Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra på flera sätt 1.missade tiden fick en ny tid utan någon extra betalning pga tidigare missad tid. 2. Besiktning mannen talade om vad som vad bra och sedan talade om att framljuser var lite fel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var på Dekra idag för besiktning. Jag var väldigt tidig så jag hörde många kunders resultat innan det var min tur. Alla innan mig fick anmärkning på något litet så de var tvungna att göra en omb... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så arrogant företag. Jag fick underkänt på besiktningen med argumentet att det inte fanns någon nyckel till dragkroken. Men det fanns det visst! Den låg i handskfacket, och det tog mig 30 sekunder a... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag skulle besiktiga släpet för 2månader sedan. Avbokat pga sjukdom. Nåja ger dem en extra chans på extrabilen som har körförbud. 3 gånger bokar de av bilen pga sjukdom. Idag var jag jättearg och ring... Ver más

1,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,8

Todas las opiniones

54 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fick litet panik

Fick litet panik. Ombesiktning och fortfarande inga delar till bilen. Kör direkt från verkstaden in till decra i sisjön. Ingen tid bokad och stor tidsbrist, då får jag komma in på direkten o fick besiktigad bilen till bra pris! Väldigt trevligt bemötande så vi ses om 1 månad!

29 de febrero de 2024

Vred sönder min nyckel

Jag kom dit (Dekra Bettorp, Örebro) och skulle besiktiga min bil när han ska starta min bil för 3de gången så gick min bilnyckel i två delar. Han säger att det är mitt fel och att jag kan inte lägga över detta på honom.
Han var otroligt otrevlig och kände mig inte alls bra bemött av deras personal.

12 de febrero de 2024

Inte rekommenderat…

Ord beskriver inte hur otrevlig mannen på kassan var. Jag kom 2 minuter innan min bokade tid bara för att han ska bråka med mig och säga att de inte ska fixa bilen åt mig för att jag var sen. Jag har betalat i förväg också så mina pengar gick åt inget. Dåligt bemötande och extremt ful attityd.

15 de febrero de 2024

Hur tänker dem...?

Fick hem erbjudande om besiktning för 399 kr.
När jag försökte boka säger de att vi kan inte besiktiga så tunga fordon. Hur tänker dem...?

9 de febrero de 2024

Jätte bra service

Jeg var til besiktning i Trelleborg idag med min gammel bil. Jeg ville bare sige at jeg fik en fantastisk service og god information om biler.

Väldig trevlig personal.

Morten Esser

7 de febrero de 2024

Dekra Helsingborg, Sverige

Dekra Helsingborg
Så jäkla otrevliga och respektlösa personal. Förstör bilar och hittar på fel för att man ska göra om besiktningen.
Hotar även med att underkänna bilen när den är egentligen godkänd.

ALDRIG MER HOS DEM.

1 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra erfarenhet av Vallentuna-stationen.

Jag är mycket nöjd med den här stationen. Jag bokade på nätet, och fick en tid följande morgon. De tog emot bilen exakt på bokade tiden. Trevligt bemötande, och en kopp kaffe i vänt-fåtöljen. Min bil gick igenom ua. och utan omsvep. (Fullservad tysk stor bil, m 20.000 mil, 9 år gammal.)
Jag betalade endast 399 kr för personbil, med något erbjudande och förskottsbetalning m Klarna.
När jag satt där i fåtöljen läste jag alla omdömen här och blev livrädd.. :D Efter mitt besök kände jag mig tvungen att skriva ett eget omdöme, om hur jag upplevde mitt besök.

29 de enero de 2024

Kanon

Mycket bra besiktning av bilen. Mycket trevliga tjejer som jobbar. Seriöst och bra

27 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag fick en tid 16,50 (ombesiktning)…

Jag fick en tid 16,50 (ombesiktning) sista dagen innan körförbud och kommer fram och ser att de är stäng pga utbildning tack för att jag fick körförbud besikta aldrig där bluff bluff Mölndalsvägen 4 fy aldig mer första och sista gången läs gärna detta innan ni boka tid

19 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

DEKRA Linköping. Will never go there again.

Made false claims about the car having brake problem.
Went to the mechanic to check, there is no problem at all.

Decided to go to Bilprovning do a second inspection, turned out everything is good. Confirmed the car has no problem at all.

Wasted lots of time and money for nothing!
Will never to to DEKRA Linköping again!!!

2 de enero de 2024

Dekra i Norrköping

Dekra i Norrköping. Bokat tid idag och fått bekräftelse på det. När vi kommer dit är det stängt, en handskriven lapp sitter på dörren att det är stängt. Flera än vi som kommer och har bokade tider men får vända. Ingen svarar när vi försöker nå Dekra!!!

30 de diciembre de 2023

DEKRA IS A SCAM

Dekra is a mess. I been to Dekra Rotebro for inspection of my car, The staff working there- seemed clueless and didn't know what they were doing. Unprofessional attitudes and lack of skill were evident. Avoid them if you want a reliable inspection—total disappointment!
EXTREMLY BAD SERVICE.

4 de diciembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Besökte stationen i Trelleborg

Besökte stationen i Trelleborg. En ordinär besiktning. Men alltid bra att få tips om vad som eventuellt kan bli ett problem längre fram vid nästkommande besiktning. Alltid välkommet!

30 de noviembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.