Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde booket hotel i Dubai, rejsen blev aflyst pga.krigen i Mellemøsten. Aflyste hos Secret escapes 5 dage før afrejse, 2 dage efter var pengene tilbage på kontoen. God service.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Book ikke igennem Secret Escapes!! Deres bookingsystem ændre dato når man hopper rundt i deres system. Sad d.12/1-18 og bookede hotel i London fra d. 12.-15. februar 2018. Tjekkede flere gange at dato... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

På grund af sygdom, måtte vi desværre på et meget sen tidspunkt afbestille vores rejse. Her var Secret Escapes hurtig, effektiv og udvist ekstrem ordenlighed ved at tilbagebetale det fulde beløb. V... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

"På nuværende tidspunkt forventes din rejse stadig at finde sted som planlagt" skrev firmaet i fredags til os som svar på de utallige mails, vi har sendt, i forhold til, at vi ønsker at få pengene r... Ver más

Información sobre la empresa

1. Viajes y vacaciones

Sobre Secret Escapes Danmark

Escrito por la empresa

Om Secret Escapes
Som medlem hos Secret Escapes finder du et stort udvalg af håndplukkede hoteller og rejser i Danmark og udlandet til lave priser.

Vi forhandler de bedste priser med vores hotelpartnere og leverer dem direkte til din indbakke. På hjemmesiden finder du refunderbare hoteltilbud og fleksible pakkerejser til destinationer i hele verden. Vi håndplukker og kuraterer de bedste tilbud samt sikrer endnu flere datoer end nogensinde før – også i ferier og weekender. Vi arbejder tæt sammen med vores partnere for at kunne tilbyde lækre hotelophold og rejser til fantastiske priser, hvad enten det er en kort storbyferie, en solrig badeferie i det sydlige Europa eller en eksotisk ferie langt fra hjem.

En af vores virksomhedsværdier er “Vi tager hånd om alle rejser”, og vi mener det virkelig. Vi sætter pris på, at du har tillid til os, og vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med alt, hvad du behøver for at gøre din rejse så fantastisk som mulig! Kontakt os gerne, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fandt et super tilbud på luksus hotel…

Fandt et super tilbud på luksus hotel på Maldiverne

Tak for den mest fantastiske ferie - Drømmen der blev til virkelighed og så efter 2 år uden mulighed for at rejse lige derhen hvor vi ville.

15 de febrero de 2022

Kære Lee,

Tak for din dejlige tilbagemelding.

Vi er taknemmelige for dit fortsatte medlemskab og håber, at din næste ferie bliver lige så mindeværdig som din rejse til Maldiverne.

Hvis der er noget andet at vi kan hjælpe med videre, må du endelig sige til.

Med venlig hilsen,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utrolig ringe og langsom service…

Utrolig ringe og langsom service…

Jeg måtte desværre aflyse mit ophold grundet kursus da kursusholderen var blevet smittet med covid-19. Fristen for afbestilling var desværre 8 dage - og dermed overskredet - men jeg kontaktede alligevel secret escapes da det jo var en meget uheldig og uforudset situtation grundet COVID-19 - og kunne kun komne i kontakt med dem pr mail. De skrev de ville kontakte hotellet da de ikke kunne refunderer det uden hotellets godkendelse.
Jeg havde i mellemtiden selv kontaktet hotellet som fortalte mig at de gerne ville give mig den overnatning til gode men at det skulle ske gennem secret escapes. Efter mange forsøg på at få kontakt fik jeg endelig svar - dagen efter mit “ophold” var slut. At hotellet desværre havde sagt nej…

Min fornemmelse er at de slet ikke har kontaktet hotellet og at der så går 5 dage med svar og svarer kommer efter opholdet skulle have være afholdt er virkelig dårlig service….

Booker aldrig her igen!

update - 13.12.2021... har stadig intet hørt fra secret escapes!

30 de noviembre de 2021

Kære Christina,

Jeg har lige sendt dig en besked og bedt dig om at give os flere oplysninger.

