Beställde en födelsedagstårta till den 5/8, strul med leveransen. Betalade extra för direktleverans till dörren vilket inte skedde fick meddelande att hämtas ut DHL utlämning. Väl där fick inte födels... Ver más
La empresa ha respondido
Katastrof, Beställde en tårta till vår dotters 1 års kalas, Skulle levereras på fredagen men när inget kom ringde jag DHL och fick då veta att den var försenad och skulle levereras tidigast må... Ver más
La empresa ha respondido
Tusen tack för en jättefin tårta! Den kom i tid, såg precis ut som på bilden när jag beställde den och smakade dessutom fantastiskt gott. Jag valde mjuk chokladkaka med nougatkräm såå gott! Alla gäst... Ver más
La empresa ha respondido
Beställde en tårta med klara instruktioner var vi bor. Trots detta lämnades tårtan hos grannen. Med detta fick tårtan stå ute i 30 graders värme i 45 min då min dotter inte hittade tårtan. Dagen efter... Ver más
La empresa ha respondido
Vi trycker ditt favoritfoto eller motiv med livsmedelsfärg på färska tårtor. Europas ledande producent för personliga bakverk online. Beställ tårta online!
Hälsingegatan 14, 113 23, Stockholm, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Bestilte en stor marsipankake med foto, som ble levert til avtalt tid. Kaken så fin ut, skuffelsen var stor da vi smakte på den, rett og slett uspiselig! Veldig kunstig smak og rar konsistens på bringebærkremen, tørr bunn og marsipanen smakte og hadde konsistens som sukkerfondant! Neste gang blir det kake fra en lokal baker, aldri mer dintårta!!

Respuesta de DinTårta.se
Liten tårta, smaken helt ok. Kostar mer än det smakar. Dålig upplösning på fototårta.

Respuesta de DinTårta.se
Tårtan kom på önskat datum, hel och fin!
Beställde ca en vecka innan kalaset. 🎂
Den var dessutom jätte god!

Respuesta de DinTårta.se
Det blev bara fel… tårtan skickades med DHL från Tyskland och kom till närbutiken med alla andra paket där den stod ute hela dagen med alla andra paket… bara det är tokigt. Smaken kan man diskutera men jag blev mycket förvånad att tårtan var med smörkräm och sockermassa, verkligen en tårta från gamla öststater på 80 talet. Jag blev mycket besviken och ingen av gästerna ville äta den efter att vi har smakat… bara tråkigt

Respuesta de DinTårta.se
Tårtan kom 3 dagar försent så missade kalaset. När tårtan väl levererades så var förpackningen mosad och tårtan oval. Har kontaktat kundtjänst men inte fått svar än fast det står att dem ska svara inom 24 h.

Respuesta de DinTårta.se
Jättedåligt sköt, tårtan bästelldes på Svensk webbsida men i spårningen visades att tårtan kommer från Tyskland kördes i över ett dygn och när den väl levererades så la tårtani som vanligt packet ingen kylskåp eller något skydd utan den lämnades på utlämningsställe med många andra packet. Vid öppningen va det tårta med enskild dekoration (menat att dekorera själv) låt er inte luras av bilderna ni får inte det ni beställer o betalar.

Respuesta de DinTårta.se
to avoid, they are not professional, the delivery is a disaster and they are unreachable

Respuesta de DinTårta.se
Beställde en tårta på en måndag för leverans fredag samma vecka. Får den levererad måndag veckan efter och helt kraschat paket. Ombudet hade ställt paketet på högkant i lastbilen och haft det ståendes där under helgen. Väldigt svårt att få tag i företaget.

Respuesta de DinTårta.se
Vi beställde vår bröllopstårta så den skulle levereras dagen före och det gjorde den. Men...
Det negativa: tårtan kom och när DHL avlämnat den "den stora kartongen som tårtorna levererades i (det var 3 lager)" såg kompakt och bra ut.. tills vi öppnade den. Den har på något sätt blivit utförd genom att stå lutad åt ett håll. Alla 3 lager var halvt mosade/hade glidit åt ena sidan. Eftersom detta var klockan 2 på em en fredag har vi bara kunnat mejla alla bilder (och kartongen den låg i var kompakt så jag visste inte hur innehållet såg ut och kunde inte lämna tillbaka till DHL) och jag fick ställa mig och försöka "laga" tårta så den skulle se bra ut inför bröllopet. Så besviken då det inte är billiga tårtor man köper. 😪
Det positiva: smaken var bra, den kom vid utsatt och beställd tid.

