Jag vill ge mina varmaste rekommendationer till Digibok.se. Efter att jag själv råkat göra ett felköp kontaktade jag deras kundtjänst, och jag är otroligt imponerad över det bemötande och service jag... Ver más
Jag har köpt tre böcker från Digibok, och jag har inte haft några problem alls, tvärtom! Mina böcker kom som de skulle. Och jag har fick snabb och bra hjälp med min sista bok. Den fungerade inte på mi... Ver más
Digibok har rekommenderats till mig av Gleerups som det enda stället som säljer ljudfilerna som hör till Gleerups-sfi-böckerna. Saker och ting i dagens digitaliserade och globaliserade service-sa... Ver más
Det kommer sent samtidigt att det var inte lätt att hitta vilka sidor av böcker jag läste egentligen och sammanfattningar ser jag inte var det var? jag var inte nöjd:( jag har även epost den 9 april a... Ver más
La empresa ha respondido
- Librería
- también en la categoría
- Compañía de software
Escrito por la empresa
En av Sveriges största nätförsäljare av digitala produkter! Här hittar du ett brett och ständigt växande sortiment av programvaror, digitala böcker, digitala läromedel, digitala mallar och e-kurser. Vi har avtal med de stora bokförlagen samt är en godkänd Microsoft partner.
Box 1241, 13128, Nacka Strand, Suecia
- 08-88 90 00
- info@digibok.se
- digibok.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Kanon
Bra och passar bra för mina studier samt är lätt att beställa på nätet.
Busenkelt att beställa
Busenkelt att beställa och enkelt att komma igång med onlineboken
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, fick boken på en gång och det går bra att använda den
Lätt att använda
Helt okej
Helt okej service, kunde varit klarare instruktioner från deras sida gällande hur man går tillväga för att få tillgång till sin bok, samtidigt som det inte borde vara så komplicerat, men har tillgång till boken jag köpt iallafall
Väldigt nöjd!
Fick inlogg till Gleerups innan jag ens fått orderbekräftelse, väldigt nöjd! Snabbt, smidigt och det billigaste alternativet jag hittade☺️

Respuesta de Digibok
Boken innehåller ljudfiler som hjälper…
Boken innehåller ljudfiler som hjälper att träna hörförståelse, dessutom finns många övningar för ordkunskaps träning. Lätt att använda.
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt! Dom varken svarar på kundservice eller skickar boken. Har mejlat dom flertal gånger och får inget svar på någonting, otroligt dålig sida skulle aldrig någonsin beställa eller köpa något därifrån igen. Uppmanar eller andra att inte göra det heller!

Respuesta de Digibok
Svårt att läsa och komma åt boken
Svårt att läsa och komma åt boken . Hade uppskattat om den gick att läsa genom mobilen istället för bara dator .
Annars smidigt köp.

Respuesta de Digibok
Kommer inte kunna läsa boken jag "köpte"
Köpte online bok. Studiematerial. Ingen rätt till ångerrätt trots att det visade sig att onlinesidan kommer vara nere under min studietid.