Als ik nog minder sterren kon geven had…
Als ik nog minder sterren kon geven had ik dat gedaan. Wat een onvriendelijke manier van tolheffen... dit kost me 2x 9 euro extra omdat ik, nu ik weet hoe het werkt, er achter kom dat ik voor die 2e 9 euro net een paar uur te laat ben om te betalen. Ik begrijp gewoon niet dat dit mag en kan op deze manier....
Ich muss jetzt auch mal Dampf ablassen
Ich muss jetzt auch mal Dampf ablassen. Das ist reinste Abzocke. Wir hatten uns im Vorfeld informiert und ich wollte nach den Fahrten auch bezahlen. Es geht nur mit einer Kreditkarte oder einem niederländischem Konto oder INGDiba. Meine Karte tats nicht, habe meine Tochter in Deutschland gebeten es zu bezahlen, ging auch nicht. 2 Tage später sind wir wieder nach Rotterdam und am nächsten Tag habe ich es nochmal versucht und es hat geklappt, mit der Kreditkarte. Ich habe direkt für 4 Fahrten zahlen können und für mich war das Thema durch. Heute bekommen wir Post aus NL mit 4 Briefen mit einer Zahlungsaufforderung von je 10,57€. Wenn man das dann reklamieren möchte, werden einem nur Steine in den Weg gelegt. Einspruch online geht nur über ein bestimmtes System, was keiner hat und dann bitte auch auf niederländisch. Eventuell geht deutsch oder englisch. Jetzt werde ich den Postweg nehmen, muss aber vorher trotzdem bezahlen, damit die "Sche...e" nicht zum Inkasso geht. Rotterdam war schön, aber die sehen mich nie wieder. Vor allem warum gibt es keine europäische Einigung für Mautstraßen. Denn ganz ehrlich, die werden das Geld nicht zurück überweisen.
Je reinste oplichting is het
Je reinste oplichting is het. Een betalingsherinnering met kosten moeten betalen zonder dat je ooit een factuur hebt ontvangen. Je moet blijkbaar op drukke wegen gaan kijken op borden hoe het werkt. En dan nog, als je druk bent dan moet je er zelf aan denken. Als een bedrijf dit doet is er sprake van oplichting, maar de overheid heeft vrij spel....
SHAME ON YOU ministerie van infrastructuur en waterstaat
JA hoor...ik ook werd opgelicht met 9 euro administratiekosten. afgelopen week richting Spijkenisse gereden, we zagen wel het woordje "TOL" boven onze hoofden wanneer je naar de richtingen kijkt (de borden met de namen van de steden), We kwamen geen fysieke poorten tegen waardoor wij dachten dat de TOL wellicht verder was en niet voor ons. Een week later een "betalingsherinnering" terwijl dit de eerste keer dat wij een brief ontvangen, dit is dus geen herinnering en met een dikke vette 9 euro extra te betalen! gebeld en blijkbaar zijn er borden langs de weg met instructies! Sorry maar ik kijk naar het verkeer en vrachtwagens voor mijn neus, niet naar de koeien langs de weg dus geen bordje gezien! ik vraag mij af of een bordje langs de weg met allerlei instructies over het betalen überhaupt veilig is! Ik let altijd wel op scams in mijn mail maar had ik niet verwacht door de ministerie van infrastructuur en waterstaat te worden gescamd. Shame on you!!
Zeer slecht
Zeer slecht. Komt vaak voor dat ze meteen een herinnering sturen met extra €9,- administratiekosten. De tol van €1,57 heb je dan niet eens ontvangen. Pure diefstal.
Gelijk betalen
Als je de toltunnel doorrijdt en daarna een account aanmaakt om te betalen werkt dat niet .
Je moet eigenlijk eerst betalen en daarna kan je e tol nemen of move -izi .
Wij dachten we voegen auto toe ,omdat we door de tunnel.waren gegaanbij Move Izi en dan betalen we gelijk binnen 72 uur .Omdat we al een account hebben ,maar neehoor nu boete gehad van 9,00 euro voor een ritje van 1,57 en nergens staat vermeld dat je hiervoor op moet passen ,maar wel dat je een account aan kan maken.
Lovely toll road
Lovely toll road, but difficult to know if you've used it on a first visit to the Netherlands and there's no way of checking if you have on the website. I paid for 2 journeys just in case as it was cheap.
door de…tunnel op de A24
Ik heb op 31 januari 2026 door de tunnel gereden. Ik heb op 1 februari digitaal de 1.57 euro betaald. Ik heb daar een betalingsbewijs van, dus netjes betaald. Krijg ik op 16 februari een herinnering incl. kosten 10,57. Direct gereageerd en krijg bericht terug dat ik het dan wel verkeerd zal hebben gedaan.
1. U betaalde de tol te vroeg (meer dan 7 dagen vóór uw tolrit).
2. U betaalde de tol te laat (meer dan 3 dagen na uw tolrit).
3. U betaalde te weinig tol (omdat uw voertuig meer weegt dan 3.500 kg).
4. Het kenteken komt niet overeen met wat er online is ingevuld. Controleer dit op uw betaalbewijs of bankafschrijving.
5. Er zijn meer ritten gemaakt. Het tol tegoed is automatisch naar een eerder openstaande rit gegaan.
Na controle op het betalingsbewijs blijkt dat ik het goede kenteken heb ingevuld. Niet te laat of te vroeg heb betaald. slecht een keer door de tunnel ben geweest en de juiste gewicht categorie heb aangegeven.
Als sluit stuk van de reactie; Belangrijk om te weten: het is technisch niet mogelijk om een herinnering te krijgen als de rit goed betaald is.
