Pas på derude, hvis bilen er ok er Imran super flink lige indtil der kommer fejl på bilen, han kan intet dokumentere og lyver over for leasing selskaberne, med der er aftaler på plads og det bliver ud... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
God service! Danleasing ApS har levereret et godt stykke arbejde i form af en professinel service, samt gennemsigtighed i priser og aftale. De gør ikke som mange andre dvs. minimere udbetaling og m... Ver más
La empresa ha respondido
En opfølgning: Efter anmeldelsen har Imran været i kontakt – fordi han finder sig ikke i ”dårlige anmeldelser”. Det er rigtigt spændende – men nu har han jo solgt en bil som ikke virker og h... Ver más
I løbet af de sidste få dage i min flex leasing periode, kontaktede Imran fra Danleasing mig med henblik på at frikøbe min bil, som havde været til salg på Bilbasen. Imran var gennem hele forløbet... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Danleasing´s unikke koncept ”gør din drømmebil til virkelighed” er blevet fantastisk modtaget af de kræsne danske leasingkunder – ikke mindst baseret på enkle og gennemskuelige leasingkontrakter og særdeles attraktive leasingvilkår, der er muliggjort af Danleasing teamets mange års erfaring med indkøb af tyske biler til konkurrencedygtige priser.
Información de contacto
Formervangen 12, 2600, Glostrup, Dinamarca
- 71992858
- info@danleasing.dk
- danleasing.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En opfølgning på en 1 stjernet anmeldelse:
En opfølgning:
Det er rigtigt spændende – men nu har han jo solgt en bil som ikke virker og han har lavet en aftale han ikke har overholdt.
Så må man finde sig i at kunderne brokker sig og ”laver dårlige anmeldelser”.
Samtidig har Imrans samarbejdspartner stævnet (så meget for mindelig løsning) og vi skal i retten i Ålborg.
Imran tager ikke ansvar for noget som helst – men er åbenbart ærekær og prøver at fremstå professionel.
BMW X6 fejl og snyd fra DL & Danleasing
Jeg leasede en BMW x6 af Danleasing. Det var en lidt særlig oplevelse.
Bilen var grundlæggende (næsten) god nok, og prisen fair. Det hele startede godt.
Men da der kom problemer med bilen, gik Imran amok ift. at alt det han havde lovet inden køb af bilen, var glemt.
Her var problemet at motoren stod ad kort tid inden tilbagelevering. Jeg havde fået ”Car Garanti” med da min bror havde leaset en bil, samtidig med mig. Og det var en rabat til os begge, fordi vi næsten kom samtidig.
Den garanti var så ikke noget værd fordi Imran havde glemt at han havde givet den og da der ikke stod noget om det i papirerne og bare en mundtligt aftale, så var alle løfterne forduftet! Her sagde han at det var en sag for forsikringen (den rigtige – ikke hans forsikring/ Car garanti!).
Det er et gennemgående tema (som man kan se på siden) at Imran er din ven når man køber, men lige så snart der går noget galt, så ved han ikke hvem du er eller hvad det er for en bil eller mangel du kommer med. Alt er en sag for forsikringen og ikke noget som han overhoved kender til.
De rigtige problemer opstår dog når du skal tilbagelevere bilen. Så er restværdien sat for højt, og man hæfter for en urealistisk værdi.
Det er Skattesvindel, for man må ikke sætte en høj restværdi uden at den er reel, og derved snyder man Skat for den korrekte bilafgift.
Og udover man får en regning for Danleasinges skattesnyd, får man også en regning for mere eller mindre fiktive skader og slitage på bilen. Jeg slap med 40.000 kr.!!!!! Ligesom de biler han sælger åbenbart er sminkede lig!
Som der står i de andre anmeldelser: Hold jer væk!
Altid en god service
Vi har haft en meget god oplevelse hos…
Vi har haft en meget god oplevelse hos Danleasing. Meget venlig og hjælpsom personale og vi følte os trygge gennem hele processen. De kan klart anbefales og vi takker for deres yderst gode service. Det er ikke sidste gang vi leaser en bil hos jer.
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Og den service man få fr a dem det er verdensklasse. Klart kan jeg anbefale det
Jeg kan ikke andet end at anbefale…
Jeg kan ikke andet end at anbefale DanLeasing. Imran og hans hold var meget varme, hjælpsomme imødekommende og tålmodige. Det er min første bil og de har hjulpet og guidet mig hele vejen igennem. Det er absolut ikke sidste gang jeg bruger DanLeasing.
