Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skulle få ett paket torsdag 30 juli men fick meddelande att det blivit kvar på terminalen. Bokades till tisdag veckan efter, samma sak. Bokades till torsdagen. Kom inte nu heller. Ingen har tagit tag... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blir så jäkla irriterad! Har man ett paket som är ecommerce så kommer man inte fram i kundtjänsten & blir hänvisad till postnord! Sen ringer man postnord och dem hänvisar en tillbaka till DHL.... kan... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sämsta “servicen” någonsin, de hävdar att de ringt och varit här men ingen har ringt, ingen har varit här. Nu vägrar de leverera och tycker jag ska hämta 3 jättepaket på deras terminal. Har lagt otro... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De gamla, stora väletablerade speditionsfirmorna har uppenbara problem att leverera en godtagbar service och DHL freight är inget undantag. En extra stjärna för trevlig dam i kundtjänst men i övrigt b... Ver más

1,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,4

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Se upp!

Den 25 november beställde jag en julklapp till min fru från JvH-puzzels i Nederländerna (”JVH”), vilket de bekräftade. Transportör skulle vara DHL Freight NL. JVH har senare förklarat för mig att rutinen är att de informerar DHL om kundens leveransadress, varefter DHL avgör till vilket utlämningsställe det ska skickas och märker paketet i enlighet därmed i sitt DHL PARCEL CONNECT-system. Här hände någonting så att DHL NL på mitt paket klistrade en adresslapp där paketet adresserades till en Service point i BORÅS i stället för i ALINGSÅS (som för övrigt har fyra DHL-servicepunkter).
Ungefär en vecka senare fick jag besked av DHL Freight Sweden (”DHL SE”) att mitt paket skulle levereras för upphämtning till ett utlämningsställe i BORÅS (cirka 50 km från ALINGSÅS).
Alla mina efterföljande försök att få DHL SE att överföra paketet från BORÅS till den bekräftade leveransorten ALINGSÅS (en väg deras bilar kör dagligen) möttes av ointresse, förnekande av något ansvar och förslag om att jag skulle kontakta JVH i stället. DHL hävdade att de hade använt den adressinformation som JVH tillhandahållit, utan att svara på hur ändringen av adressort från ALINGSÅS till BORÅS inträffat.
För att den tilltänkta julklappen inte skulle återsändas till JVH åkte jag till BORÅS och hämtade paketet den 8 december. Detta kostade mig ungefär 140:- och tog mig närmare fyra timmar (bil och buss).
Jag drar slutsatsen att DHL NL föredrog att ignorera min (och JVH:s) leveransadressinformation och valde ett utlämningsställe som passade dem bäst. Därefter erbjöd DHL SE ingen hjälp, ingen kompensation och skyllde konsekvent på JVH.
Jag förstår väl DHL:s låga betyg på Trustpilot och kan bara uppmana potentiella DHL-kunder att VARA FÖRSIKTIGA.
Jag vill också berömma leverantören, JvH-Puzzels, och deras representant för deras snabba, tydliga och vänliga svar och positiva attityd, inklusive en rimlig ersättning för mina extra kostnader. Jag tycker att deras bemötande av en kund är på samma höga nivå som deras fantasifulla pussel!

8 de diciembre de 2025

Otroligt dåligt fraktföretag

Otroligt dåligt fraktföretag, det här är andra gången jag beställer något där DHL står för frakten.
Jag får ett mejl från säljaren att mitt paket har levererats till mig.
Jag får inget meddelande från DHL om att mitt paket är levererat.
Jag går in för att spåra mitt paket och där står det att det är levererat till mig.
Jag kontaktar säljaren som säger att DHL har berättat för honom att det är levererat till mig. Jag kontaktar DHL som säger att de har lämnat det för upphämtning på en av deras service points. Det är inget jag får besked om, utan jag måste kontakta dem för att få den informationen. Jag slösar en massa tid på att försöka hitta mitt paket.
Medan jag skriver den här recensionen väntar jag på att komma fram till DHL. Återigen har jag fått ett mejl från säljaren att mitt paket är levererat till mig. Jag söker på spårningsnumret. Det står att mitt paket är levererat till mig personligen.
Vilket inte stämmer.
Efter 15 minuter kommer jag fram till DHL som säger att mitt paket är på väg tillbaka till säljaren eftersom det har stått på deras lager för länge. Här går jag och väntar på att få besked om att jag ska hämta ett paket mm. Jag berättar för DHL att när jag söker så står det att paketet levererades till mig igår. Ja, det kan de se och det är ett fel, och jag blir hänvisad till säljaren eftersom de inte kan göra mer. Så ingen mejl med information om att hämta mitt paket. Ingen sms med besked om att hämta mitt paket. Men de säger att de har skickat ett fysiskt brev. Kanske skickade de det med brevduva, nu när vi är i 2025. Det är helt orimligt.

