Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas på derude, hvis bilen er ok er Imran super flink lige indtil der kommer fejl på bilen, han kan intet dokumentere og lyver over for leasing selskaberne, med der er aftaler på plads og det bliver ud... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service! Danleasing ApS har levereret et godt stykke arbejde i form af en professinel service, samt gennemsigtighed i priser og aftale. De gør ikke som mange andre dvs. minimere udbetaling og m... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En opfølgning: Efter anmeldelsen har Imran været i kontakt – fordi han finder sig ikke i ”dårlige anmeldelser”. Det er rigtigt spændende – men nu har han jo solgt en bil som ikke virker og h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I løbet af de sidste få dage i min flex leasing periode, kontaktede Imran fra Danleasing mig med henblik på at frikøbe min bil, som havde været til salg på Bilbasen. Imran var gennem hele forløbet... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de arrendamiento de automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Danleasing´s unikke koncept ”gør din drømmebil til virkelighed” er blevet fantastisk modtaget af de kræsne danske leasingkunder – ikke mindst baseret på enkle og gennemskuelige leasingkontrakter og særdeles attraktive leasingvilkår, der er muliggjort af Danleasing teamets mange års erfaring med indkøb af tyske biler til konkurrencedygtige priser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fusker på højt plan

Hold jer fra Danleasing!!
Da jeg skulle lease min første bil faldt jeg for en bmw x5 som danleasing havde stående.
Jeg kontaktede imran for at høre nærmere om bilen.
Vi fik forhandlet os en god aftale.
Da jeg stadig er under uddannelse fortalte jeg mine krav til imran, om fx cargarantie osv. bilen var gammel og jeg skulle helst ikke risikere at betale en hel bondegård hvis den gik i stykker. Det hele gik godt, vi fik garantien med i købet, den dækkede alt under motorhjelmen, sagde han.
Vi skrev under på kontrakten. Og fik udleveret bilen. Vi tjekkede bilen sammen, der var nogle ridser her og der. Imran sagde til mig at, hvis han skulle lave de ting der var galt, så skulle han også have den i samme stand. Så vi aftalte bare at lade det ligge...Nu kommer vi til sagen. Jeg leaser bilen i april og det køre bare.Der kommer en dag hvor imran sender mig en mail. Han skriver på mailen at vores garanti er blevet tegnet forkert da bilen har kørt over 150.000km. Så vi skulle tegne en ny garanti. Han skriver til mig at han har sendt en mail, som jeg skal kopiere og sende tilbage til ham. Og på mailen skrev han. Hej imran vi ønsker at ændre vores garanti med tilbagevirkende kraft. Altså skriver han den selv men har brug for at det er mig der sender den.
Jeg spørger imran hvad det er og hvorfor den skal ændres. Han fortæller mig det med km tallet. Men at intet har ændret sig, at garantien stadig dækker alt under hjelmen.
Jeg spurgte ham 10 gange. Er du sikker osv. ja ja den var god nok sagde han. Jeg begår så den største fejl og kopiere det han har skrevet og sender tilbage til ham.2-3 måneder efter røg turboen på bilen. Jeg ringede til imran og han gav mig adressen til hans mekaniker.
Jeg får bugseret bilen derhen. Og står så uden bil.
Imran fortæller mig at nu ringer han til garantien og får en sag ud af det. En uge efter ringer jeg til imran og høre hvornår jeg kan hente bilen. Han siger at han desværre stadig venter svar fra garanti manden. Fair nok.15 dage er gået. Ingen ting høre jeg. Jeg køre forbi mekanikeren. Og ser bilen bare holder som vi slap den.Jeg skriver så til imran at nu skal jeg altså have min bil. For nu havde jeg stået i over 2 uger og manglet en bil. Ikke nok med det skal jeg jo betale denne måneds ydelse på 3000kr. Imran svare mig. Han skriver hvis ikke du kan vente kan du bare betale for hele reparationen hvilket irritere mig! Jeg vælger dagen efter at ringe til cargarantie. De fortæller mig at de ingen sag har på det oplyste køretøj. Han havde ikke anmeldt bilen.
Manden som jeg snakkede med fortalte mig at det eneste han havde på bilen var at garantien var blevet ændret til en basic. Så selvom han havde anmeldt den ville de ikke dække den.
Han fortæller mig de dækker biler til bilen er 10 år gammel eller hvis den havde kørt under 200.000km hvilket min bil havde. Imran påstår at de ikke dækker biler der har kørt over 150.000. :) fint nok, videre.Jeg kommer med en masse løsninger og fortæller ham jeg gerne vi betale halvdelen hvis også han var med på den.
Det gad han ikke. Jeg fik en regning på 18.000kr. Han kunne kun give mig 20-25 procent.
Jeg nægtede at betale det fulde beløb.
Og har dagen i dag stadigvæk ikke betalt da jeg startet en sag mod ham.Min kontrakt udløb den 9/4/20.
Han skrev til mig den 28/3 at bilen skulle leveres tilbage.
Og han fik sin bil tilbage dagen efter. Nu her 3 måneder efter sender imran mig en regning på 58.000kr. For ridser på hans fælger som hele tiden har været der. For nedslidte dæk. Fair nok. De forreste var slidte. Men 5000kr pr dæk, shiiiiiiiiiit. Han påstår der ikke er blevet skiftet olie. Det skal også lige koste mig 5000! Selvom det blev skiftet efter 4000 km med den nye turbo. 58.000kr for returneringen + 18.000kr for ny turbo + 4500kr i rykker. 80-81.000kr står han nu og kræver fra mig.
Jeg kunne næsten ha købt bilen ud :).
Hold jer væk fra imran og hans forretning. Jeg har advokat på sagen. Og har alt hvad han har skrevet sort på hvidt.

