Jag är otroligt nöjd med produkten och har tre stycken olika möss av RollerMouse samt ett tangentbord. Jag behövde dock hjälp med att installera en ny drivrutin till en av de äldre mössen och på hemsi... Ver más
La empresa ha respondido
Att jag fick svar på min fundering, även om jag först fick informera er representant om vad det stod på hemsida, vilket var anledningen till att jag kontaktade er. Hon kollade upp det hela och hörde a... Ver más
La empresa ha respondido
Snabb leverans. Hade önskat en länk till hur synkat dongle med tangentbord men det hittade jag på youtube. Svårt ändå där jag fick ta hjälp av maken som lyckades när dongeln placerades under tangentbo... Ver más
Hade problem med en ny vara som inte fungerade efter bara ett par dagar. Fick snabbt kontakt och hjälp att prova olika lösningar för att ta reda på om det handlade om ett fel på varan eller ett handha... Ver más
Contour Design utvecklar ergonomiska möss som gör det möjligt för användare att arbeta säkert vid sin dator utan risk för smärta eller överbelastning. Våra produkter erbjuder högsta grad av ergonomi och inspirerar till variation och goda vanor.
Nyropsgade 39-43, 1., 1602, Copenhagen, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Mycket nöjd med service och bemötande!

Respuesta de Contour Design
Hon Karlsson jag pratade med lät så rysligt trevlig och gullig att jag vill bjuda in henne till vår församling.
Fantastisk!!! <3

Respuesta de Contour Design
Snabb respons på intresseanmälan. Bra input angående vilken produkt som passade bäst. Snabb leverans av produkten för test. Lätt att börja använda.

Respuesta de Contour Design
Jag har fått ett vänligt bemötande men har inte fått mitt problem avhjälpt.

Respuesta de Contour Design
Servicen har varit helt fantastisk.
Jag vet ej vad jag tycker om produkten ännu då det tar tid att komma in i det.

Respuesta de Contour Design
Very quick response, positive attitude in response and suggested troubleshooting in aim to find a solution to my problem.

Respuesta de Contour Design
Bra support, även om det tog tid innan de svarade. Bra produkter som slutanvändare är nöjda med rent ergonomiskt.
Kvalitén kunde vara något bättre dock, en hel del som klagar på att produkterna går sönder eller ofta kräver firmwareuppdateringar (vilket är ovanligt för tangentbord/pekdon).
Av alla märken är Contour det som haft störst felfrekvens. Arbetar med support åt många tusentals användare och när det är något tangentbord/pekdon som inte fungerat är det i princip alltid just Contour av någon orsak. Nästan aldrig varit problem med Logitech el Lenovo.
Kan dock fortfarande rekommendera Contour då produkterna i sig annars är rätt bra.

Respuesta de Contour Design
Bra service vid reklamation. Hade problem med min Contour Roller mouse och en ersättningsprodukt ordnades snabbt. Jag tycker att rollermusen fungerar mot mina axelsmärtor, så jag vill helst inte vara utan.

Respuesta de Contour Design
Jag har inte fått något svar (ännu) men jag fick frågan om hur servicen var …
(Har kollat skräpposten)

Respuesta de Contour Design
Jag har inte fått något svar ännu, bara er "Nöjd kund"-undersökning.
De har fortfarnde inte svarat på min fråga.
Har inte fått något svar. Bara er "Nöjd service"-undersökning.
Edit: Tack för ursäkten och har nu fått svar via mail. Ändrar omdömet.

Respuesta de Contour Design
Más información sobre otros tipos de reseñas.