10 de diciembre de 2025

Awful service

Around 8 e-mails, a phone call and two 'unsuccessful' deliveries until now and I still didn't get my package, even though I was home both times and available under my phone number.
The first time they didn't even bother to call the door, the second time they just clicked it once and left straight away, clearly unaware of how intercom works and that we let them inside the building through it. Or that, if they don't feel like coming in, it might take someone more than 10sec to run towards the front door - because by then, they were gone.
Clearly, someone is just cutting corners doing their job and gives zero f's about it.

7 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leverans till ett företag där…

Leverans till ett företag där chauffören betedde sig otrevligt. Chauffören levererade till ett företag kö 10, 30/10 i Eslöv. Paket med kakao/ kaffe. Tänkte bara tömma leverans från pallkärra direkt ut ibland ett patienrum! Meddelade snabbt att han ej har tid.

30 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

....finns egentligen ingen anledning…

....finns egentligen ingen anledning till att komplettera vad ALLA (förut anställda vid DHL som lägger upp fake upplevelser) ger uttryck för i detta forum....med DHL är helt enkelt värdelösa på sitt jobb, så enkelt är det!

....men det är helt osannolikt hur inkompetenta de är vid DHL !

13 de septiembre de 2025

Sämsta företaget i Sverige

Sämsta företaget i Sverige. Beställ aldrig leverans av dessa.
De har 2 gånger under 1 månad inte lyckats leverera två paket. Som de sedan inte ens kan lokalisera. En leverans som skulle ta 2 dagar. Har nu tagit 3,5 vecka. Avsändaren har skickat ut två olika paket. Som de har slarvat bort 2 gånger! om ni kan välja annan leverantör så gör det!

De är inte pålitliga, varken förare eller support

12 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag tog extra ledigt för att kunna ta…

Jag tog extra ledigt för att kunna ta emot ett paket hemma. Trots detta ringde chauffören aldrig på dörren. Jag bokade en ny leverans till nästa dag, men den beställningen hade inte registrerats korrekt. Nu har jag lagt ytterligare en ny beställning med leverans planerad till imorgon. Det innebär att jag har väntat i tre dagar på ett paket som fortfarande inte har kommit fram. Kommer ej beställa från butiker som laverar med DHL i framtiden.

21 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

DHL Freight är utan tvekan det bästa…

DHL Freight är utan tvekan det bästa fraktbolaget i Sverige. I över 10 års tid har vi skickat många paket varje vecka, och det fungerar alltid perfekt. Inget annat företag kommer ens i närheten av den service och kvalité som DHL erbjuder.

20 de agosto de 2025

Dårlig og mangelfuld service

Havde en ødelagt levering der stod i Fredericia fra d. 4 august indtil jeg selv tog kontakt d. 12 august. Ingen information om status til hverken mig eller firmaet det var sendt fra.
Vanvittig dårlig og mangelfuld service.

12 de agosto de 2025

En besvikelse

Hade ett paket som stått i ombudet i flera dagar utan att DHL Freight har uppdaterat eller meddelat om att den finns tillgänglig att hämta. Fick ringa och komplicera allt bara för att få veta att den finns och ingen information har lämnats. Sämsta leveransen någonsin, fick inte heller en typ av ursäkt. En duva skulle kunnat komma snabbare och skickligare än så här.

11 de agosto de 2025

Så dålig kundservice

Så dålig kundservice, försökt ringa i två dagar, står som nummer 1 i kö och får vänta timmar.
Så värdelöst, kommer inte beställa med företag som använder sig av DHL

8 de agosto de 2025

Glömde visst leverera.

