Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kommunikation og beskidte Værelser, ved telefonisk kontakt for bestilling af linned blev oplyst at der var mulighed for check in til kl. 22.00 ved ankomst 21.30 var alt lukket. Og ved kontak... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandrehjemmet i Ribe: Øv. Jeg er simpelthen SÅ skuffet. Sure medarbejdere, klamt mad, flåt i sengene, indtørret l o r t på væggene, skimmelsvamp i hjørnet af værelset, uhygiejniske toiletter, der STI... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har ofte boet på Kalundborg Vandrerhjem og nu har der lige været ejerskifte. Vi fik lov at checke ind på værelset kl.11 , da vi efter rejse fra Jylland tidlig morgen, lige havde brug for at blive fris... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det klammeste og mest ubehagelige ophold – hold jer væk fra Danhostel Hillerød! Jeg har sjældent oplevet noget så ulækkert og dårligt som mit ophold på Danhostel Hillerød. Værelset var iskoldt,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Hotel

Información proporcionada por diversas fuentes externas

På Danhostels 64 hostels i Danmark kan du få billig overnatning i bl.a. København. Vi tilbyder ferie, weekendophold, grupperejser, lejrskoler og kursus.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig følt at jeg skulle klage over et hostel før nu...

Meget dårlig oplevelse at bo på Danshostel Odense City. Her tager man ikke sine gæster seriøst. Der er blevet klaget et utal gange over en gruppe portugisere, som mange gange har larmet midt om natten og haft ekstrem dårlig hygiejne i køkkenet, men svaret er bare "den må I selv tage med dem". Kommer aldrig til at bo på noget Danhostel igen efter denne oplevelse.

10 de marzo de 2020

Alle værelserne er beskidte

Alle værelserne er beskidte, personalet har ingen interesse i service og taler som om de er på en bondegård. Vi lejede 3 værelser som stank men det værste var helt sikkert medarbejderen i receptionen som helt sikkert ikke havde nogen interesse i det job hun laver.

26 de julio de 2019

Respuesta de Danhostel

Igen viser Trustpilot hvor uduelige de er. Denne anmeldelse drejer sig tydeligvis om et bestemt Danhostel og ikke Danhostel.dk som booking portal, men fordi anmelder ikke har nævnt hvilket Danhostel det drejer sig om, kan anmeldelsen ikke flyttes.
Det er vi ret utilfredse med, da det giver et helt forkert billede til jer forbrugere.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Havde booket igennem Booking.com sammen…

Havde booket igennem Booking.com sammen med min mor og far.
Før vi ankommer skriver jeg at jeg har parfume allergi og støv allergi, om de ville gøre lidt ekstra rent. Får et svar retur at de er ikke noget de gør.
Da vi ankommer, tjekker min mor ind og var 100 på at der var betalt, da min far og jeg var sikker på vi have betalt.
Damen ved tjek ind giver hende et surt og ikke særlig venligt svar retur.
Vi går ind og betaler.
Værelset er pæn og rent. Den ros skal de have.
Dagen efter da vi sidder og spiser morgenmad (Udemærket morgenmad) siger jeg til damen at der mangler noget på bordet(kan ikke huske hvad det var) og hun siger at hun jo er igang med at fyld op.
Det så bare ikke sådan ud, ellers havde jeg heller ikke taget fat i hende.
Den dame skulle på et service/charme kursus.
Da vi kørte der fra havde vi virkelig en dårlig oplevelse med i bagagen, og det er virkelig træls, da omgivelserne og rengøringen var i top.
Kan ikke give mere end de 2 stjerner, da det virkelig ødelagde helheden af dette ophold.

8 de abril de 2018

Respuesta de Danhostel

Hej Mette, vi er meget kede af at du har haft en dårlig oplevelse. Vi kan ud fra din anmeldelse ikke se på hvilket Danhostel I have været. Vil du sende en mail til danhostel@danhostel.dk så vi kan se hvor det er I har været og tage hånd om sagen.

Super god standard

Super god standard, super god service. Min kæreste og jeg har ikke en finger at sætte på vores overnatning. Morgenmaden var uovertruffen, ikke mindst til prisen!

19 de marzo de 2018

Danhostel Amager

Først og fremmest skal morgenmaden fremhæves som var et stykke over hotelstandard. Pænt rent på værelser og baderum. Bestemt ikke sidste besøg.

18 de octubre de 2017

Danhostel Skagen

Danhostel Skagen. Pænt og nydeligt og god service, vi fik badeværelse med uden mer pris. Dejligt ophold

6 de agosto de 2017

Respuesta de Danhostel

Hej Benjamin, dejligt at høre. I må meget gerne anmelde danhostelskagen.dk også så de selv ser det. :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skive danhostel .Umulig at komme i kontakt med, når det drejer sig om penge retur.