Jeg vil derefter videregive det til vores kundeserviceteam.

Dårlig oplevelse

Har netop brugt Secretescapes for første gang. Det var en kæmpe skuffelse. Uden varsel blev min booking annulleret af Secretescapes uden nogen grund - Jeg kan se på hotellets hjemmeside at der er ledige værelser den dag.

Jeg har selvfølgelig fået mine penge tilbage, men nu missede jeg så det andet hotel jeg havde kig på forbi tilbuddet er udløbet - Så står tilbage med ingenting.

Det er skuffende og meget dårlig service.

17 de septiembre de 2021

Kære Jeppe,

Jeg har lige sendt dig en besked og bedt dig om at give os flere oplysninger.

Jeg vil derefter videregive det til vores kundeserviceteam.

Shameful Customer Support

Booked a hotel through Secret Escapes, firstly -- they used images from other places, not a true representation of the hotel and it's faclities.

Also, when we arrived we were immediatley uncomfortable, the room was dirty and did not meet expectations, I wanted to contact Secret Escapes to help us remedy this, but the only 'customer service' they offer is a contact form through a website. But we were at the hotel and in that situation then and there!

We ended up getting covered in bed bug bites from our toes to our thighs, that ruined the rest of our trip.

Would have preferred to sleep outside to be honest, at least we wouldn't have paid over 200 eur for a room that couldn't provide basics (i.e. soap, shampoo, clean linens.). I can't believe how misleading their website is and that they even allow their customers to book in such a place.

25 de julio de 2021

Hi Gadegaard,

Thank you for your Trustpilot rating.

We are very sorry to hear that your holiday did not went as planned. We would like to assure you that Secret Escapes is extremely conscious of the importance of customer satisfaction, and reiterate our genuine regrets for any disappointment caused.

I have passed your case to our customer service team who will be in touch with you as soon as possible.

Best regards

Lukas

Hvor er mine penge?

Jeg bestilte et ophold i Berlin, men fortrød, AFbestilte i god tid. Men pengene er trukket og jeg har ikke hørt en lyd. Hvorfor trækker i pengene når jeg afbestiller mere end 8 dage før planlagt afrejse?

13 de julio de 2021

Hej Henrik,

Tak for din feedback på Trustpilot.

Ved Secret Escapes, har du valget mellem kredit og en refundering tilbage til din betalingsmetode, hvis du selv annullerer et ophold.

Kreditten tilbydes dog først, da størstedelen af vores medlemmer ønsker at booke en ny dato eller et hotel med det straks.

Under denne kreditmulighed finder du linket til 'Flere refunderingsindstillinger', hvor det er muligt at vælge en tilbagebetaling tilbage til din oprindelige betalingsmetode. Vi beklager, hvis disse muligheder ikke var klare.

Med det sagt, jeg kan se, at du allerede har kontaktet vores kundeserviceteam, og din tilbagebetalingsanmodning er behandlet.

Med venlig hilsen,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Refundering

Da vores rejse som så mange andre blev aflyst, har vi modtaget en standardmail om refundering og en formular man skal udfylde. Da formularen var på engelsk og pengene skulle sendes fra en udenlandsk konto, kom vi i tvivl om hvorvidt vi blev udsat for scam, men efter kontakt med deres venlige kundeservice, blev det løst og vi har fået refunderingen.

20 de abril de 2021

Hej Niels

Vi sætter pris på din feedback her på Trustpilot.

Vi er glade for at høre, at alt gik fint til sidst med tilbagebetalingen af jeres ophold.

Vi håber på at kunne inspirere jer til rejser i fremtiden.

Angela

Kære Claus,

Tak for din besked her på Trustpilot.

Vi er glade for, at vi har været i stand til at hjælpe dig, og vi håber også at kunne inspirere dig med nye tilbud i fremtiden.

