Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra på flera sätt 1.missade tiden fick en ny tid utan någon extra betalning pga tidigare missad tid. 2. Besiktning mannen talade om vad som vad bra och sedan talade om att framljuser var lite fel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var på Dekra idag för besiktning. Jag var väldigt tidig så jag hörde många kunders resultat innan det var min tur. Alla innan mig fick anmärkning på något litet så de var tvungna att göra en omb... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så arrogant företag. Jag fick underkänt på besiktningen med argumentet att det inte fanns någon nyckel till dragkroken. Men det fanns det visst! Den låg i handskfacket, och det tog mig 30 sekunder a... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag skulle besiktiga släpet för 2månader sedan. Avbokat pga sjukdom. Nåja ger dem en extra chans på extrabilen som har körförbud. 3 gånger bokar de av bilen pga sjukdom. Idag var jag jättearg och ring... Ver más

1,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,8

Todas las opiniones

54 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Dekra Globen

Dekra Globen . Besserwisser beteende och otrevligt av båda som arbetar där . Jag hade en ombesiktning p.g.a byte fjäder höger fram . Hotade med en 2:a och körförbud och ev böter i stället för att justera halvljuset om det stod fel efter fjäderbytet , som dom gjort tidigare på andra ställen utan hot och snack .
Efter föreläsningen drog han fram ett verktyg och justerade halvljuset .
Sista gången jag anlitar Dekra .

20 de noviembre de 2023

Först var dom ca 5-10 minuter sena

Först var dom ca 5-10 minuter sena
Mitt under besiktningen tar mannen som besiktar bilen ett privat samtal från en bilhandlare och sätter igång och förhandlar om en bil !
Sen säger han när han är klar ursäkta att det tog tid men vi hade bokat att försäljaren skulle ringa den här tiden ! Totalt tog det 35-40minuter att få besiktad

Inte mina bekymmer , liksom !

Själva besiktningen var helt korrekt

20 de noviembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bedömning av min bil OK men väldigt…

Bedömning av min bil OK men väldigt osocialt o stöddigt bemötande, ville tydligen inte konversera.
På en konkret fråga angående ombesiktning fick jag ett felaktigt svar, vilket jag senare dubbelkollat med annan bilprovning. Slutsats = snudd på otrevlig samt inkompetent. Gäller Kalmar.

20 de julio de 2023

Besiktning Dekra Täby Centrum

Besiktning Dekra Täby Centrum. 2:a för felinställt halvljus vä samt fel färg på blinkers bak. Halvljuset kunde de med ett enkelt handgrepp rättat till har jag förstått av verkstan. Underkänt pga fel färg på blinkers verkar mer som ett sätt att få in pengar för ombesiktning. Vänder mig aldrig mer till Dekra.

9 de noviembre de 2023

Kompetensbrist. Ge tillbaks pengarna

jag bokade och betalde besiktning för bromsat släp som kräver B96Körkort om man kör dit det med VW Transporter.

Personalen hade inte behörighet att köra kombinationen.
SÅ DEKRA TOG PENGARNA UTAN ATT UTFÖRA BESIKTNINGEN.
Vi var inte de första som råkat ut för detta. Ledningen har inte fixat info på hemsidan trots påstötningar från egen personal.
Opus personal sa ”Ni är inte dom första” när vi kom dit.

18 de septiembre de 2023

Dekra Borlänge

Dekra Borlänge: Fina lokaler o trevligt bemötande men besiktningsmannen (den äldre av två) satte tre tvåor på mitt släp: en på positionslampa fram, (som det inte finns något krav på, den har nog aldrig fungerat), en på en trasig glödlampa i det högra bromsljuset och en på att han "upplevde" att det var något sorts oljud i ena hjullagret.
På bilen satte han en tvåa på den löstagbara dragkroken för att han tyckte låsningen var "osäker".
Så till Dekra åker jag aldrig mer. Tyckte det var praktiskt när jag jobbar i Borlänge. Blev istället dyrt.

17 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service på Dekra i Täby Kyrkby!

Hade bilen på service hos Jbil i Täby och fick besked om att byta frambromsarna, (skiva och belägg - 7000 sek) Tyckte det lät konstigt eftersom bilen gick igenom besiktningen utan anmärkning en månad tidigare. Ringde Dekra i Täby kyrkby som hade gjort besiktningen och förklarade; ”Ja, kom förbi så kikar vi på det!” Den trevliga killen på Dekra tog sig tid att kika på bromsarna tillsammans med mig, han visade och förklarade. Jag behövde inte alls byta bromsarna nu. Väldigt tacksam att det finns såna hjälpsamma, ärliga människor👏👏 -mindre imponerad över Jbil i Täby..

2 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Första & absolut sista gången jag…

Första & absolut sista gången jag besiktigar min bil på Dekra. Sämsta sunkigaste bil besiktning jag varit på. Besiktningsmannen kunde inte öppna bagage luckan, (elektronisk) bilen började larma när han slet i bakluckan för att få upp den!! Något är fel på din bagage lucka!!
Han fattade inte att två tryck på kontrollen krävdes och att den var elektrisk, trots extra knapp på kontrollen och luckan bak! 😳
I övrigt en väldigt fumlig och okunnig besiktningsman som aldrig borde ha det jobb han har. Värsta jag varit med om.
Dekra i Borås. Aldrig mer.

