Eclipsbrillen Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inderdaad in navolging van de vorige schrijvers niets meer gehoord sinds bestelling en betaling ! Ik hoef ze niet meer maar het is schandalig dat dit bedrijf via BOL.com zaken kan doen. Graag mij beta... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brillen een maand geleden besteld, maar nog steeds niks ontvangen. Bij DHL blijft de melding "levering vertraagd met 1 à 2 dagen" staan. Op 17 augustus een mail naar jullie gestuurd, maar tot op heden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische eclipsbrillen én héél snel geleverd. We hebben de verduistering heel goed kunnen ervaren, dankzij de eclipsbrillen. We zaten ook op een mooie locatie 1e rang. Strandtent Habana Beach.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ook ik had op tijd brillen besteld en mijn bestelling bleef ook hangen bij DHL. Ook steeds gemaild naar website en geen reactie, waardoor ik wantrouwen kreeg, mede door alle ervaringen hier beschreven... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

290 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brillen 2 augustus besteld en betaald…

Brillen 2 augustus besteld en betaald maar zijn nog niet ontvangen

Respuesta de Eclipsbrillen

Beste Fred, wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nooit heeft ontvangen. Ik heb de terugbetaling direct in gang gezet en binnen 2 werkdagen zult u het bedrag terug op uw rekening hebben. Excuses voor al het ongemak!

Snel en goed

Snelle levering, veilige brillen. Getest met de 2026 eclipse en ik ben niet blind geworden😝

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snelle reactie. DHL had met onduidelijke reden de bestelling retour gestuurd voor het pakket geleverd werd. Eclipsbrillen heeft ervoor gezorgd dat wij alsnog optijd brillen hebben ontvangen en de zonsverduistering konden zien. Top.

Tevreden met de brillen

Gelukkig nog op tijd besteld en net voordat we op vakantie gingen, binnen 5 dagen, nog binnen gekregen. Met het hele gezin de brillen goed benut en ze deden hun werk goed. Kortom, tevreden!

5 de agosto de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Afhandeling order prima

Afhandeling order prima
Kwaliteit bril aan de lage kant

Dank voor je feedback Jan

Oplichters

In 1 woord , een groot k.t bedrijf. Beloofd om op tijd te leveren, maar niks gezien, sterker nu nog steeds geen brillen😡😡er zou contact met ons opgenomen worden, maar niks, noppers, nada, geen contact kunnen krijgen, dus verdere stappen worden door ons genomen, want het geld komt bij ons terug dat geef ik hun op een briefje.

Whahaha, reactie gehad- ik zou bij een ander bedrijf hebben besteld-(hoe dan, je krijgt een link om op het goede bedrijf te reageren),Maar goed hier het ordernummer:#8511.wat een slechte smoes.🤢🤢😡😡

8 de agosto de 2026

Respuesta de Eclipsbrillen

Beste Michel, wij hebben inmiddels met iedereen contact gehad bij wie de zending te laat was. Zou het kunnen dat u bij eclips-brillen.nl heeft besteld? (met een streepje ertussen) Dat is een ander bedrijf namelijk! Als u even contact met ons opneemt met uw ordernummer helpen we u graag verder.

Update: bedankt voor uw ordernummer. Ik zie dat de brillen met ordernummer 8511 retour zijn gekomen (dit kunt u zelf ook zien aan uw DHL track and trace als het goed is). Ik weet niet waarom dit is gebeurd maar we hebben het geld in ieder geval zojuist terug overgeboekt. Dit zal binnen 2 werkdagen op uw rekening staan.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel geleverd

Snel geleverd, simpele maar goede eclipsebrillen. Alleen de prijs was hoger dan ik had verwacht. Maar ja wat wil je ook zo net voor de enige zonsverduistering in Nederland in zoveel jaar.

Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.