21 de junio de 2020

Hej Sezer
Du har ingen bil leaset via os men til gengæld har din samlever Ayse.
I fik kort efter udlevering af bilen besked på at indbetale skyldige beløb snarest. Her startede de første problemer da I efter gentagne rykkere og først nå kontrakt var sendt til opsigelse fik betalt første udestående.
Vi hjalp også med udlæg til reparation hvor I bekræfter pr mail at I får indbetalt pengene næst kommende måned, disse penge har vi aldrig set.
Vi gør Jer opmærksom på at bilen skal have lavet et vigtigt olieservice kort efter skift af turbo max 5.000 km og vores mekaniker kontakter Jer foregæves for booking af tid som vi også har forudbetalt for.
Vi har gentagne gange bedt om dokumentation på dette olieskift men intet hørt retur.
I har modtaget flere rykkere og herefter blev sendt til inkasso på manglende betaling af værkstedsregning, forsikring for hele perioden samt rapport på aflevering af bil.
Rapporten viser flere skader på bilen, nedslidte dæk som er ulovlige og ingen dokumentation på senest udført service selvom bilens serviceinterval er nulstillet.
Ved aflevering har I ikke betalt sidste mdl ydelse som vi bliver pålagt ved indfrielse.
I har aldrig vendt retur på vores henvendelser pr mail.
Alle nævnte regninger er opjort og vi har dokumentation.samt billeder af skader på bilen.
I har alle vores mails med regninger og hvis I mener at have advokat på sagen, hører vi meget gerne retur.
Dog har jeg til dd intet hørt retur fra Jer udover her på Truspilot.

Jeg vil gerne indgå en dialog med Jer for at få afsluttet denne sag og I er velkommen til at vende retur på seneste mail.

Venlig Danleasing

LOYAL OG GOD SERVICE

Jeg har leaset bil 2 gange hos Danleasing,
Jeg synes det er den bedste leasing selskab man kan finde.
De har den bedste service og pris forhold til andre leasing selskaber.
De var hurtige til at levere bilen,
vi fandt bilen på mobile og indenfor
3-4 dage så var den leveret.
Imran holder altid hvad han lover.
Hvis man skal lease en bil,
så er det hos Danleasing.

2 de junio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nu været kunde hos Danleasing i…

Jeg har nu været kunde hos Danleasing i 2 år, og kan varmt anbefale deres virksomhed,

Pålideligt, troværdigt , samt gennemskueligt

Vi har biler nu og har haft alt fra Passat til Mercedes S class Porscher, AMG’er, og hvergang har det været en smertefri glidende overgang fra aflevering af bil, til afhentning af nye,

Hos Danleasing er en aftale en aftale,

👍🏽

18 de enero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har leaset bil 3 gange hos…

Jeg har leaset bil 3 gange hos Danleasing, skiftede til dem fra andet leasing selskab og har ikke andet end rosende ord til dem.

