Fick aldrig mitt prov analyserat pga företaget gick i konkurs! Borde inte ens ha kunnat lagt mig order, den borde ha blivit makulerad. Då dom måste ha vetat redan då att det var konkurs på gång!! Och... Ver más
Intressant att få information om ens genetiska förutsättningar, vilken träning, kost mm som passar en bäst. En del har man förstås upptäckt själv men det är roligt att få det bekräftat, andra saker,... Ver más
Fick meddelande att ni gått i KK så har inte fått några resultat. Tycker att ni kunde ha utfört testen ändå eftersom jag beställde testen bara några dagar innan ni lät meddela er konkurs. Vet att de... Ver más
Har haft många år av kamp pga sjukdom och andra hälsoproblematik som försvårat min vardag till stor del. Tack vare Dynamic Code så förstår jag äntligen varför min kropp och dna reagerar som den alltid... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Dynamic Code erbjuder smarta självprovtagningslösningar, ofta baserade på DNA-teknik, både till vården och direkt till konsument. Våra produkter beställs enkelt online och kan utföras vart du än befinner dig. Proven analyseras i vårt labb och provsvaren hämtas via en kod på webben inom några dagar, säkert och helt anonymt. Vi erbjuder även så kallade snabbtest där man som kund får svaret direkt antingen på en provsticka eller via app. Historien om Dynamic Code börjar på 90-talet då Anne Kihlgren arbetar på SKL med kriminaltekniska analyser i brottsutredningar. Med lång erfarenhet av DNA-analyser fascineras hon över hur mycket information som går att få fram med DNA-prover. Anne ser möjligheterna med DNA och hur det kan hjälpa människor att få svar på så mycket mer, bara det görs mer tillgängligt. Hon inser också hur prover som kan utföras hemma kan spara tid och resurser och korta väntetiderna i vården. Där och då föds Dynamic Code, då Anne bestämmer sig för att ta fram specialanpassade DNA-prover i syfte att revolutionera vården och ge människor mer kontroll över sin hälsa.
Diskettgatan 4, 58330, Linköping, Suecia
- 013-465 53 23
- support@dynamiccode.com
- dynamiccode.com
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Kul grej men tyvärr för allmänna svar
Testet gav egentligen inte så mycket matnyttiga svar. Har du tränat tidigare och reflekterat över hur du mår när du äter viss kost så kommer det här testet tyvärr inte ge dig så mycket mer svar.
Kul grej, men tyvärr för allmänna svar.

Respuesta de Dynamic Code AB
Jättebra när jag väl fick testet
Jättebra när jag väl fick testet. Tack!
Jämförde vissa av resultaten med de…
Jämförde vissa av resultaten med de resultat jag tidigare fått x2 via "23andme", superkul att de stämmer överens så bra. Visst, en del råd allmängiltiga men så är det ju, viktigt att delge den breda målgruppen övergripande. Kan relatera till hur min kropp reagerar på tex koffein, mat och viss muskelträning. Testet är ju inte en "Bibel" men vägledning är det helt klart, kör på.
Otroligt trevliga och seriösa man får…
Otroligt trevliga och seriösa man får bra uppfattning av er.
I sent my dna swab on the 18th of may…
I sent my dna swab on the 18th of may still has not been received in Sweden and my wife's has been received after 10 days but results not processed! Just seems like they did marketing and actually have not got a product to offer. I feel totally conned.

Anbefaler ikke
Kjøpte testen på apotek. Bruksanvisning var innviklet og vanskelig å skjønne seg på. Jeg aktiverte testen, skrev inn detaljene mine, og tenkte man kom til å få svar på epost og melding. Sendte testen avgårde som den var. Viste seg at man måtte RIVE AV den lille QR-koden, og beholde denne for å kunne få tillgang til testresultatene i ettertid også, selv om jeg hadde skrevet inn min informasjon og aktivert testen.
OPP PÅ DET funket ikke nettsiden. Den kræsjet og var nede hele uken. Var i kontakt med kundeservice på epost, men der fikk jeg ikke noe hjelp uten koden… selv om testen var aktivert.
Anbefaler ikke dette merket!
Oppdatering: fikk melding om at testresultatene var inne, men nettsiden funker jo ikke! Så får ikke sett det…

Respuesta de Dynamic Code AB
Önskade att returnera ett test
Önskade att returnera ett test, fick snabb bra hjälp och det var inga problem.
It's a complete scam, updated after answer
It's a complete scam, the DNA has nothing to do with food and exercise fitting a person and the small genetic variations that can influence that is impossible to see from a DNA-test.
Just expensive bro-science
Got a reply, and it's still bro science. DNA will not affect what kind of exercise you should do, or how you should eat.
Every healthy body processes protein, fat, carbohydrates, vitamins and minerals the same.
Losing weight is "just" about calories in calories out, if you use more energy than you put in, you will lose fat. Normal food, LCHF, Keto, carnivore, vegan doesn't matter for weight loss or weight gain, it's just personal preference that makes it easier for some to reach the calorie deficiency needed to lose weight.
DNA is extremely important, but no test will be able to show variations like preference for food, different builds/injuries that affects the exercise people should do.
So still BS and "trust me bro"
If they want to prove me wrong I'm willing to take a test and see if it shows those variations I know I have, but of course it doesn't as it's impossible

Nöjd med testen
Over 4 weeks since I sent back my…
Over 4 weeks since I sent back my sample and no results and no indication when I might receive them.

Flera resultat stämmer
Flera av resultaten stämmer in på mig, andra var en aha upplevelse, kändes intressanta och väckte frågor. Tänker ändå man får ta provresultaten med en nya salt eftersom det är så få gener som testas men absolut värt det för min del!
det är inte vad jag förväntade mig och…
det är inte vad jag förväntade mig och fick vänta för lång tid att få resultatet nästan 1 månad. De är dåligt förklarad.

Super nöjd!
Super nöjd. Har fått bekräftat saker jag misstänkt, samtidigt förstått varför vissa saker inte fungerar. Nu ska jag lägga upp ett bra träningsschema baserat på mina svar samt ha med mig vilka livsmedel som ska fokusera på mm. Tack!
Tyckte det var missvisande med intag av…
Tyckte det var missvisande med intag av kost.. Det handlade mest om träning...Allt luddigt tkr jag

Fantastiskt med Bodytestet
Fantastiskt med Bodytestet! Lite väl lång väntetid bara!
En del stämde, en del inte alls
Det var väldigt snabbt och enkelt. Dock kände jag väl lite fifty-fifty på svaren och hade önskat lite mer konkret vägledning.

Supernöjd med testet
Supernöjd med testet, enkelt att använda, nu kan jag lägga upp min kost o träning. Fick testet hemskickat snabbt. Kundservice är fantastiskt, snabba på att svara med bra svar.
Jag ger en 4 istället för 5 då information om att det tar 10 arbetsdagar att få resultat inte framkommer tydligt förrän jag kontaktade kundtjänsten.
Más información sobre otros tipos de reseñas.