Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag är otroligt nöjd med produkten och har tre stycken olika möss av RollerMouse samt ett tangentbord. Jag behövde dock hjälp med att installera en ny drivrutin till en av de äldre mössen och på hemsi... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Att jag fick svar på min fundering, även om jag först fick informera er representant om vad det stod på hemsida, vilket var anledningen till att jag kontaktade er. Hon kollade upp det hela och hörde a... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Hade önskat en länk till hur synkat dongle med tangentbord men det hittade jag på youtube. Svårt ändå där jag fick ta hjälp av maken som lyckades när dongeln placerades under tangentbo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hade problem med en ny vara som inte fungerade efter bara ett par dagar. Fick snabbt kontakt och hjälp att prova olika lösningar för att ta reda på om det handlade om ett fel på varan eller ett handha... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de hardware para ordenadores

Escrito por la empresa

Contour Design utvecklar ergonomiska möss som gör det möjligt för användare att arbeta säkert vid sin dator utan risk för smärta eller överbelastning. Våra produkter erbjuder högsta grad av ergonomi och inspirerar till variation och goda vanor.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har inte fått svar på min fråga

18 de noviembre de 2021

Hej Helle,

Mange tak for din henvendelse. Jeg kan se i vores system, at min kollega har skrevet til dig den 14. november. Har du tjekket om den måske er endt i din spam-mail? Hvis du ikke kan finde den, så skriv endelig til os på info@contour-design.com.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt och trevligt bemötande och fick…

Snabbt och trevligt bemötande och fick hjälp med mitt ärende.

11 de noviembre de 2021

Respuesta de Contour Design

Tusind tak for de 5 stjerner og søde ord. Vi er glade for at høre, du havde en god oplevelse med vores support.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Omdöme innan ärendet är avslutat? :(

Jag har fått återkoppling från er där ni ställde en kompletterande fråga vilket jag svarade på men efter det har jag inte hört något mer från er.

Antar att ni har en automatisk funktion som skickar ut denna begäran om omdöme men jag blir inte direkt imponerad att få en sådan frågan innan ärendet är avklarat - och jag fortfarande inte fått någon hjälp.

Rekommenderar att ni skickar ut dessa förfrågningar efter att ärendet är avslutat i framtiden.

/Stefan

10 de noviembre de 2021

Hej Stefan,
Mange tak for din besked. Vi er rigtig glade for, du gør os opmærksomme på problemet!

Jeg har hørt vores supportteam ad angående din sag, men de kan desværre ikke finde dit svar i vores system. Hvis du skriver til os på info@contour-design.com, får du direkte kontakt til vores kundeservice.

Jeg vil gerne undskylde for besværet. Tak for din tålmodighed.

De bedste hilsner,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

RoullerMousefree3

Hej ! När jag väl fick kontakt fick jag bra hjälp, tog lite lång tid att få svar initialt. Har man problem med tangentbord vill man ha svar snabbt.

//Patrik

8 de noviembre de 2021

Hej Patrik

Tusind tak fordi du gav dig tid til at give os en anmeldelse, det betyder rigtig meget for os!

Jeg beklager rigtig mange gange for det langsomme svar. Vores support team er underbemandet i øjeblikket, hvilket desværre kan forklare det sene svar. Jeg håber, du alligevel fik løst problemet og ellers skal du være velkommen til at skrive til os igen på info@contour-design.com.

De bedste hilsner,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maskinmjukvaruproblem med en snabb och smidig lösning.

Jag hörde av mig om ett maskinvaruproblem (Firmware) i en av deras produkter. De svarade inom ett par dagar med en smidig lösning där jag kunde uppdatera maskinmjukvaran själv. Löste alla problem.

3 de noviembre de 2021

Hej Mika,
Hvor er det skønt, du fik løst problemet! Vi håber, du fortsat er glad for dine Contour produkter.

Genomtänkta produkter

Genomtänkta produkter. Bra miljötänk med plastfri förpackning.

3 de noviembre de 2021

Respuesta de Contour Design

Mange tak for de fine ord!
Vi håber, du fortsat er glade for dine produkter.

Blixtsnabb och utmärkt hjälp

Blixtsnabb och utmärkt hjälp. Precis så kundservice ska fungera.