Fantastisk service 👌 imran og co er…
Fantastisk service 👌 imran og co er både seriøse og profesionelle 👍
Jeg har kun haft gode oplevelser med…
Jeg har kun haft gode oplevelser med Danleasing - og en særlig tak til Imran!
NOR ApS har fået en fantastisk oplevelse….
NOR ApS har fået en fantastisk oplevelse i forbindelse med leasing af en Volvo XC90 og en Range Rover Velar igennem Danleasing. Der var tale om utrolig flittigt, fleksibelt og professionelt tilgang til arbejdet og behandling af os som kunder. Danleasing var klar i kommunikationen og leverede yderst tilfredsstillende service og vi fik præcis de biler og i den stand vi ønskede bilerne i.
Virksomheden har uden tvivl Funder den fremtidige leverandør af leasingaftaler og biler 7 en perfekt klasse.
Kan kaldt anbefales.
Vil anbefale alle som vil lease bil…
Vil anbefale alle som vil lease bil eller andet vedr bil leasing kontakt Danleasing de er behjælpelige og korrekte , rigtig god service
Service i Top
Jeg har i en længere periode været på udkig efter ny bil. Så falder jeg over en BMW 435D som Danleasing har stående. Jeg beslutter mig for at tage derned dagen efter, jeg bliver hurtigt mødt af en glad og smilende mand ved navn Imran. Vi får en snak om bilen og han tilbyder at tage den ud af hans Showroom så jeg kan prøve den, hvilket jeg sætter stor pris på eftersom andet firma ikke ville lade mig prøve en af deres biler. Jeg kører en tur og finder hurtigt ud af det er den bil jeg vil have.
Inden dagen er omme er alle kontrakter på plads og jeg kan allerede hente bilen dagen efter.
Stor tak til Imran for at være så imødekommende og hurtig med at få bilen klargjort 😀
Min ny leasing partner
Det er første gange jeg har brugt Danleasing, men der var super god service og en fornuftig pris.
Der har været en super top prof
Der har været en super top prof. Oplevelse, og Imran er simpelthen en meget behagelig og flink mand og snakke med..Det er gået langt over mine forventninger og kan kun varmt anbefale hvis man skal lease eller sælge sin leasing vogn så er danleasing firmaet man skal snakke med...Vi har selv planer senere og lease igen, så når vi kommer så langt så har de os som kunde uden tvivl...
Super nemt og behjælpeligt
Super nemt og behjælpeligt, kan varmt anbefales herfra :)
Suveræn oplevelse hos DanLeasing
Suveræn oplevelse hos DanLeasing. Jeg havde en bil der skulle videre formidles, og det klarede de på under 24t. Det kalder man for en fed service. Kan klart anbefales. Skal siges at jeg forinden havde taget kontalt til flere leasing selskaber og de har altid for travlt til at hjælpe, men hos DanLeasing tager de alle seriøst.
God dialog og service
God dialog og service. Professionelt viderformidling af min nuværende leasingaftale.
Kan varmt anbefales.
Meget meget fleksibelt firma
Meget meget fleksibelt firma, der tilpassede leasingaftalen helt efter mine behov. Og lynhurtig betjening. Samt ikke mindst - lækre biler og gode priser.
I do not recommend
I do not recommend. At the beginning of the year, I bought a used Audi A6 Avant from this company via mobile.de. Until today, I have not been refunded the deposit for VAT. I urged several times and was promised several times, but still nothing arrived. I will have to contact the law office.
Et skønt, skønt salgsforløb!
Imran var gennem hele forløbet nem og behagelig at arbejde sammen med, og han hjalp mig med et par punkter, hvor jeg ikke var helt klar omkring processen.
Et smertefrit salg og til den pris, jeg havde forventet, skønt, skønt!
Fandt Danleasing gennem en facebook…
Fandt Danleasing gennem en facebook annonce, ifm. videreformidling af biler, hvor jeg tænkte jeg lige så godt kunne give det et skud, det var helt igennem en tryg oplevelse hvor man kunne mærke de er yderst profesionelle. Salget af bilen var nemt klaret og jeg kom af med min bil på gode vilkår. Kan klart anbefales at handle med.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.