Hur kan ett paket som väger 300kg bara glömmas bort? Det har nu stått i Göteborg i 6 dagar. Leverans idag om man trackar men står fortfarande kvar i Göteborg. Vi är hemskt ledsna är ingen tröst. Leverans om 3 dagar. 19 mil tar alltså 9 dagar. Om dhl inte kan leverera paket på ett tillfredsställande sätt vad har dom då kvar?

21 de julio de 2025

Helt värdelösa

Beställde en tvättmaskin via Bosch som skulle levereras med DHL. DHL kontaktar själv mig och vill leverera på en fredag mellan 16-20 på kvällen. 16:23 samma dag meddelar dom mig att leveransen blivit försenad och skjuts upp till måndagen. Enligt dom så hade inte varan fått plats på lastbilen. Detta vet ju både dom och jag att det är skitsnack! Sommarjobbare som hellre vill åka hem än att leverera gods en solig fredag. Folk klagar på Postnord men dom levererar åtminstone sina varor som utlovat. Förstår varför DHL har så dåligt omdöme på trustpilot! Får bara hoppas att dom behagar att dyka upp på måndag. Nästa gång betalar jag hellre och får Schenker eller Postnord.

18 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

DHL klarar inte sitt jobb - vill att du gör det åt dom

DHL verkar ha satt i system att göra så lite som möjligt. Dom bryr sig inte ens om att försöka nå dig, fast porttelefon finns, utan åker bara vidare. Dom hävdar att dom behöver ett telefonnummer men du har inte möjlighet att uppge ett när du bokar leverans. Senare, när deras kundtjänst har stängt för dagen, meddelar dom att dom inte kunnat leverera och erbjuder att man bokar igen (varför skulle man, dom kan ju inte leverera) eller hämtar på deras terminal, men varför skulle man göra det? Det är ju inte den tjänst man betalat för. Ska man betala och sen göra jobbet åt dom?

17 de julio de 2025

Riktigt usla

Riktigt usla, då paketet först levererades till fel ombud 12 mil bort. Sen efter min felanmälan flyttades det till en terminal i Skellefteå också 12 mil bort och sen vidare till Umeå terminal 23 mil bort. Har ni gått snart 3 veckor utan att paketet levererats, så undvik att beställa något via DHL Freight.

5 de julio de 2025

NEJ NEJ NEJ

Fick paket till paketskåp varav luckan inte gick att öppna vid upphämtning. Dhl skulle plocka upp paketet och lämna det hos ombud. Istället åker paketet till DHL i Arlöv (5 timmar bort) för att sen få reda på att dom ”tappat bort det” och ska ”göra allt” för att ”leta” efter den. Gång på gång frågade jag hur dom lyckats tappa bort det och fick aldrig ett vettigt svar. Bara ”vi söker fortfarande sändningen”. Efter 3 veckors ”letande” mejlar dom om att dom nu avslutar ärendet då dom ej kunnat spåra paketet. Dessutom (innan jag ens fick reda på att paketet var borttappad) så ställde dom massor med frågor och krävde bevis på varuvärdet osv. Allt det bara för att säga att dom tappat bort paketet.

Hos DHL freight får ni inga svar på era frågor, era paket kommer åka på en resa till vartenda ställe i det här landet förutom hem till dig och du kommer absolut inte få ditt paket.

13 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kommer aldrig mer beställa en vara som…

Kommer aldrig mer beställa en vara som levereras av DHL freight. Mina två senaste beställningar för hemleverans flyttas fram gång på gång. Slutade med över en veckas försening! En kundtjänst som är svår att nå och noll service. Under all kritik!!

11 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

made my day

Called them this morning and a lady by the name Natalie picked up. Her bubbly, happy personality and her joyful laugh made my day from the early hours, even though the only thing I needed to do is to book a new delivery. Thank you Natalie, for who you are! You are so lucky DHL - to have such a wonderful lady representing you. =)

9 de junio de 2025

Worst ever delivery company

I’m waiting for an important delivery and trucking number shows delivery was unsuccessful… This happens each time. Drivers neglecting addresses if the address is not in a big town. They can just say “ah it’s too far - let’s just mark it unsuccessful.”
I pay for delivery just as anyone else does but this is so embarrassing that drivers can discriminate based on your location. Feels like you are less valuable if you live on the countryside.
And customer service is also neglecting you. They don’t even say “sorry”…

28 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.