Jätte dåligt tårta kommit 4 dagar efter min son födelsedag inte rekommendera
Tårta är bra, men jag fick den här tårta väldigt sen. Jag väntar i fredags, eftersom i lördags var min lilla sons födelsedag 3 år. Men vi fick beställningen efter 3 dagar i mandag. Jag är jätte besviken.

Respuesta de DinTårta.se
Stod till en början att min tårta som jag beställde 2 veckor innan skulle komma 4 dagar sent? Jag undrade hur det ens var möjligt med tanke på att dom haft så långt tid på sig men ändå inte verkat kunnat planera.
Efter några skickade mail från mig utan svar direkt från dom, så ändrades leveransdag och så kom den trots allt i tid, därav ger jag en stjärna högre.
För övrigt så var tårtan väldigt vacker och absolut ätbar, därav 3-4 stjärnor.

Respuesta de DinTårta.se
Min mamma betalade en rejäl summa för en tårta till dotterns 4-årskalas. Tårtan levereras, det är det plattaste och tråkigaste jag sett! Smakar precis som en rulltårta från Eldorado, ett tunt lager sylt och torr kaka ihop med typ konstgjord spraygrädde.
Jag anade oråd när tårtan skulle postas och inte krävde nedkylning- skräp!

Respuesta de DinTårta.se
Great cake, Great design, Great packaging. Fast delivery. Satisfied customer.

Håll er borta.
Som tur var beställde vi endast smakprov tårtan - den kom fram i tid men när vi smakade den så kändes något väldigt fel. Otroligt artificiellt och lite konstig/off smak.
Vi blev båda dåliga i magen samma kväll utan o ätit något annat efter.
Begärde återbetalning vilket dom nekade då dom sa att dom gör så många tårtor och aaaaldrig får klagomål så varför ta ansvar för när dom gör en dålig ?
PS 150kr frakt är ett skämt med.

Respuesta de DinTårta.se
Absolut sämsta tårtorna jag har ätit någonsin. Torra tårtbottnar och äcklig fyllning. I kontakt med företaget så säger de ”gamla och torra tårtbottnar, det är helt omöjligt” …”lämna gärna positiv feedback”
Ingen respons på min upplevelse överhuvudtaget. Är inte alls värt de pengarna jag har lagt heller… så besviken.

Respuesta de DinTårta.se
Tårtan ser fin ut, men smakar äckligt. Aldrig mer. Inte värt pengarna tyvärr.

Respuesta de DinTårta.se
Vi beställde en tårta 63 stod det på tårtan, vi beställde även en hjärtformad tårta där det stod älskade mamma på, samt cupcakes med emoji och cupcakes med hjärtformade symboler i blåbär och äpple-kanel! Det var jättebra tårtor, snabb leverans och bra service. Vi är extremt nöjda och tackar er hjärtligt!

Respuesta de DinTårta.se
A classic mistake, I placed an order for a numbers cake before checking any reviews and where it was sent from. When I opened Trustpilot I got an anxiety that I made a mistake as everyone was writing how disapointed in the taste they've been and the bad delivery timing. The date I needed the cake for was in Saturday and according to the website's advice I set the delivery date to be on Thursday, thinking that they probably won't deliver on weekends. I was so scared of what it will turn out to be that I got such a relief when everything turned out to be great! It got delivered on Friday, so a day after my selected date but again, the website warns you to set a date one day before you'll need it. Perfect timing! And the taste was very good, probably one of the best cakes I've ever tasted. I ordered the chocolate cake. All the guests loved the taste and some asked for a second piece. It doesn't taste like butter at all as others have commented. So what I am saying is, you didn't make a mistake ordering from here. Yes it is sent from Germany, but it was so well packed and everything was in its place. Probably would order again. Think that the amount of negative reviews stems from the fact that usually people write reviews only when they are dissatisfied so positive reviews like mine are usually left unsaid.