O ik heb wel een Italiaans kenteken, zijn ze daar misschien niet op berekent
Nou dat het vaak niet goed gaat bij de overheid hoeven we niet aan te twijfelen. De overheid twijfelt wel altijd aan de burger die zal wel slechte bedoelingen hebben
ja, ja waar was dat eerder ook al?
nou departement manager P.Ploeger, zou toch maar eens kijken of het nou allemaal wel zo goed werkt.
Een belachelijk werkmethode en betaalsysteem!
Een belachelijk en onduidelijk betaalsysteem!
In plaats van 2*1,51=3,01 tol kosten moet ik nu 2*45,51 dus in totaal € 91,02 omdat ik niet bekend was met het systeem en de betalingsherinneringen niet heb ontvangen!
Wat een oplichters!!
Wat een oplichters. Rij je met 100 km over een weg moet je maar lezen dat je alleen nog maar via de website kan betalen( binnen 72 uur) terwijl je eerst altijd een rekening kreeg. Ook nog 9 euro administratiekosten rekenen per rekening... echt!! Willen ze deze tunnel nog eerder tol vrij hebben dan de Westerscheldetunnel ofzo
Ook dat automatisch betalen kan alleen via een externe organisatie die dan 0,35 cent per transactie rekenen. Als je wel een betaal herrindering kan sturen zouden de klanten ook via jullie eigen organisatie een automatische incasso moeten kunnen aanmaken....pffff
Ze stuurden me een factuur en ik…
Ze stuurden me een factuur en ik betaalde die. Na een tijdje stuurden ze een herinnering dat ik niet had betaald. Wat een oplichterij!
Voor de eerste keer op de A24 gereden
Voor de eerste keer op de A24 gereden. Sneeuw kwam met bakken uit de hemel was dus vol geconcentreerd op de weg en medeautomobilisten. Dit gold voor zowel de heen als de terugweg. Direct twee facturen ontvangen met totaal eur 18 aan administratiekosten. Wat wil men dan dat ik met dit zeer slechte weer alleen maar naar de borden tuur? Belachelijke maatregel. Welke pannenlikker heeft zoiets in vredesnaam kunnen bedenken!
Onprofessioneel onterecht en bezopen
Omdat er op de website niet staat bij buitenlandse kentekens dat je het gebiedscode in het eerste vakje moet zetten heb ik dus blijkbaar het kenteken verkeerd ingevuld. En dan krijg je gewoon herinnering met 9 euro extra terwijl ik op de dag zelf betaald heb. En of je nu belt, mailt of chat. Je krijgt alleen maar gekopieerde script teksten dat je moet dokken. Zelfs als je bewijzen aanleverd van betalen, dat er GEEN streepje in ons kenteken zit enz. Makkelijk geld verdienen. Zelfs een bezwaar indienen lukt niet omdat mijn naam niet op het kenteken staat maar ik wel de enige bestuurder ben.
1 ster is nog te veel!!
Mensen helpen in dit land bestaat niet…
Mensen helpen in dit land bestaat niet boetes boetes boetes zo is het ingesteld alles en overall kom je te laat met het betaling boetes. Op een dag moet de burgers samen zijn COMPLEET TEGEN WERKEN maar zo zijn we niet we poepen in ons broek.
Dit systeem komt over als pure…
Dit systeem komt over als pure oplichting. Slecht uitgelegd, bewust onduidelijk en direct straffen met boetes. In plaats van informeren worden mensen financieel gepakt. Onacceptabel.
Jullie hebben echt niks beters te doen
Jullie hebben echt niks beters te doen, ga iets verzinnen waar ons volk wat aan heeft en niet met dit soort onzin komen. Stelletje nietsnutten.
Achterlijk concept
Achterlijk concept. Als je iets digitaliseert doe het dan goed. Ik zat niet op te letten en nam de verkeerde afslag. Zag dat ik op deze tol weg zat. Maar niets van wat E-tol doet vermoeden met kenteken registratie klopt. Ja moet zelf binnen 3 dagen gaan scrollen naar een internetsite…
E-Tol en CJIB drama
E-Tol en CJIB drama! Echt wat een achterlijke constructie. Wij hebben een duitse wagen met een duits kenteken waar een Ü u met puntjes inzit PRÜ wel te verstaan. Online was betalen niet mogelijk omdat deze de Ü u met puntjes niet herkende. Dit was een fout in het systeem werd ons meerdere keren gezegd. Wij wilde wel betalen maar dit kon dus niet! Ook niet digitaal automatisch. Ze waren nog druk aan het werk om dit in orde te maken. Dus brief na brief binnen, om gestoord van te worden ….. 1,51 betalen en wat kost het om een brief te verzenden. Hoe DOM is dit? Veel gezeik en ik betaalde later zelf , toen dat online ging. 2x betaald 8 mei en komt er een boete? Van die boete nooit een aanmaning gehad? Gelijk een boete terwijl wij ALTIJD betalen en of betalen wilde maar dit jullie systeem niet ging! Ik heb bezwaar gemaakt en dit bezwaar werd afgewezen omdat de verdediging tekort was! WTF, tekort? Het is zoals het is, als ik geen brief ontvang kan ik niet betalen! Dit speelt al vanaf dat deze zooi open is en het niet werkt. Nu, pas vanaf augustus gaat t als het goed is eindelijk automatisch. Ik ben echt heel erg boos, ook omdat E-tol mij niet verteld waar mijn betaling naartoe is gegaan
Más información sobre otros tipos de reseñas.