Vi starter i nov. Med at skrive ang. Penge de har trukket 2dage efter vi har bestilt.
Vi fik oplyst, da vi bestilte, at vi kun afbestille helt op til dagen før. Vi afbestiller i god tid og får også tilbage, at afbestillingen er modtaget. Efter at have skrevet til dem flere gang ang. De penge som blev trukket og aldrig tilbageført. Høre vi aldrig fra dem.
Vi vælger så at skrive til danhostel.dk, for at se om de kan hjælpe os. De forsøger, at få skive til, at finde ud af fejlen, men vi høre aldrig fra dem.
I januar skriver vi igen til danhostel.dk, da vi stadig ikke høre fra dem. Danhostel.dk skriver tilbage, at danhostel skive har ferie, men at de har fået at vide, at de skal kontakte os.
Det er så bare aldrig sket.
Nu er jeg bare rigtig træt af det.
Har aldrig før oplevet, at pengene er blevet trukket inden man er der.
Mvh. Tonny Pedersen

6 de julio de 2014

Kære Tonny

Vi har tjekket op på sagen og kan se at vi ganske rigtigt har haft en korrespondance med dig på det nævnte tidspunkt, vi har også kontaktet Danhostel Skive omkring dette flere gange i forbindelse med din henvendelse. Sagen ender dog for os da vi ikke hører mere fra dig og derfor antager at du har fået løst sagen direkte med Danhostel Skive. Jeg beklager hvis dette ikke er tilfældet.

Jeg har talt med Danhostel Skive, der har skiftet ejer per. 1. marts, og derfor desværre ikke har noget kendskab til sagen. De var dog søde og sende min henvendelse videre til den tidligere ejer.

Hvis I ønsker at skrive en formel klage, der kan behandles som en klagesag, kan I kontakte os per mail med en fuld beskrivelse af sagen samt dokumentation for køb etc. Så lover vi jer at I får en professionel behandling.

Med Venlig Hilsen Danhostel

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Danhostel er ligeglad med klage over et vandrehjem

I oktober 2011 besøgte vi vandrehjemmet i Rudbøl og fik en meget dårlig behandling. Vi blev tildelt en køjesal istedet for det bestilte familierum og betjeningen var sur og ligeglad. Dertil var prisen alt for høj for det tildelte rum. Vi klagede efterfølgende vandrehjemmet, som var ligeglad, og derefter til Danhostel, som lovede at behandle klagen. Herefter skete der ingenting og rykkere blev besvaret med, at man afventede svar fra vandrehjemmet, senere var det sygdom og til sidst svarede man slet ikke. Danhostel holdt os hen i over et halvt år.

Vores råd: Bestil et kroværelse istedet for et værelse på Rudbøl Vandrehjem, og tro ikke at vandrehjemsorganisationen, Danhostel, gør noget for at hjælpe dårligt behandlede kunder, Henrik Malmos

8 de julio de 2011

Respuesta de Danhostel

Danhostel Danmarks Vandrerhjem erkender at sagsbehandlingtiden af din klage har været urimelig lang. Det beklager vi naturligvis meget. Vi har nu skrevet til dig pr. mail og håber hermed, at vi kan få sagen afsluttet.

Danhostel, Ringe (Fyn)

Vi er netop hjemkommet fra en overnatning bestilt på nettet hos Danhostel, Ringe på Fyn. Vi havde bestilt værelse til 4 personer, med sængelinned og morgenmad til en samlet pris af kr. 935. Morgenmad pr. person kostede kr. 55 for voksne og børn over 12 år.

Jeg må nok sige, at det var en uacceptabel standard. Ved godt det er vandrehjem, men priserne er næsten i forvejen ved at være hotelpriser, og vi har overnattet på andre vandrehjem, hvor standarden har været en helt anden. For at starte med værelset, så var det nok 2 måneder siden der sidst var gjort rent. Sengeheste var fedtede, og der lå store nullermænd på gulvet, og så lugtede det indelukket og støvet.

Morgenmaden var under al kritik. De ene slags af såkaldte boller var så hårde at man kunne bygge huse med dem, og var som minimum ihvertefald hverken fra dagen eller dagen før, den anden slags var brændte og overbagte. Efter at have indtaget en bolle, var sulten ikke stillet, og der stod nogle små youghurter som man også kunne tage. Jeg havde så lige siddet og spøgt med ved bordet, at de sikkert også var for gamle, og da jeg så kom op og så på udløbsdatoen, så ganske rigtig. Youghurterne var også for gamle, og da jeg gjorde opmærsom på det, så blev de fjernet, men så havde man ikke andre. Osten turde min kone heller ikke røre, da det så ud som om den kunne gå selv.

Da vi så på vejen hjem kunne se de hos den lokale Tulip mini restaurant serverede morgenmad med frisk rundstykke, en basse og en kop kaffe for kr. 28, så var det da endnu mere salt i såret. Her havde vi betalt kr. 55 pr. person for noget morgenmad der for at sige det rent ud ikke var værd at betale penge for.

Til vandrehjemmets forsvar skal dog siges, at toiletterne var pæne og rene, og ligeså baderummene, men det ændrer stadig ikke på helhedsoplevelsen når vi sammenligner med de andre vandrehjem vi har overnattet på.

19 de julio de 2010

Respuesta de Danhostel

Danhostel Ringe er fra 2014 ikke længere en del af Danhostel kæden.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.