede på ører, og der er ingen tvivl om, at samarbejdet med Compara sparede mig for rigtig mange penge. Jeg kan kun give firmaet min allerbedste anbefaling.
Palle Jespersen
Tagrenovering…
I forbindelse en større tagrenovering, valgte vi at indgå et samarbejde med Compara, for at undgå uforudsete udgifter, samt at minimere fejl og mangler i projektet, det har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er meget tilfredse med det resultat der er blevet enden på det. Vi er ikke i tvivl om at vi aldrig ville have fået det samme resultat, inklusive tryghed, for de penge vi har betalt, uden dette samarbejde og rådgivningen fra Thomas Vester. At Entreprenøren som Compara havde sat os i forbindelse med, var meget kompatent både løsningsmæssigt og vejledningsmæssigt, gjorde bestemet ikke processen ringere. Vi vil derfor anbefale alle der ikke er 100% inde i alle detaljer, SBI- anbefalinger, byggereglementer, kontrakter m.m. omkring tagprojekter at benytte Compara.
Catja og Dennis
utrolig positiv oplevelse og rådgivning…
utrolig positiv oplevelse og rådgivning meget professionelt
Svindel og spild af tid
Svindel og spild af tid
Jeg har anvendt Comparas pris beregner til at få et overslag på et nyt tag. Kort efter min indtastning af divers oplysninger vedrørende taget modtog jeg et attraktivt prisoverslag fra Compara samt et tilbud og et rådgivningsmøde med bygningskonstruktøren Daniel.
Efterfølgende har jeg fem gange ringet til Compara for at få kontakt til Daniel, så jeg kan få det omtalte rådgivningsmøde, men har er ikke tilgængelig. Når man lægger besked om, at han gerne må ringe, sker der intet. Der er nu gået flere uger og mange opkald på at få en opfølgning, men Compara gør intet.
Jeg har den opfattelse, at virksomheden er et falsk setup, og at det hele er svindel.

Respuesta de Compara
Står overfor en større udskiftning af…
Står overfor en større udskiftning af tag på et ældre parcelhus og har i den forbindelse fået fantastisk venlig og professionel vejledning af Compara.
Fik en fin rådgivning af Daniel i…
Fik en fin rådgivning af Daniel i forbindelse med etablering af nyt tag. Fungerede helt perfekt.
Modtog super god rådgivning af meget …
Modtog super god rådgivning af meget kompetent rådgiver. Aftaler m.v. er blevet overholdt til punkt og prikke
Rent fup
Et tilsyneladende seriøst TELEFONISK rådgivermøde med en person, der anfører sig som bygningskonstruktør (Thomas Vester), ender efter ca, 45 min´s snak, snak, snak med løfter om umiddelbar fremsendelse af et eksempel på en arbejdsbeskrivelse, der nogenlunde vil svare til mit ønske om udskiftning af ældre eternittag. Da jeg imidlertid afslår at betale et beløb på kr 5.800 forud for at få en konkret arbejdsbeskrivelse af en sagkyndig PÅ MIN ADRESSE, hører jeg intet fra firmaet. (Fremgangsmåden i følge deres egen broschure overholdes overhovedet ikke.)
Således intet rent mel i posen ! Rent fup ! Vil blive anmeldt til forbrugerklagenævnet.

La experiencia Trustpilot