Distri-auto.be Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De leveringsvoorwaarden waren streng, maar consequent. De levering gebeurde snel. De doos was heel licht gehavend (hetgeen ik wijt aan de transportverantwoordelijken, mag ik maar hopen), maar de inh... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik had het huisnummer vergeten in het leveradres, dat was mijn fout. Distri-auto heeft een notificatie gestuurd met de melding dat het adres incompleet was. Waarom dan toch de lage score? Wel de respo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Banden geleverd zoals het hoort. Enigste negatieve ervaring was de transporteur (DPD). Het heeft lang geduurd (omwille van congestieproblemen) vooraleer de banden geleverd werden. Maar hier kan de lev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De banden zijn snel geleverd op het adres door mij opgegeven, en de banden waren goedkoper dan ik dacht, ( goedkoper dan aangegeven op de website ). Voor 4 banden was de prijs per stuk goedkoper dan... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Bent u klant bij DISTRIAUTO? Uw mening is belangrijk voor ons en we horen graag wat u denkt. Onze teams zetten zich dagelijks in om u de grootste keuze aan nieuwe auto-onderdelen tegen de beste prijzen te bieden. De klantenservice en ons commercieel team staan dagelijks tot uw beschikking om aan uw behoeften te voldoen. Onze IT-experts werken onophoudelijk om de website te optimaliseren en een nauwkeurige overeenkomst tussen de onderdelen en de voertuigen te garanderen. Onze prioriteit: uw tevredenheid.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

713 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

313 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Graag niet annuleren en dan zeggen…

Graag niet annuleren en dan zeggen bestel maar opnieuw voor hogere prijs en opnieuw verzendkosten(gaat om een ruitenwisser) maar gewoon het bestelde en betaalde artikel naturen aub.

22 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Distri-auto.be

Merci pour votre commentaire. Nous comprenons parfaitement votre souhait de recevoir l'article commandé et payé sans modification de prix ou de frais supplémentaires. Afin de résoudre cela au mieux, merci d'ouvrir un ticket auprès de notre service après-vente si ce n'est pas déjà fait. Nos agents traiteront votre demande en priorité afin de vous apporter une solution rapide.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Levering van onderdelen dur te…

Levering van onderdelen dur te lang...ik heb 7,8 onderdelen mesteld in 1 keerik heb da ontvangen in 6 dagen,elke dag 1 paket...niet leuk!!

19 de febrero de 2026

Respuesta de Distri-auto.be

Beste klant, wij begrijpen dat het vervelend is dat u uw bestelling in meerdere pakketten over 6 dagen heeft ontvangen. De bezorgtijden kunnen variëren door transportomstandigheden, feestdagen of andere onvoorziene factoren. Wilt u aub een ticket openen via uw klantenportaal, zodat onze service na verkoop uw geval snel en gericht kan behandelen? Dank u voor uw feedback.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Heb verschillende keren gevraagd om de…

Heb verschillende keren gevraagd om de garantie en kreeg geen enkele backup hierover inzake een servo pomp voor een Mini cooper

12 de febrero de 2026

Respuesta de Distri-auto.be

Beste klant, het spijt ons te horen dat u geen oplossing hebt ontvangen omtrent de garantie voor de servo pomp van uw Mini Cooper. Om u zo snel mogelijk verder te helpen, verzoeken wij u vriendelijk een ticket te openen via onze klantenservice als dat nog niet is gebeurd. Onze medewerkers zullen uw aanvraag dan met prioriteit behandelen. Dank voor uw begrip.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spijtig dat de verwachte leverdatum…

Spijtig dat de verwachte leverdatum nooit juist kan aangegeven worden ik krijg het pakket onverwachts binnen dat zou veel aangenamer zijn de track en trace nummer kreeg ik pas toen het pakket al was aangekomen

18 de febrero de 2026

Respuesta de Distri-auto.be

Beste klant, dank voor uw feedback. Onze levertijden zijn doorgaans 1 à 3 werkdagen, maar soms kunnen onvoorziene omstandigheden ertoe leiden dat de levering en het versturen van de track en trace code niet helemaal volgens planning verlopen. We begrijpen dat dit verwarring kan veroorzaken en werken eraan om de communicatie te verbeteren. Indien u verdere vragen of opmerkingen heeft, verzoeken we u vriendelijk een ticket te openen zodat onze aftersales-afdeling uw melding snel en efficiënt kan behandelen.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.