27 de octubre de 2023

Oseriös bedömning!

Innan jag återlämnar min leasingbil så har jag både haft en årskontroll med besiktning UA bortsett från ett märke på stötfångaren bak. I hallen vid lämnandet så är bilen fortfarande UA bortsett från samma märke som jag har lagt i färg men fortfarande är lite ojämnt. Så jag är beredd på att få ett krav om denna, ca 4000 kr. Efter inlämnandet av min leasingbil så får jag av Dekra en faktura på 30000 kr. Där de har hittat några smårepor som inte ingår i "normalt slitage" plus 5000 kr för avsaknad av servicebok. Den blev kvar på Nissan och servicetillfällena är registrerade digitalt!! Småreporna hade ingen före Dekra ansett som anmärkning. Om de inte kommit till efteråt? Med fakturan så skickades inte heller med något protokoll. Detta fick jag begära ut.
MYCKET oseriöst företag.

10 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunde boka en tid online hos Dekra i…

Kunde boka en tid online hos Dekra i Helsingborg på Ängelholmsvägen och fick en tid redan två timmar senare till ett pris på 399 kronor. Bästa priset av de jag kollade.

Möttes av en väldigt trevlig besiktningsman som bjöd oss på kaffe en trappa upp. Han fick bilnycklarna och sedan skötte han resten.
Det är tredje gången vi besöker den här stationen och vi är alltid lika nöjda.

6 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag var och besikta bilen på dekra i Trollhättan

Jag var och besikta bilen på dekra i Trollhättan och fick en väldigt nitisk besiktningsman och jag fick att en bussning i bakaxeln var dålig och att mina bromsok bak var dåliga.
Plus att det ena dimljuset lyste fel.
Så jag gick och beställde delar för närmare 10000kr men på grund av att jag inte hade hunnit och få delarna innan sista besiktningsdagen innan körförbud så fick jag ta och köra in och besikta hemma i Vänersborg.
Efter som jag visste med mig att jag bara hade årdna med dimljuset
Så var jag helt säker på att jag skulle behöva besikta bilen igen.
Men döm av min förvåning så gick bilen igenom. Och det var inga som helst fel på bussningen sa den besiktningsmannen.
Och jag hade fullgod bromsverkan och den nya besiktningsmanen kunde inte förstå varför jag skulle behöva byta oken.
Så helt plötsligt så har man lagt ut pengar helt i onödan även om jag får tillbaka pengarna så har jag varit tvungen att ligga ute med dom.
Så väldigt dåligt gjort måste jag få säga.

31 de agosto de 2023

Dekra Eldarvägen Täby

Dekra Eldarvägen Täby. Frågade om det var något han sett som var på gång som var bra att veta. Fick då info om ett fel som inte är en besiktningspunkt men som om jag låter laga det nu blir väldigt mycket billigare än efter haveri. (Packboxar bakaxeln). Tack!

15 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besiktade min bil hos Dekra i Varberg…

Besiktade min bil hos Dekra i Varberg någon gång i mitten av juni 2023. Godkänd utan anmärkning. 7 augusti går vänster länkarm av precis utanför vårt garage. Ingen vårdslös körning. Får bärgningsbil till verkstad. 4 personer oberoende av varandra har sett den trasiga länkarmen och alla säger likadant-vår bil skulle aldrig ha blivit godkänd.(Bärningspersonal,verkstadspersonal)
Den trasiga länkarmen skulle ha upptäckts vid besiktning. Pratar med någon på Dekra och vill ha tillbaka bärningens kostnad. Jag sa till dem att hade ni upptäckt den dåliga länkarmen hade jag åkt raka vägen till verkstad och sluppit bärgningen-1500kr! Men Dekra svär sig fria. 4 personer oberoende av varandra är inget de bryr sig om. Det var sista gången jag besiktar bilen hos Dekra i Varberg!

15 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

har alltid varit varit nöjd med dekra i…

har alltid varit varit nöjd med dekra i varberg.
men har dom senaste åren spårat ut fullständigt
har varit inne två gånger för min handbroms då dom ansåg att den inte tog tillräckligt bra men jämt därimot. så fick ombesiktning varit o fixat handbromsen som tar riktigt bra.
åker dit dom kör in bilen o jag står o tittar på han när han ska dra handbromsen o ser att han drar den inte alls så den gör inte ens utslag. ifrågasätter han direkt varför han inte drog i handbromsen o får tillsvars att han inte våga dra mer. dra mer?? du rörde inte ens handbromsen jag stog ju o tittade på dig.

ni va bra förr men nu är ni katastrofala

7 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sämsta bes ställe jag varigt på

Det är den sämsta besiktning jag varigt på kommer aldrig mer besikta på dekra hässleholm eller någon annan dekra för den delen satte 2 på att de inte gick göra avgastäst för den läcker så pass lite att de knappt hörs men den läckte så därför gick de inte o nyckel till dragkroken hitta jag inte så då satte han 2 på de hans ursäkt va man kan råka komma åt spaken till dragkrocken kan säga lyckas man stöta till en avtagbar Dragkrok så den trillar lås ja de vet efan hur du ska lyckas har den där bes snubben lyckats med de ja då vet jag inte vad jag ska säga den mest dummaste ursäkt jag någonsin hör nej aldrig mer de pisställe

2 de septiembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.