KØB ALDRIG gavekort herfra

Ja ligesom man troede at de faktisk reagerede på min mail til dem...ja så skete der ingen ting!!!!!!!!!!
Det er så dårlig service fra secret escapes at jeg ALDRIG vil anbefale dem til nogle mennesker,de skal godt nok til at oppe sig ,at de får en stjerne i toppen er kun pga at man skal trykke en for at gå videre.....tænk at man ikke kan få sit gavekort der er udløbet pga corona

18 de febrero de 2021

Kære Lotte,

Jeg undskylder for ikke at have svaret dig tidligere, jeg var ude af kontoret i et par dage.

Jeg sender dig en e-mail med det samme.

Daphne

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Manglende refundering

Vi skulle have været til Bali i september men det blev aflyst af Covid-19.
Vi får kredit på vores booking så vi kan bruge pengene på andre rejser i fremtiden og alt er godt. I oktober får vi så en mail omkring at Sceret har modtaget refundering fra hoteller og vi kan få pengene udbetalt istedet. Vi skal blot indsende IBAN og SWIFTnr. (Dette i et google dokument, hvilket virker meget mystisk) jeg henvender mig til Sceret for at forhøre mig om ægtheden af denne mail men den bliver bekræftet. Vi sender konto nr afsted og får 16 november besked på at der er sket en fejl i overførelsen og jeg kan kontrollere om bankdetaljer er korrekte. Jeg sender et andet IBAN nr afsted. 8 december har jeg stadig ikke modtaget pengene og henvender mig igen. Min tålmodighed begynder så småt at være opbrugt. Jeg får sendt et billede af at overførelsen er godkendt 2 november (vel og mærket overførelsen som jeg den 16 november får at vide er afvist) og Sceret beder mig tage kontakt til egen bank. Jeg retter igen henvende for at gøre opmærksom på at det billede jeg har modtaget fra deres overførelse er den som senere bliver afvist. Jeg kan mærke at dette bliver en lang sej kamp som slet ikke er slut endnu, men det beviser at Sceret ikke har styr på deres - jeg er bekymret for om jeg nogle sinde ser de penge igen. Det er trods alt 12.000kr

Hvis pengene var kommet havde de fået en anmelden på 3 stjerner for de er gode og hurtige til at besvare mails men jeg er sgu bekymret for at blive snydt og bedraget lige nu.

Opdatering 14/12-20 - pengene er nu modtaget. Anmeldelsen er rettet fra 1-3 stjerner da Sceret virkelig er hurtige til at svare på mails/henvendelser generelt

9 de diciembre de 2020

Kære Hanne

Jeg beklager, at der var et problem med din refusion.

Jeg er dog glad for at høre, at problemet blev løst.

Daphne

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ingen kontaktoplysninger finde / en…

Kan ingen kontaktoplysninger finde / en mailadresse - et telefonnummer / mulighed for chat. Der kommer ikke respons på henvendelser - seneste rykker blev afsendt ved udfyldelse af covid-19 formular 6.8.2020. Ganske dårlig kundeservice, hvis der ikke er mulighed for at få nogen som helt kundeservice.

20 de octubre de 2020

Kære Kim,

Tak for din feedback her på Trustpilot.

Jeg vil gerne undskylde, hvis den oplevelse, du har haft, har været skuffende. Jeg kan godt forstå, at det må være virkelig frustrerende, og jeg beklager virkelig, at vi er kommet frem til en løsning, du ikke er glad for.

Udbruddet af COVID-19 har gjort, at vi alle befinder os i en svær situation. Jeg vil gerne forsikre dig om, at vi værdsætter alle vores medlemmer og tager din feedback seriøst.

Jeg sender din besked videre til vores kundeservice, men før jeg gør det, vil det være en stor hjælp, hvis du svarer på min private besked, således at jeg kan sende dem den relevante information, de har brug for.

Maria

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service og mangel på kommunikation

Mit hotelophold i Paris blev aflyst pga. Covid-19, men Secret Escapes har ikke villet stå til ansvar for en refundering og giver hotellet i Paris skylden på trods af at opholdet jo er bestilt og betalt via Secret Escapes.
De svarer ikke på henvendelser og deres telefonnumre virker ikke.
Jeg ønsker mine penge retur og forventer at blive kontaktet snarest!