De holder hvad de lover, har fair priser og snyder/vildleder ikke, så man i sidste ende kommer i klemme med feks en urealistisk høj restværdi.

Så anbefaling herfra.

26 de julio de 2019

5 ud af 5 stjerner

5 ud af 5 stjerner, virkelig god service og holder aftalerne mht. Alt... yderst tilfreds kunde, og i har ihvertfald fået en fast kunde. Det er første bil men absolut ikke sidste! Keep up the good work

25 de julio de 2019

Yderst anbefalsesværdigt.

Yderst anbefalsesværdigt.
Super sted at lease bil, servicen er i top og Danleasing formår at imødekomme dine ønsker og behov. Jeg vil helt sikkert handle med dem igen :)

23 de julio de 2018

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse fra start til slut.
God kommunikation, faglig dygtig og med reelle priser. Da bilen skulle leveres var der små skønheds fejl, som blev skrevet ind i kontrakten, så jeg kunne få de små fejl udbedret.
Så alt i alt et super forløb, som kan anbefales.

6 de julio de 2018

Stor Ros

Stor Ros
Vi var meget tilfredse med Danleasing som levede fuldt ud op til vores forventninger.
Både service og leverings aftaler blev overholdt
Stor ros til firmaet som vi varmt kan anbefale.
Bin Huang

1 de julio de 2018

Service i topklasse!

Som en af de få man kan stole på og føle sig tryg ved at handle med anbefaler jeg kraftigt Danleasing.

En utrolig hjælpsomhed og en klar gennemsigtighed af vilkår og et ord som står ved.

Jeg har været yderst tilfreds!

30 de mayo de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fungeret upåklageligt indtil videre og satser stærkt på det bliver ved :)

30 de noviembre de 2017

God service!

God service!
Danleasing ApS har levereret et godt stykke arbejde i form af en professinel service, samt gennemsigtighed i priser og aftale. De gør ikke som mange andre dvs. minimere udbetaling og månedlig ydelse, så leasingtageren ved leasingaftalens udløb hænger på en kæmpe restværdi.

Jeg har tjent på min bil, hvilket næppe sker ofte. Enten taber man ellers går beløbet lige op.

28 de noviembre de 2017

Hej Peter

Tak for din positive tilbagemelding og det glæder os at høre at vi kunne hjælpe med salg af din bil med en fortjeneste. :-)

/Danleasing

Et sandt mareridt ...

Desværre har vores bekendtskab med Danleasing efterhånden udviklet sig til et sandt mareridt - som vi blot ønsker snart stopper!
Vi henvender os mhp. at få en topklasse bil, vores drømmebil og vi ender i stedet ud med en bil, som på INGEN måde lever op til forventninger, den er fuld af fejl og mangler, den svarer ingenlunde til det aftalte og den holder på værksted konstant.
Vi oplever konstant modgang fra sælger, som efterhånden er svær at kommunikere ordentligt med. Vi havde en klar aftale om, at bilen skulle fremstå flot og uden fejl og mangler ved levering, dette blev ikke overholdt, og de mener ikke, at de hæfter for dette.
Vi er oprigtigt indebrændte over, at vi har indgået denne aftale med Danleasing, som vi nu ikke kan komme ud af. Vi står med en dyr bil, som ikke fungerer og vi føler os meget snydt.
Vi kan på ingen måde anbefale Danleasing til andre, og det er således også første og sidste gang vi laver en leasingaftale. Det er SÅ ærgerligt.

5 de septiembre de 2017

Respuesta de Danleasing A/S

Kære Sarah (som ikke er direkte leasingtager)

Vi har efter bedste evne og formåen dækket de ting som I mente skulle laves på bilen uden diskussion. Og som Mercedes også bemærkede ved udskiftning af kameralinse som skyldtes slidtage grundet bilens årgang og kørte km tal. At I sætter en så dårlig anmeldelse skyldes jo snarere at I ikke ønsker at betale for de ekstra fælge/dæk som er leveret med bilen og som I bekræfter at vil betale kort efter levering af bilen.

Jeg har sendt Jer en nu mail med forslag til en løsning som jeg håber I vil vende tilbage på.

/Danleasing

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.