Fick aldrig mitt prov analyserat pga företaget gick i konkurs! Borde inte ens ha kunnat lagt mig order, den borde ha blivit makulerad. Då dom måste ha vetat redan då att det var konkurs på gång!! Och... Ver más
Intressant att få information om ens genetiska förutsättningar, vilken träning, kost mm som passar en bäst. En del har man förstås upptäckt själv men det är roligt att få det bekräftat, andra saker,... Ver más
Fick meddelande att ni gått i KK så har inte fått några resultat. Tycker att ni kunde ha utfört testen ändå eftersom jag beställde testen bara några dagar innan ni lät meddela er konkurs. Vet att de... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Dynamic Code erbjuder smarta självprovtagningslösningar, ofta baserade på DNA-teknik, både till vården och direkt till konsument. Våra produkter beställs enkelt online och kan utföras vart du än befinner dig. Proven analyseras i vårt labb och provsvaren hämtas via en kod på webben inom några dagar, säkert och helt anonymt. Vi erbjuder även så kallade snabbtest där man som kund får svaret direkt antingen på en provsticka eller via app. Historien om Dynamic Code börjar på 90-talet då Anne Kihlgren arbetar på SKL med kriminaltekniska analyser i brottsutredningar. Med lång erfarenhet av DNA-analyser fascineras hon över hur mycket information som går att få fram med DNA-prover. Anne ser möjligheterna med DNA och hur det kan hjälpa människor att få svar på så mycket mer, bara det görs mer tillgängligt. Hon inser också hur prover som kan utföras hemma kan spara tid och resurser och korta väntetiderna i vården. Där och då föds Dynamic Code, då Anne bestämmer sig för att ta fram specialanpassade DNA-prover i syfte att revolutionera vården och ge människor mer kontroll över sin hälsa.
Diskettgatan 4, 58330, Linköping, Suecia
- 013-465 53 23
- support@dynamiccode.com
- dynamiccode.com
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Easy process
The whole process for sending and receiving the analysis was easy to do, but the report didn't fulfill my expectations.
Väldigt intressant att få läsa…
Väldigt intressant att få läsa resultatet.
Det här borde alla göra för att förstå hur man fungerar som bäst!

Spot on!
Har haft många år av kamp pga sjukdom och andra hälsoproblematik som försvårat min vardag till stor del. Tack vare Dynamic Code så förstår jag äntligen varför min kropp och dna reagerar som den alltid gjort och fortfarande gör. Testerna är "Spot on" och jag vet det med säkerhet då jag även fått liknande besked från sjukvården. Nu kan jag äntligen göra dem val som gör mest nytta för mig. Tack!

Respuesta de Dynamic Code AB
Ik heb nooit bericht ontvangen dat ze…
Ik heb nooit bericht ontvangen dat ze mijn product hebben gestuurd.welke dag zou geleverd worden. Alleen mail dat ze de bestelling ontvangen. Toen meer maand duurt. Ben ik gaan mailen waar mijn bestelling blijft. Ik krijg het geld terug. Maar je wordt allen teur

Respuesta de Dynamic Code AB
Det var enkelt att beställa
Det var enkelt att beställa. Tydliga instruktioner och snabbt svar. Helt perfekt

Respuesta de Dynamic Code AB
Bra övergripande sammanställning avd…
Bra övergripande sammanställning avd det genetiska material och dess markör.
Sammanfattning var före generell, vilket gör det otillräckligt att förstå hur man ska använda sin nya information i kontext till livssituation, livsstil och träning. E.g. Hur ska jag ändra mitt liv i relation till den nya information jag har fått från er, så jag får fullt nytta ut av detta? Produktet är inget värd för den vanliga lekman om man inte får en kontextuell guiding.
Jag anser att där finns mycket stort utrymme för produktförbättring som garantera även större succes än vad ni har idag.

Respuesta de Dynamic Code AB
Ik vindt het jammer dat het niet…
Ik vindt het jammer dat het niet vertaald wordt in het Nederlands
Bra beskrivning om hur mitt DNA mår och…
Bra beskrivning om hur mitt DNA mår och vad jag behöver göra för att må ännubättre med min träning och kost.

Respuesta de Dynamic Code AB
Intressanta resultat och visste inte…
Intressanta resultat och visste inte att jag bryter ner koffein snabbt 🤩

Lite förvirrande testsvar
Lite förvirrande testsvar. Å ena sidan skulle jag träna explosivt och å andra lågintensivt. Lite svårt att utläsa något av detta. Hade förväntat mig att få reda på vad som skulle ge mig bäst resultat på kost- och träningsfronten

Respuesta de Dynamic Code AB
Jag kan vara inte tolka resultatet…
Jag kan vara inte tolka resultatet överhuvudtaget. Jag är överviktig men jag har inte anlag att bli tjock

Respuesta de Dynamic Code AB
Intressanta svar men svårtolkade och…
Intressanta svar men svårtolkade och motsägelsefulla rekommendationer

NUL STJERNER!
Absolut NUL stjerner vil jeg give!
Brug jeres penge et andet sted, de er ikke til nogen hjælp, hvis du får et positivt resultat på en test. De anbefaler dog “man opsøger sygehus” ja tak - det er jo ikke det vi betaler Jer for! Det kunne jeg have gjort uden at betale Jer - helt gratis. I lover hjælp på hjemmesiden med e-recept gennem læge - det er ikke korrekt.
Spild af penge og tid!!! Skuffet og mere end 400 kr fattigere.
Useriøst og uvidende medarbejdere, der heller ikke er til nogen hjælp!
Hold jer væk og spar jeres penge, der er alligevel ingen hjælp at få.

Otroligt bra!
Så sjukt intressant information! Rekommenderar verkligen alla som funderar på att genomföra ett test att göra det.

Respuesta de Dynamic Code AB
Más información sobre otros tipos de reseñas.