13 de octubre de 2020

Kære Christian

Vi håber, at alt er godt.

Tak fordi du tog dig tid i dag til at give os brugbar feedback.

Vi er klar over, at du ikke er tilfreds med din løsning. Vi har sendt dig en e-mail angående din reservation hos os. Vi beklager og håber ved at give dig kredit, at du vil kunne nyde en rejse i fremtiden med den eller de personer, du holder af, så snart rejserestriktionerne er blevet lempet.

Vi videresender din feedback, og en af ​​vores kundeservice vil undersøge sagen og kontakte dig direkte om dine muligheder. Du vil blive kontaktet via den e-mail-adresse, du brugte, da du foretog din reservation.

Konard

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Og igen kommer der et svar man ikke kan…

Og igen kommer der et svar man ikke kan bruge til noget som helst :

Paul
Secret Escapes Team

der er bare det ved det at jeg har ikke fået en privat besked !!! men en undskyldning, hvad skal man bruge den til ???

21 de septiembre de 2020

Kære Ole,

Vi håber, at du og din familie er vel.

Tak for din feedback her på Trustpilot.

Vi har noteret din feedback, og en fra vores kundeservice vil kontakte dig snart angående din booking. Tak for din forståelse i denne svære tid.

Anna

Jeg bestilt et hotelophold den 1

Jeg bestilt et hotelophold den 1. marts. Pga. corona kontaktede jeg hotellet for at høre om jeg kunne få rykket opholdet, men blev meddelt at det ville blive gennemført. Så i maj tog min søn og jeg på weekendtur fra Hillerød til Kolding. Vi blev noget overraskede da vi kom frem til hotellet som var lukket pga. corona. Vi prøvede forgæves at kontakte Secret Escapes på både tlf. og mail. Vi var i kontakt med hotellet som også forgæves prøvede at komme igennem Secret Escapes for at hjælpe os med at få vores penge retur. Vi har endnu intet hørt eller modtaget nogle penge. Vi fik heller ingen mail om at opholdet var aflyst, så vi kunne have sparet udgift til bro og benzin. Mega dårlig service!! Forstår ikke hvordan man kan behandle sine kunder på denne måde :(

31 de agosto de 2020

Kære Belinda,
Tak for din feedback her på Trustpilot.

Jeg undskylder, hvis din oplevelse har været skuffende. Jeg kan godt forstå, at det må være virkelig frustrerende, og jeg beklager meget, at vi ikke informerede dig i tide.

Lasse

Lyver og tilbageholder refundering

Jeg købte søndag d. 15.03.20 et ophold gennem SecretEscapes.dk. Da hotellet efterfølgende ændrede deres åbningsdato til at være efter min reservation, bekræftede hotellet tirsdag d. 21.04.20, at de aflyste min reservation og at SecretEscapes ville refundere det fulde beløb. Pga. corona-situationen gav jeg SecretEscapes arbejdsro, men da jeg endnu hverken havde hørt fra dem eller set skyggen af mine penge d. 30.06.20 kontaktede jeg dem igen. Jeg har både inden og efter forsøgt at komme i kontakt med SecretEscapes - for det meste uden held. De oplyste telefonnumrer virker ikke og langt over halvdelen af mine e-mails bliver ikke besvaret. Når jeg endelig modtager svar, forholder SecretEscapes sig ikke til mine spørgsmål, men kommer med standardsvar. Da jeg d. 05.08.20 stadig ikke havde hørt noget fra SecretEscapes kontaktede jeg igen hotellet, der videresendte min henvendelse til SecretEscapes for at sætte skub i processen. Herefter fik jeg to svar fra SecretEscapes: det ene var igen et standardsvar, mens det andet beskrev, at de ikke kunne refundere mine penge, fordi hotellet ikke har bekræftet annulleringen af reservationen over for SecretEscapes. Derfor kontaktede jeg igen hotellet, der igen har bekræftet, at de har informeret SecretEscapes og har sendt mit et screenshot heraf. Dette har jeg nu sendt til SecretEscapes med besked om, at jeg forventer at få mine penge retur. Det ville klæde SecretEscapes at lade være med at lyve og tilbageføre de penge, der ikke er deres. Man skulle tro, at navnet henviser til, at firmaet er så hemmeligt, at de er nærmest umulige at komme i kontakt med og at de undgår og flygter fra ethvert ansvar/ordentlig opførsel. Dette er uden tvivl første og sidste gang, jeg handler med SecretEscapes -forhåbentlig betaler de snart pengene tilbage, da de efterhånden må være løbet tør for undskyldninger for ikke at gøre det.

