Vi var nogle veninder, der var på tur med Totally i påskeferien. Det har uden tvivl været en helt igennem fantastisk uge. Vi havde Frida som guide, og det var helt perfekt. Selv i pressede situationer... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bedste skitur til Val Thorens. Powder days, gode lejligheder, og fede events, som man SKAL deltage i, hvis man tager afsted med totally. Guiderne var helt tops. De var gode til at få os med til de fo... Ver más
Sindssssygt fed skirejse i La Plagne hvor især guidesne var med til at opløfte oplevelsen; stor kadeau til Gustav Tribondeau, Jonas Møller og Philip Jenkins. Turen koster en god sjat og værelserne og... Ver más
Værste oplevelse nogensinde. Kommer aldrig til at tage med Totally igen! Skimmelsvamp på væggene, blod på gardinerne og beskidt service. Når man så går op for at snakke med guiderne, for man nok den... Ver más
Información sobre la empresa
- ecart.dk
Ha contestado el 14% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi havde en mega fed tur med gode…
Vi havde en mega fed tur med gode pister og søde guider, specielt Luna og Tilde S. De gav super god stemning, Philip var os god😊
Fed Skitur
Super fed tur med god ski og rigtig nem hjælp vores guides Luna og Tilde s var rigtig hjælpsomme
Hvis jeg kunne havde jeg givet dem -3
Hvis jeg kunne havde jeg givet dem -3. Ingen af “guiderne” har styr på noget, fordi de har mere travlt med at score damer og drikke alkohol. Vi er 50 mennesker der har skulle sidde og vente 5 timer på vej til skiferie OG hjem igen, fordi de havde glemt at skovle sne af bussen som er deres eneste opgave. Spild af penge! Føj
De har ikke styr på deres busser
De har ikke styr på deres busser. Vi har ventet over 3 timer begge veje. Guiderne kommer ikke med særlig meget info.
Guiderne havde ikke styr på noget
Guiderne havde ikke styr på noget - vi havde behov for hjælp til få ting på vores ophold. Vi blev anbefalet at Google vores spørgsmål i stedet for at de hjælper på den oplyste “service” telefon. Generelt er de flabet i deres sms svar på “service” telefonen og tror det er dem der er på ferie fremfor at udfører sit job som Guide. Derudover har de ikke checket vores værelser i værelses runden.
Jeg har rejst med totally her i uge 7
Jeg har rejst med totally her i uge 7, og hvor er det fedt!! Ugeprogrammet er fedt, og vores guiderne er søde. Specielt min guide Luna, har været med til at gøre min ferie 10/10, - hende bliver I nødt til at beholde. Jeg glæder mig til at rejse med jer igen næste år
Helt fantastisk oplevelse.
Helt fantastisk oplevelse.
Tilde var en kanon guide, hun hjalp mig hjem fra byen da jeg ikke kunne finde hjem. Bedste guide nogensinde! Billigt ophold og gode oplevelse.
Klar anbefaling
10/10 tur
10/10 tur, 12/10 guideservice, kæmpe skud ud til Emma M😇😇
Alt for dyrt
Absolut Fantastiske Guider og hyggelig buschauffør, men at betale næsten 7000 kr. for nogle skumle, beskidte værelser i den anden ende af Le Deux Alpes og event armbåndet var ikke det værd, kun de 10% i det lokale supermarkede gjorde noget. Vi skulle vente lang tid foran Yeti, der var ikke nok buschauffører til dagturen til Alpe 'D'Huez og generelt var det ret kedelige ting ift. de oplevelser jeg hører andre har fået med totally.
Man kunne nemt have sammensat noget selv i et federe område til bedre pris.

Respuesta de Totally powered by écart ski tours
Rigtig fin skitur til Val Thorens
Rigtig fin skitur til Val Thorens. Guiderne var meget imødekommende, og hjalp til med stort og småt. En ting der dog kunne forbedres var afrejse og hjemrejse. Det kunne være en idé at planlægge rejsen således man fik en ekstra dag på ski, som flere andre rejseselvskaber gør.
Edergurkme en stabil ferie
Edergurkme en stabil ferie, med dejlige fugtskadet værelser, franskmænd der ikke kan engelsk, og en helveds masse jägermeister. Labanen Luna var varm, hun var klar på shots, og hjalp os med det vi skulle. Tydeligt at se, at hun kommer fra Jomfru Ane Gade👌
Super fed tur og rigtigt gode guider
Super fed tur og rigtigt gode guider
Mega god oplevelse på ski
Super fed skiferie
Super fed skiferie
Har været i Val Thorens i påsken 2025, hvor det meste spillede. Selvom busturen var lang, var chaufføren Mutti og guiden Luna brændvarme, og fulgte vires ønsker.
Det var nemt at booke og nemt at chacke ind/ud. Anbefaling herfra.
Vi havde en fed tur til Val Thorens i…
Vi havde en fed tur til Val Thorens i påskeferien i samarbejde med Totally. Totally holdte styr på meget af det praktiske, så vi i stedet kunne fokusere på det vi havde lyst til. Det var altid muligt at kontakte guiderne, hvis man var i tvivl om noget. Overordnet set bidrog de med noget tryghed til skiferien og oplevelsen med Totally er meget positiv.
Anbefaler 100%
Vi havde en mega god tur til Frankrig med totally. Der var godt styr på tingene, og vores søde guide Luna gjorde turen sjov og underholdende undervejs. Anbefaler 100%
Skide god oplevelse
Skide god oplevelse! Guiderne havde lavet et lækkert pogram til os, og sørgede for rabatter og gode kunstnere, så vi ku få en fest!
Vi havde en fed tur til val t!
Val t
Sød og tålmodig guide, Luna. Nice oplevelse, lidt klamt hotel, men tager 100% afsted næste år igen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.