2 de noviembre de 2021

Respuesta de Contour Design

Vi elsker at høre fra vores kunder - og vi er bare så glade for at høre om din oplevelse med vores kundeserviceteam :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb och resolut hantering av ärendet,

Jag fick bra instruktioner för testning så att felet på min Roller-Mouse snabbt kunde ringas in. Därefter snabbt besked om att en ny mus var skickad.
Toppen !!

16 de octubre de 2021

Respuesta de Contour Design

Hvor er det skønt at høre! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra och snabb hjälp

Mycket bra och snabb hjälp! :-)

15 de octubre de 2021

Respuesta de Contour Design

Mange tak for de fine ord og 5 stjerner!
Vi er bare så glade for at høre, du har haft en god oplevelse med vores service team :-)

Mycket bra service

Mycket bra service! Snabb leverans från Danmark av en ovanlig reservdel. Exemplariskt bemötande! Bra!

13 de octubre de 2021

Hej Conny,
Tusind tak for de fine ord! Vi er super glade for at høre, du modtog reservedelen hurtigt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket snabb och korrekt service

Mycket snabb och korrekt service, gjorde allt för att försöka lösa mina problem.

30 de septiembre de 2021

Respuesta de Contour Design

Tusind tak - det er vi bare så glade for at høre! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb service och fick hjälp med en…

Snabb service och fick hjälp med en utbytesdel som jag ska försöka sätta dit som jag hoppas löser problemet.

28 de septiembre de 2021

Hej Christina
Dejligt at høre, du fik en tjep service. Jeg håber, det løste problemet - og ellers skal du være mere end velkommen til at kontakte os igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb hjälp med min RollerMouse Red…

Snabb hjälp med min RollerMouse Red Plus som inte fungerade. Saklig och bra förklaring om vad jag skulle göra för att få den att funka.

27 de septiembre de 2021

Respuesta de Contour Design

Tusind tak for de fine ord - vi er glade for, du nu igen er oppe og køre med RollerMouse!

Trevligt snabbt och effektivt

Trevligt snabbt och effektivt! Skickade snabbt en reservdel som fixade mina problem.

21 de septiembre de 2021

Respuesta de Contour Design

Tusind tak for de 5 stjerner og meget fine ord!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt att få låna hem produkter

Perfekt att få låna hem produkter innan man bestämmer sig. Mycket nöjd med Roller Mouse Red Plus och bra service och vägledning!

13 de septiembre de 2021

Respuesta de Contour Design

Hvor er det bare skønt at høre!
Vi håber at du fortsat vil være glad for din RollerMouse i fremtiden :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bad att få ett verktyg skickat som brev…

Bad att få ett verktyg skickat som brev direkt till vår kund. Istället skickas detta lilla verktyg som paket till oss vilket fördröjer service till kund och skapar merarbete i alla led är kostsammare både för er och oss samt gör en större miljöpåverkan.

8 de septiembre de 2021

Respuesta de Contour Design

Mange tak for jeres anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at I giver jer tid til at skrive til os.

Som min kollega skrev til jer, så sender vi al vores post med GLS, så vi kan tracke vores pakker. Det er ret vigtigt for os, hvis der nu skulle ske noget med forsendelserne under vejs. Vi spurgte jer ved kontakten, om vi skulle sende pakken direkte til kunden, men det takkede I nej til.

Vi håber alligevel, at kunden fik sit værktøj. I er altid velkome til at skrive eller ringe til vores support, hvis der er noget I bliver i tvivl om i fremtiden.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Good company, the products can be better

The good:
customer oriented company and kind service with advisory and help
quick deliveries of the products
2 weeks trial period for free!
invoicing by the desired reseller
very nice form of the products an the quality

The bad:
the products are not always well thought and fitted as the purpose of the ergonomy - as example the profiled mouse I ordered have the buttons placed in illogical places on the mouse declining the purpose of the use and the high price. The roller mouse fits well solely with the keyboards provided by Contour Design (expensive one).

There are possible improvements of the design of the tools.

23 de agosto de 2021

Hi Jarek,
Thank you so much for taking the time to leave us such a detailed review. We greatly appreaciate it!

Our main goal is providing the right IT solution for the individual user. If the solution from Contour Design isn't working for you, we do hope you'll find another ergonomic setup that fits your wants and needs – we wish all computer users safe and healthy workdays.

Our keyboard does fit well with our RollerMouse as it was designed solely for that purpose, however, we do work close with other keyboard providers that also fit our RollerMouse products.

I will bring your considerations to our R&D team for further evaluation.
Thank you again!

All the best,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.