19 de agosto de 2020

Kære Anna

Vi håber, at du og din familie er vel.

Tak for din feedback her på Trustpilot.

Vi beklager, at du ikke er tilfreds med den løsning, vi er kommet frem til omkring din booking. Vi gør vores bedste for at imødekomme alle vores medlemmers forespørgsler. Jeg forstår, at du ønsker en fuld tilbagebetaling af dit ophold og vil videregive den information til vores kundeservice.

I denne tid håber jeg, at du vil være ekstra tålmodig og bære over med os, da vores kundeservice arbejder i døgndrift på at besvare de mange henvendelser, vi får fra vores medlemmer i hele verden, hvis bookinger er påvirket af COVID-19.

Samantha

Stadig tavshed

Stadig tavshed, ingen respons og umulige at få fat på!!
Fik svar herinde 20. juni om at jeg ville blive kontaktet. Dette er ikke sket.
Vil have refunderet et hotelophold i Dubai. Hotellet svarer at jeg skal tage fat i rejsebureauet der påstår at pengene er hos hotellet. Men det er vel ikke mit problem. Få tilbagebetalt mine penge NU!!
Jeg kan ikke udtrykke nok, hvor stor en foragt jeg har for denne måde at drive forretning på.

Svar på respons fra Trustpilot: HVILKEN løsning taler du om?? Jeg har ikke fået mail om nogen løsninger??

3 de agosto de 2020

Kære Rikke

Vi håber, at alt er vel.

Tak, fordi du i dag har taget dig tid til at give os brugbar feedback.

Vi er klar over, at du ikke er glad for din løsning, vi e-mailede til dig angående din booking hos os. Vi beklager dybt. Det var ikke vores hensigt at skabe frustration. [Vi håbede ved at give dig kredit, at du vil kunne nyde en rejse i fremtiden med den eller dem, du holder af, så snart rejserestriktionerne er blevet lempet.

Vi vil videresende din feedback og en fra vores kundeservice vil undersøge sagen og kontakte dig direkte omkring dine muligheder. Du vil blive kontaktet via den e-mailadresse, du brugte, da du foretog din booking.

Bogdan

Endnu en utilfreds kunde her

Endnu en utilfreds kunde her
Secret escapes har refunderet mig 382 kr med beskeden om at det er det hotellet vil give tilbage med et utrolig arrogant svar
Kundeservice er evigheder om at svare og virker fuldstændig ligeglad med deres kunder.
Jeg vil fremover gøre alt hvad der står i min magt for at fortælle vidt og bredt om den dårlige måde de behandler deres kunder på, deres umådelige arrogante svar og fraråde alle fra at handle ved dem.
Overvejer sågar politianmeldelse da jeg ikke mener de må gøre det de gør. Det var dem selv der aflyste opholdet og derfor mener jeg de stjæler pengene.
Rejs aldrig med secret escapes. Det er en plattenslager virksomhed af værste skuffe

29 de julio de 2020

Kære Knneth,

Dårlig kundeservice

Kan også tilslutte mig de mange frustrede kunder. Hotellet ville refundere os det fulde beløb, men de henviser hele tiden til Secret Escape. Hotellet svarer altid på mine mails til forskel fra Secret Escape. Det er synd, at et godt hotel skal få et dårligt ry, grundet deres samarbejde med Secret Escape. Aldrig mere køber vi rejser her.

