Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik koop hier al jaren, en ben vaak verhuisd waardoor ik heel veel nodig heb gehad. Zeer tevreden, prachtige producten

Valorada con 4 estrellas sobre 5

we hebben iets langer moeten wachten ivm onderdelen die niet op voorraad zouden zijn maar het bestelde materiaal hebben we in goede orde ontvangen. het is nu gemonteerd en het past allemaal perfect. i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Originele luxaflex horizontale jaloezien besteld. Inmeten was eenvoudig met de meetinstructies. In de praktijk passen de jaloezien prima. Service is prima. Voor twee ramen was de verkeerde kleur gele... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De website is prima, alhoewel je best wat meer hulp mag hebben bij de bedieningsmogelijkheden. Bestellen gaat ook vlot. Hier mis ik de optie achteraf betalen. Zeker omdat NADAT je de bestelling hebt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador de interiores
  2. Reformas de baño
  3. Tienda de muebles para dormitorio
  4. Tienda de suministros de cocina
  5. Tienda de mobiliario para salones

Escrito por la empresa

Decodeal.nl is in Nederland en België dé toonaangevende webshop in op maat gemaakte raamdecoratie.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Vaker besteld

Vaker besteld. Goede producten. Levertijd was wat langer dan normaal, maar was verder geen probleem.

30 de septiembre de 2021

Mooi gordijn en systeem

Mooi gordijn en systeem. Was wel even lastig om op te hangen maar na tip van Decodeal was dit erna zo gepiept.
Handig als deze tip gelijk gedeeld was. Had ons wat uurtjes gescheeld.

13 de septiembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik krijg geen enkele informatie over de…

Ik krijg geen enkele informatie over de order.

9 de septiembre de 2021
Logotipo de Decodeal

Respuesta de Decodeal

Beste meneer,
Dank voor de review, de bestelling is van 12 augustus, helaas zijn de levertijden zoals genoemd in de bevestiging op het moment erg lang bij Luxaflex. We hebben de status opgevraagd voor deze order en e-mailen z.s.m. het antwoord.
Vriendelijke groet,
Klantenservice Decodeal

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima prijs en kwaliteit en makkelijk online te bestellen

Makkelijk online bestelproces dat je door het opnemen van de maten etc. heen helpt. Mooi product ontvangen. Het kiezen van de kleuren zou nog wat duidelijker kunnen en de montage instructie (voor de Duosse) zou nog wat helderder kunnen. Verder helemaal top.

24 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Communicatie is de sleutel

De communicatie over de bestelling en levering kan echt beter. Ik ben al bijna 3 weken in het ongewisse wat de status is. Tussendoor iets van communicatie kan echt geen kwaad.

Nu er toch contact is:

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

19 de agosto de 2021
Logotipo de Decodeal

Respuesta de Decodeal

Beste meneer Verbiest,
dank voor de review, levertijden zijn tijdens deze periode langer dan normaal zie hiervoor uw bevestiging, de levering zal plaats vinden in week 34 u krijgt voorafgaand een traceerlink.
Vriendelijke groet,
Klantenservice Decodeal

Tevreden klant

Duidelijke uitleg op de site waardoor je geen fouten kan maken met de maten levering is wat langer dan in het verleden bij decodeal maar kwaliteit daarin tegen super goed. Zeer tevreden klant.

18 de agosto de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bezorgproces kan verbeteren

Het bestelproces en de geleverde produkten zijn prima. Het bezorgproces kan verbeteren: er is geen volgcode en na een e-mail waar de bestelling blijft, wordt de volgende dag geleverd. Al voor levering wordt een herinnering gestuurd om decodeal te beoordelen.

6 de agosto de 2021

Niks mis mee

goede prijs en ca 4 weken eerder bezorgd dan was aangegeven. minpuntje was wel dat de koerier zonder enige vooraankondiging plosteling voor de deur stond. Ik was gelukkig thuis en dus ging alles goed. geen idee welk cijfer ik gegeven zou hebben als ik niet thuis was geweest...

25 de julio de 2021

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf! Hordeur besteld en volgens de site kon dit met een deur. Ik kreeg een mail dat gezien de afmetingen dit niet met een deur kon. Voor hetzelfde bedrag kregen we 2 deuren geleverd. Prima geregeld. Het enige minpuntje vond ik de levertijd. 3 1/2 week gewacht. Na een beetje puzzelen in de kleine lettertjes stond dat ook vermeld. Zou fijn zijn als dit in het bestelproces vermeld werd én een mail op het moment dat geleverd wordt want die heb ik nooit gekregen.

11 de julio de 2021

Superblij!

Na onze eerdere positieve ervaring met Decodeal hebben we voor ons nieuwe huis de houten jaloezieën en Velux dakraambekleding besteld. De instructie voor het meten wordt duidelijk aangegeven dus kan bijna niet misgaan! Ook de levertijd was gelukkig top, binnen 4 weken hadden we alles binnen. Ook de instructie voor het bevestigen is handig en makkelijk. Mooie kwaliteit en dus supertevreden weer!

4 de julio de 2021

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.