Det var nem bestilling, hurtig levering, god information. Desværre passede produktet (en cykelhjelm) ikke, så den måtte returneres, men det betyder IKKE, at det var et dårligt produkt, jeg har bare ik... Ver más
La empresa ha respondido
Our son received a helmet from Crazy Safety as a Christmas gift. Unfortunately there was a defect with the helmet. The team at Crazy Safety quickly and professionally helped us replace the helmet, wit... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig levering trods købt på Black Friday. Grunden til, at jeg ikke giver 5 stjerner, er fordi jeg ikke synes, at vejledningen på størrelsen af den hjelm jeg købte, var helt rigtig. Men ser ud til at... Ver más
Skærskovgårdsvej 5, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Min datter elsker sin crazy safety hjelm. Hun har den lilla pony og det er en fornøjelse at se hende tage den på hver dag, når hun cykler.
Kan klart anbefales.

Respuesta de Crazy Safety
Super nem bestillingsproces og hurtigt levering. Jeg er så glad for mit nyt cykelhjelm. Det er smart med den måde man lukker den på.

Respuesta de Crazy Safety
God service, hurtig levering og fedt produkt, som poden elsker 👍

Respuesta de Crazy Safety
Kvaliteten og glæden helt i top.
Glæden ved dagligt at tage cykelhjelm på er tilbage - fantastisk at kunne starte dagen med et smil og trygheden ved den flotte hjelm

Respuesta de Crazy Safety
Jeg bestilte 2 stk. Vertigo cykelhjelme til hver af ungerne, og hold nu op hvor er de fede - og især til prisen! Kvaliteten, lukkemekanismen og især lygternes kvalitet og lysstyrke mere end lever op til forventningerne, så jeg kan klart anbefale dette produkt.
Leveringen og indpakningen var også helt i top!
Varme anbefalinger herfra!

Respuesta de Crazy Safety
Min datter er vild med sin nye tiger-cykelhjelm og får mange misundelige blikke fra de andre børn :-) kæmpe anbefaling herfra 💪🏻

Respuesta de Crazy Safety
Hurtig ekspedition... og professionel behandling af ordre. Flot cykelhjelm.

Respuesta de Crazy Safety
Vi købte nye cykelhjelme og ungerne elskede dem. Vi fik virkelig god rådgivning og er superglade for vores køb hos Crazy Safety.
Med venlig hilsen
Poul & Mette i Hammel😊

Respuesta de Crazy Safety
Fine produkter til en fornuftig pris. Lidt forlænget leveringstid, men blev opdateret undervejs.

Respuesta de Crazy Safety
Hurtig betjening og mega fed hjelm sendt til os!
Og så er der returseddel med. Det er et stort plus for mig!

Respuesta de Crazy Safety
Har lige modtaget en hjelm fra crazy safety, og må indrømme at jeg sjældent har set så sej en hjelm! Det er en red dragon hjelm og pasformen er perfekt, har lys i nakken, og er virkelig flot lavet. Min datter er ellevild og det er mor her også! Far ville faktisk også gerne have en, så var mega skuffet over at se de kun lavede hjelmen til børn 😅
My 2-year old feels like the coolest kid in the nursery with his green chameleon helmet from CrazySafety! His friends compliments it every day :-) Moreover, I (Mom) feel completely safe when he is in the child bike seat wearing this thoroughly tested helmet that fits his little head perfectly. These helmets are great and deserve a true mom-recommendation!