Hvis jeg kunne få en bekræftelse på, at hverken hotellet eller Secret Escape vil dække, kan jeg få penge fra min rejseforsikring. Det bidrager de heller ikke til, så 15.000 kr. er bare væk til ærgrelser og bøvl.

Telefonnumret på hjemmeside virker heller ikke😤

3 de julio de 2020

Kære Bente,

Vi håber, at alt er vel.

Tak, fordi du i dag har taget dig tid til at give os brugbar feedback.

Murphy

ALDRIG MERE SECRET ESCAPES

Vi bestilte i november 3 overnatninger på Copenhagen Island fra 16. til 19. marts.
Den 13. marts efter at Danmark stort set var lukket ned p.g.a. Corona ringede jeg til hotellet, som accepterede afbuddet - dog skulle jeg kontakte Secret Escapes, da det var dem, der skulle tilbagebetale beløbet. Efter FLERE telefonopkald og mails har vi STADIG - efter mere end 3 måneders ventetid - ikke modtaget penge retur. Derimod er de så frække at påstå, at de har sendt penge til hotellet, hvilket jeg har modtaget dokumentation fra Copenhagen Island er en LODRET LØGN. ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG mere Secret Escapes 😵😠🤬👎 Grethe Baadsgaard

25 de junio de 2020

Kære Grethe

Tak for din feedback.

Vi værdsætter din feedback og beklager, at du ikke er tilfreds med vores løsning omkring din booking. Vi kan forsikre dig om, at vores kundeservice arbejder hårdt på at komme med løsninger på alle vores medlemmers bookinger. Vi forstår, at den eneste løsning, du vil være tilfreds med, er en fuld refundering af dit ophold, hvilket vi vil sige videre til kundeservice.

I mellemtiden håber vi, at du vil være tålmodig, mens vores kundeservice arbejder hårdt på at besvare alle vores medlemmer med bookinger, der desværre er påvirket af pandemien.

Vi har gemt din feedback i vores system, og en repræsentant fra vores kundeservice vil kontakte dig hurtigst muligt. Tak for dit samarbejde i denne udfordrende situation, vi alle befinder os i.

ADVARSEL:

ADVARSEL:
Køb ikke ophold hos Secret Escapes. Vi har endnu ikke fået penge tilbage for vores bestilling af hotel Berlin Berlin 26 til 29 marts 2020 trods mange henvendelser. De fralægger sig ansvaret og henviser til hotellet som lukkede ned pga. coronavirus. Hotellet henviser til Secret Escapes som henviser til hotellet. Det er nu 3 mdr. siden og vi har intet hørt. Virkelig dårlig service.
Jens.

25 de junio de 2020

Kære Jens

Vi håber, at du er vel.

Tusind tak for din feedback.

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med den løsning, der var givet til dig. Vi håbede, at en ombookning af dit ophold vil give dig muligheden for at se frem til et dejligt ophold, så snart rejserestriktionerne er blevet lempet.

Vi har noteret dette, og kundeservice vil kontakte dig omkring din booking via den e-mailadresse, du benyttede, da du bookede dit ophold.

Tak for din forståelse og tålmodighed.

opfølgning på rejse til Wien

Ok lige under den her anmeldelse, ligger min tidligere og denne her gør det ikke bedre. Jeg har gjort som i (Pia) bad om, men er kun blevet mødet med larmende tavshed. En tavshed, der gør at jeg ikke tør genåbne mit mastercard, idet jeg risikerer at det forbryderiske firma Holidays.ch, (se anmeldelser på dette firma) som Secret escapes entrerer med, hugger flere penge fra mit kort. Hvis jeg kunne give under en stjerne her havde jeg gjort det. Jeg er så rasende.
Jeg vil gerne have en bekræftelse på at jeg har aflyst min rejse. Aldrig mere Secret Escapes, prøv lige at scrolle ned af siden, der vil I kunne se at det svar man får fra dem er et standard svar

24 de junio de 2020

Kære Rene

Magdalena

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.