Distri-auto.be Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De leveringsvoorwaarden waren streng, maar consequent. De levering gebeurde snel. De doos was heel licht gehavend (hetgeen ik wijt aan de transportverantwoordelijken, mag ik maar hopen), maar de inh... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik had het huisnummer vergeten in het leveradres, dat was mijn fout. Distri-auto heeft een notificatie gestuurd met de melding dat het adres incompleet was. Waarom dan toch de lage score? Wel de respo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Banden geleverd zoals het hoort. Enigste negatieve ervaring was de transporteur (DPD). Het heeft lang geduurd (omwille van congestieproblemen) vooraleer de banden geleverd werden. Maar hier kan de lev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De banden zijn snel geleverd op het adres door mij opgegeven, en de banden waren goedkoper dan ik dacht, ( goedkoper dan aangegeven op de website ). Voor 4 banden was de prijs per stuk goedkoper dan... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Bent u klant bij DISTRIAUTO? Uw mening is belangrijk voor ons en we horen graag wat u denkt. Onze teams zetten zich dagelijks in om u de grootste keuze aan nieuwe auto-onderdelen tegen de beste prijzen te bieden. De klantenservice en ons commercieel team staan dagelijks tot uw beschikking om aan uw behoeften te voldoen. Onze IT-experts werken onophoudelijk om de website te optimaliseren en een nauwkeurige overeenkomst tussen de onderdelen en de voertuigen te garanderen. Onze prioriteit: uw tevredenheid.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

315 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Slechte ervaring

Helaas, twee keer iets besteld en beide keren onduidelijkheid bij leveren. Trackingnummers werken niet en heb 3mails moeten sturen vo een antwoord te krijgen.

30 de diciembre de 2025

Respuesta de Distri-auto.be

Beste klant, we vinden het vervelend te horen dat u twee keer onduidelijkheid heeft ervaren bij de levering en dat de trackingnummers niet werkten. Mocht u nog geen ticket geopend hebben bij onze klantenservice, dan vragen wij u dit te doen zodat wij uw probleem zo snel mogelijk kunnen onderzoeken en oplossen. Als er al een ticket openstaat, krijgt uw melding prioriteit. Dank voor uw feedback; dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na mijn bestelling geplaatst te hebben…

Na mijn bestelling geplaatst te hebben op 04/01/2026 nog steeds geen track and trace nummer ontvangen en als ik dan whattsapp bericht stuur krijg ik de melding dat er een ticket is aan gemaakt en moet wachten op het support team voor verdere info maar na een week ben ik het wachten beu

8 de enero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Distri-auto.be

Hallo, dank voor uw bericht. We begrijpen dat het vervelend is om na een week nog geen track & trace nummer ontvangen te hebben. Aangezien er al een ticket is aangemaakt, zorgen we ervoor dat uw klacht met prioriteit wordt behandeld door ons supportteam. We vragen u nog even geduld te hebben terwijl we dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Mocht u in de tussentijd aanvullende informatie hebben, dan kunt u die via uw bestaande ticket aan ons doorgeven. Bedankt voor uw begrip.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestel ergens anders in het vervolg.

Communicatie is goed.
Bestellen en verzenden ook.
Service na verkoop kan veel beter.
Taxatie naar de fabrikant en dan daar geld voor vragen in mijn situatie vind ik erg gezien meerdere mensen dit euvel ervaren met dit onderdeel.
Ik bestel bij mijn gewoonlijke dienst terug en zal daar wel navragen of ze dit kunnen bestellen in het vervolg.
1 keer bestellen is genoeg hier.

Update: het spijt jullie niet daar ben ik zeker van.

22 de noviembre de 2025

Respuesta de Distri-auto.be

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat onze service na verkoop niet geheel naar wens was. Aangezien u al een ticket heeft geopend, wordt uw melding met prioriteit behandeld door het team. Wij nemen uw opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Top !

communicatie met bedrijf en verzending verliepen vlot en vlekkeloos!

30 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wrong part delivered, no return policy!!!

The website indicated the mapco 61560 oil filter fits my 2009 honda accord CU1. It does not however, since the outer diameter is 76, and it should be 65 (which I learned by ordering the part from another website). After indicating this to customer service, they stated: we delivered the correct part, so you will have to pay for the return delivery costs. This is not only unhelpful, it is also not according to EU warranty laws. After 9 mails, pictures and screenshots, they still refuse to accept free return, as is legally required of them. They seem to assume noone wants to go to court over a 15 euro part. This is unethical and illegal. Avoid this website at all costs!!

1 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Distri-auto.be

We’re sorry to hear about your experience and understand your frustration regarding the received part. We note that you’ve already been in contact with our customer service and have provided documentation about the issue. Please be assured that your case is being prioritized internally for a swift review and resolution in accordance with our policies and applicable consumer laws.

If you have any further questions or additional details to share, please continue the conversation through your existing ticket so our team can assist you directly. Thank you for your patience.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Service is oke

Service is oke , maar uw website is voor (tractor)banden niet duidelijk : u adverteerd voor 2 banden een bepaalde prijs , maar achteraf blijkt de prijs maar voor één band te gaan ipv twee .

8 de diciembre de 2025

Respuesta de Distri-auto.be

Bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent over onze service. We noteren uw opmerking over de onduidelijkheid van de website rond de prijzen voor tractorbanden. Om dit snel te kunnen onderzoeken, verzoeken we u vriendelijk om een ticket te openen via uw persoonlijke klantruimte. Zo kan ons service team gericht naar uw opmerking kijken en, indien nodig, de informatie aanpassen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Na veel te lang wachten

Na veel te lang wachten - niet geleverd op mijn adres - zelfs met een bericht waarin alle diensten werd gevraagd om bij de buren te leveren - kreeg ik vervolgens een e-mailbericht dat het pakket werd bewaard op een afhaalpunt zo ver van mijn huis dat het niet de moeite waard was om het op te halen. Vreselijke service en ik zal ze niet aanbevelen.

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Distri-auto.be

Beste klant, het spijt ons te horen dat u zo lang heeft moeten wachten en dat de bezorging niet naar uw verwachting verliep. We begrijpen uw frustratie en willen dit graag voor u oplossen. Heeft u al een ticket geopend bij onze service na verkoop? Zo niet, dan verzoeken we u vriendelijk er een aan te maken zodat we uw situatie direct kunnen onderzoeken en prioriteren. Dank u wel voor uw feedback, dit helpt ons onze service te verbeteren.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.