Consulta las opiniones de los clientes
Łatwe zamawianie, szybka realizacja / dostawa. Bukiety zwykle ładne, kwiaty świeże - natomiast bywa, że bukiety odbiegają od wzorca - czasem bardziej, czasem mniej. Ogólnie zazwyczaj jestem zadow... Ver más
Zamówienie przebiegło bardzo sprawnie i szybko. Czytelna strona i dobrze skonstruowane opisy bukietów. Opis był zgodny z rzeczywistymi kwiatami. Czas realizacji dokładnie taki, jaki był podany. Szko... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wejdź i zamów kwiaty przez internet lub telefon. Dostawa pocztą - Ekspresem kwiatowym nawet w dniu zamówienia. Wyślij piękny bukiet z E-kwiaty!
Información de contacto
Polonia
- e-kwiaty.pl
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Polecam wszystko dostarczone na czas
Łatwość usługi
Łatwość usługi, zamówienia i nawigacja strony. Prezent dojechał i idealnym stanie.
Piekny bukiet z eKwiaty, swietna obsluga klienta
Bukiet rozmiaru duzego z pieknymi liliami i reszta kwiatow. Tata zadowolony I Ka tez bo bukiet byl taki za jaki zaplacilam. Napewno do tej kwiaciarni wroce po nowe zamowienie
płatność BLIKiem budzi wątpliwości
płatność BLIKiem budzi wątpliwości, bo dopiero po obciążeniu rachunku zorientowałem się, że jednak usługa jest zlecona i opłacona. Lepiej byłoby zrealizować usługę przed zaznaczonym czasem, a jeśli to niemożliwe - to konieczne byłoby wcześniejsze uprzedzenie, żeby odbiorca pozostał w miejscu doręczenia.
Pierwszy raz korzystałem z takiej…
Pierwszy raz korzystałem z takiej usługi, nie miałem żadnego doświadczenia, wyszło zajeb… Polecam
Jest bardzo dobrze poinformowany klient…
Jest bardzo dobrze poinformowany klient o dotarci przesyłki
Zgodne z opisem i pięknie zapakowane
eKwiaty godne polecenia
Bardzo łatwe zamówienie przez internet, wszystko dotarło na czas. Naprawdę firma godna polecenia.
Ok szybka dostawa
Bez zastrzezen
Świeże piękne bukiety zadbany kazdy…
Świeże piękne bukiety zadbany kazdy szczegól . Bardzo dobrze zabezpieczone i wszystko na czas i zgodne z moimi oczekiwaniami
profesjonalizm
firma wszystko robi dobrze a nawet bardzo dobrze, prosty i nie skomplikowany sposób zamawiania i to wszystko sama zrobiłam mając 78 lat. Pozdrawiam serdecznie
Zależało mi na konkretnej dacie i było…
Zależało mi na konkretnej dacie i było ok.
Ogólna ocena usługi
Łatwe zamawianie, szybka realizacja / dostawa.
Ogólnie zazwyczaj jestem zadowolona, a co najważniejsze - osoby obdarowane poza jednym przypadkiem, zawsze były zadowolone.
Towar wysyłany na czas i zgodny z…
Towar wysyłany na czas i zgodny z zamówieniem .
Poczta kwiatowa
Niedawno skorzystałam 1 x z poczty kwiatowej w innej firmie i zawiodłam się...bałam się ponownego skorzystania, ale zaryzykowałam i jestem bardzo zadowolona. Już zawsze będę korzystać z tego pewnego źródła. Bardzo dziękuję.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.