Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var nem bestilling, hurtig levering, god information. Desværre passede produktet (en cykelhjelm) ikke, så den måtte returneres, men det betyder IKKE, at det var et dårligt produkt, jeg har bare ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Our son received a helmet from Crazy Safety as a Christmas gift. Unfortunately there was a defect with the helmet. The team at Crazy Safety quickly and professionally helped us replace the helmet, wit... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering trods købt på Black Friday. Grunden til, at jeg ikke giver 5 stjerner, er fordi jeg ikke synes, at vejledningen på størrelsen af den hjelm jeg købte, var helt rigtig. Men ser ud til at... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min datter elsker sin crazy safety…

Min datter elsker sin crazy safety hjelm. Hun har den lilla pony og det er en fornøjelse at se hende tage den på hver dag, når hun cykler.

Kan klart anbefales.

6 de diciembre de 2024

Respuesta de Crazy Safety

Hej Christian. Det er så motiverende at høre - tak ❤️ Det er lige præcis det, vi ønsker! At din datter er sikker i trafikken. Mvh Kim fra Crazy Safety

Hurtig levering

Super nem bestillingsproces og hurtigt levering. Jeg er så glad for mit nyt cykelhjelm. Det er smart med den måde man lukker den på.

6 de diciembre de 2024

Respuesta de Crazy Safety

Hej Roxana. Ja, vi tror meget på de magnetlukninger! Vi elsker innovationer, der gør brug af cykelhjelm mere komfortabel! Mvh Kim fra Crazy Safety

Gode produkter

Gode produkter, god og nem bestilling.

2 de diciembre de 2024

Tak for den stak stjerner, Mark! Mvh Kim fra Crazy Safety

God oplevelse!

God service, hurtig levering og fedt produkt, som poden elsker 👍

28 de noviembre de 2024

Godt at høre, Peter! Tak! Dbh Kim fra Crazy Safety

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvaliteten og glæden helt i top.

Kvaliteten og glæden helt i top.
Glæden ved dagligt at tage cykelhjelm på er tilbage - fantastisk at kunne starte dagen med et smil og trygheden ved den flotte hjelm

4 de noviembre de 2024

Tak, Anders! Det er vi så glade for at høre! Dbh Kim fra Crazy Safety

Jeg bestilte 2 stk

Jeg bestilte 2 stk. Vertigo cykelhjelme til hver af ungerne, og hold nu op hvor er de fede - og især til prisen! Kvaliteten, lukkemekanismen og især lygternes kvalitet og lysstyrke mere end lever op til forventningerne, så jeg kan klart anbefale dette produkt.
Leveringen og indpakningen var også helt i top!
Varme anbefalinger herfra!

20 de noviembre de 2024

Respuesta de Crazy Safety

Tak Nikolaj. Det er skønt at høre! Det er nemlig en super fed hjelm, som har så meget beskyttelse i sig! På vegne af teamet, tak! Dbh Kim

Som den skal være

God. Kraftigt godt lys. Let at justere, lukke og åbne

21 de octubre de 2024

Tak for den håndfuld stjerner, Carina! Mange hilsner, Kim fra Crazy Safety

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min datter er vild med sin nye…

Min datter er vild med sin nye tiger-cykelhjelm og får mange misundelige blikke fra de andre børn :-) kæmpe anbefaling herfra 💪🏻

16 de octubre de 2024

Tak, Mette! Skønt at høre! Mange hilsner, Kim fra Crazy Safety

Hurtig ekspedition..

Hurtig ekspedition... og professionel behandling af ordre. Flot cykelhjelm.

23 de septiembre de 2024

Respuesta de Crazy Safety

Hej Lissi! 1000 tak for din anmeldelse! Håber hjelmen bliver flittigt brugt! Dbh Kim fra Crazy Safety

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte nye cykelhjelme og ungerne…

Vi købte nye cykelhjelme og ungerne elskede dem. Vi fik virkelig god rådgivning og er superglade for vores køb hos Crazy Safety.
Med venlig hilsen
Poul & Mette i Hammel😊

19 de septiembre de 2024

Hvor er det skønt at høre! Tak fra hele teamet! Dbh Kim fra Crazy Safety

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vild flot og lækker kvalitets hjelm

Har lige modtaget en hjelm fra crazy safety, og må indrømme at jeg sjældent har set så sej en hjelm! Det er en red dragon hjelm og pasformen er perfekt, har lys i nakken, og er virkelig flot lavet. Min datter er ellevild og det er mor her også! Far ville faktisk også gerne have en, så var mega skuffet over at se de kun lavede hjelmen til børn 😅

12 de noviembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cool, comfortable and safe helmets!

My 2-year old feels like the coolest kid in the nursery with his green chameleon helmet from CrazySafety! His friends compliments it every day :-) Moreover, I (Mom) feel completely safe when he is in the child bike seat wearing this thoroughly tested helmet that fits his little head perfectly. These helmets are great and deserve a true mom-recommendation!

14 de agosto de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.