Fick aldrig mitt prov analyserat pga företaget gick i konkurs! Borde inte ens ha kunnat lagt mig order, den borde ha blivit makulerad. Då dom måste ha vetat redan då att det var konkurs på gång!! Och... Ver más
Intressant att få information om ens genetiska förutsättningar, vilken träning, kost mm som passar en bäst. En del har man förstås upptäckt själv men det är roligt att få det bekräftat, andra saker,... Ver más
Fick meddelande att ni gått i KK så har inte fått några resultat. Tycker att ni kunde ha utfört testen ändå eftersom jag beställde testen bara några dagar innan ni lät meddela er konkurs. Vet att de... Ver más
Har haft många år av kamp pga sjukdom och andra hälsoproblematik som försvårat min vardag till stor del. Tack vare Dynamic Code så förstår jag äntligen varför min kropp och dna reagerar som den alltid... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Dynamic Code erbjuder smarta självprovtagningslösningar, ofta baserade på DNA-teknik, både till vården och direkt till konsument. Våra produkter beställs enkelt online och kan utföras vart du än befinner dig. Proven analyseras i vårt labb och provsvaren hämtas via en kod på webben inom några dagar, säkert och helt anonymt. Vi erbjuder även så kallade snabbtest där man som kund får svaret direkt antingen på en provsticka eller via app. Historien om Dynamic Code börjar på 90-talet då Anne Kihlgren arbetar på SKL med kriminaltekniska analyser i brottsutredningar. Med lång erfarenhet av DNA-analyser fascineras hon över hur mycket information som går att få fram med DNA-prover. Anne ser möjligheterna med DNA och hur det kan hjälpa människor att få svar på så mycket mer, bara det görs mer tillgängligt. Hon inser också hur prover som kan utföras hemma kan spara tid och resurser och korta väntetiderna i vården. Där och då föds Dynamic Code, då Anne bestämmer sig för att ta fram specialanpassade DNA-prover i syfte att revolutionera vården och ge människor mer kontroll över sin hälsa.
Diskettgatan 4, 58330, Linköping, Suecia
- 013-465 53 23
- support@dynamiccode.com
- dynamiccode.com
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Har förväntat mig mer tydliga…
Har förväntat mig mer tydliga personliga detaljer. Jag har kanske misstolkat och förväntat mig mera än det blev.

Oseriösa
Lämnade in mitt prov för drygt 2 veckor sen och har fortfarande inte hört av företaget. Ett DNA som var så viktigt att skicka in fort för att kunna få resultat. Känner mig mest lurad..

Respuesta de Dynamic Code AB
Skrev mail om borttappad kod och fick…
Skrev mail om borttappad kod och fick snabbt svar och de fixade allt snabbt och trevlig ton i mailen.
Utförligt o omfattande analys
Utförligt o omfattande analys. Väldigt intressant o lärorikt. Gav mig många nya insikter
Dynamic Code kunde inte hjälpa till med att lösa detta.
Tyvärr var min erfarenhet med Dynamic Code inte så positiv som jag hade hoppats på. Jag beställde deras body test för att genomföra en analys, och från början var informationen bristfällig.
Jag fick aldrig veta hur lång tid analysen skulle ta, vilket tvingade mig att själv kontakta dem för att få svar. Det stod tydligt att jag skulle få ett sms när testresultatet var klart. Men dagarna gick utan något meddelande, varken via sms eller e-post. När jag besöka deras hemsida för hitta deras kontaktuppgifter upptäckte jag att mitt provresultat var tillgängligt.
Det största problemet var att jag och min sambo beställde två body test samtidigt och på hemsidan kunde vi inte se vilket svar som tillhörde vem! När vi skickade in vårt test förstod vi det som att vi skulle få ett sms med en länk till våra individuella provresultat, vilket aldrig skedde. Detta ledde till förvirring och frustration, och Dynamic Code kunde inte hjälpa till med att lösa detta.
Ytterligare frustration uppstod när jag upprepade gånger fick fråga via e-post varför vi inte hade fått något sms om att testet var klart. Det tog tre försök innan de till slut svarade på frågan och inte ens då kunde de ge ett svar förutom att de skulle kolla med IT. Det har gått 2 veckor nu från det att de skulle kolla med IT och jag har fortfarande inte fått svar.
Sammantaget känner jag mig besviken över den bristfälliga informationen och den dåliga kundservicen från Dynamic Code. Jag rekommenderar dem inte baserat på min erfarenhet.

Respuesta de Dynamic Code AB
Jag får hela tiden mail om att ni vill…
Jag får hela tiden mail om att ni vill ha mitt omdöme men det är lite svårt när jag inte fått resultaten än. Jag ville satt en 2a pga det men ger en 3a iallafall. Hoppas på ett utförligt DNA resultat 🙂

Jag förväntade mig mer
Jag förväntade mig mer info om min kropp tror jag. Jag har sen innan mkt info om ämnena i kroppen och vad deras funktion och svaren kändes som att det var mest info om just ämnena i sig. Så om du känner att du har rätt bra koll sen innan så är detta test överflödigt. Jag fick i princip veta att jag är lite känslig för koffein (vilket jag märkt sen innan) och att jag har en kropp som är lite stressad (vet jag sen innan) samt att jag bör kombinera styrketräning och intervall träning.
Jag hade gärna sett att jag fick pengarna tillbaka då jag inte fick någon ny info. Så för dig som har bra koll på träning,kost o återhämtning är det här onödiga pengar att lägga.

Inte fått mitt provresultat ännu. Gått 1 månad
Inte fått mitt provresultat ännu. Varför ska jag ge betyg då?

Respuesta de Dynamic Code AB
Konkreta tips som är individanpassat…
Konkreta tips som är individanpassat och inte information om "allmän hälsa". Trodde att jag skulle få ut något konkret av testet då jag redan är rätt noga med hur jag lever och vad jag äter.
Tack!

Respuesta de Dynamic Code AB
Bra men inte fullständigt.
Bra men inte fullständigt. Kommer jag att rekommendera det? Sannolikt!
Dynamic code - livet på ett nytt sättSpännande att så enkelt få veta stycket…
Spännande att så enkelt få veta stycket m ursprung och genetiska förutsättningar
Väldigt lite information
Väldigt lite information, inte personligt alls. Rekommenderas inte

Respuesta de Dynamic Code AB
Kändes som ett standard broschyr
Kändes som ett standard broschyr, ej personligt. Rekommenderas ej

Respuesta de Dynamic Code AB
Många av mina aningar om kost och hälsa…
Många av mina aningar om kost och hälsa fick jag bekräftade och vissa insikter var helt nya och överraskande! Skillnaden nu är att jag inte behöver gissa - jag vet faktiskt vilka förutsättningar mina gener faktiskt har.
Inte alls som ni marknadsför er
Inte alls som ni marknadsför er! Är besviken. Jag vill ha mer av det skräddarsydda som bara handlar om mig o vad jag ska tänka på . Känner att det knappt står om de

Intressant
Mycket som stämde och intressant med att jag inte var så känslig för sömnbrist, alltid trott det men nu när jag tänker efter och endast sovit 4 timmar en natt så är jag inte speciellt trött. Blir inte pigg av kaffe och det stod det också.
Más información sobre otros tipos de reseñas.